Flaha Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W piątek w Bełchatowie mignęliśmy sobie światłami z kierowcą ładnej B5 w sedanie, a wczoraj, czyli w niedzielę na "ósemce" gdzieś chyba na wysokości Tomaszowa Maz. pozdrowiliśmy się z kierowcą czarnej B5 avant, blachy zaczynające się na FKR a ramka Audiklub.polska. Ogólnie mnóstwo A4 na trasie widziałem, ale nie wiem czy trafił się ktoś "swój". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W tym bełchatowie to może ja byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo666 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 W sobotę 18.08 przejeżdzałem przez Mińsk Mazowiecki w stronę Wa-wy ok godziny 16.00- 16.30 na jednym ze skrzyżowań na ulicy prostopadłej do głównej stała A4 z daleka widziałem tylko że miała klubowe ramki, zdążyłem tylko machnąć ręką, ale nie jestem pewien czy kierowca mnie widział, przyznac sie kto to był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Właśnie kto ?? Nie wiedziałem że jest inny klubowicz/klubowiczka w MM ?? PRZYZNAć SIę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 tarnowskie góry osiedle przyjaźń sklep nocny ;p bordowa b5 ;] z lampami po lifcie chromowane relingi ;] kolega z autka dziwnie sie na mnie patrzył stąd moje podejrzenie że to klubowicz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja chyba wczoraj koło SSC w katowicach widziałem Micka auto głośno chodziło , nie miało rejestracji tam gdzie trzeba , al enie doogoniłem go bo wyjdeżdzałem z podporądkowanej , i jak już wyjechałem to mnie pae maluchów i CC przyblokowali byłeś wczoraj w Kato czy to jakieś bliźniacze auto ? ta klapa prezentuje sie nieźle nawet :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wreszcie znalazłem A4 z ramkami klubowymi (pierwszy raz poza swoim miastem). W Elblągu 22.08. godz. ok. 18.30 między przystanią dla statków a barem na statku - czarny avant. Ogólnie to A4 widzi sie na trasie bardzo dużo ale z ramkami klubowymi to słabiutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ciemo zielony B5 Avant na bachach DLW... w opolu kolo MC-a to kos od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasicor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzis jako ze miałem wolne postanowiłem sobie troszke pojezdzic i bryknołem sie na krupóweczki, podjezdzam na parking .....patrze....a tu a4 avant z rameczką klubową :th: no to mysle sobie poczekam......10....20....30....minutek ale nikt sie nie pojawił i pojechałem Było to 1 tz. klubowicz którego widziałem pod Tatrami odkąd wiem o Klubie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wreszcie znalazłem A4 z ramkami klubowymi (pierwszy raz poza swoim miastem). W Elblągu 22.08. godz. ok. 18.30 między przystanią dla statków a barem na statku - czarny avant. Ogólnie to A4 widzi sie na trasie bardzo dużo ale z ramkami klubowymi to słabiutko. No i trzeba było zagadać! Siadziałem pod parasolkami przy tym barze na statku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Przyznać sie ktory parkuje czarnym A4 w sedanie , na 17' autki "pajączkachale BBS " na Maklakiewicza w Wawie ..- ramek klubowych nie ma bo jest na nich niemieckie szprechanie Przed tem to A4 stało tam za brama zakladu wulkanizacyjnego chyba bez zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No i trzeba było zagadać! Siadziałem pod parasolkami przy tym barze na statku. żebym to wiedział, a nie zauważyłeś, że ktoś robi fote twojego auta? Ładne :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ładne to było po umyciu przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ] krisu , ale coś o nas zapomniał nagadaj mu jak go spotkasz że ma diesla to by mógł na spoty wpadać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wczoraj w Tarnowie kolo Carefura widzialem prze kozackie a4 b6 z jakims konkretne brzmiacym silnikiem na rejstracjach rzeszowskich i to byla chyba wersja Amerykanska bo mial kwadratowe rejstracje z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 czarny avant z naklejkami firmy GEKO-KART Tarnowskie Góry przód ramka klubowa tył cholera wie ;] przynać sie który; ] krisu , ale coś o nas zapomniał nagadaj mu jak go spotkasz że ma diesla to by mógł na spoty wpadać ;] k udziele reprymendy ustnej ;] miał CB wiec zagadam ;] akurat widziałem go jak szedłem pieszo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Po tych obszarach gdzie jeżdżę niestety bardzo ciężko spotkać kogoś z klubu.... a zawsze wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiks18 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 dzis w chrzanowie ul Oswiecimska czerwono-czarne b5 w sedanie z wielkim skrzydlem na klapie:) ,z tylu llampki lexus ,przyznac sie czy to ktos z klubowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 to nikt od nas - auto prawde mowiac przebajerowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi