Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Czerwony Bolec widziany wczoraj w Lublinie koło Olimpu No to sobie popisales na forum...
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Czerwony Bolec widziany wczoraj w Lublinie koło Olimpu No to sobie popisales na forum... To nie jest to ksywa ogólnodostępna ? :gwizdanie: Poziek używał tego określenia jak był u mnie ostatnio :polew:
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Poziek używał tego określenia jak był u mnie ostatnio :polew: potwierdzam , nawet mozna było wyczuć nie wiadomo dlaczego , taką nutke pogardy
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Poziek używał tego określenia jak był u mnie ostatnio :polew: potwierdzam , nawet mozna było wyczuć nie wiadomo dlaczego , taką nutke pogardy Potwierdzam :D Ponadto jak używał wspomnianego wcześniej określenia.. cedził szyderczo coś przez zęby..i to w języku hebrajskim
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 znaczy cos mu sie ulewalo przez zeby? Of kors
david_n Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Dziś po godz. 9 minąłem czarną/granatowa a4 b7 na stacji bp w pyrzowicach (przy lotnisku). Zdążyłem przyuważyc wlepe na szybie :hi:
marcindlug Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Pozdrowienia dla kierownika B5 1.8T widzianego dzisiaj w Łodzi około południa na skrzyżowaniu obywatelskiej/jana pawła. Bardzo fajnie robi pssyyykkkk przy ruszaniu dzieki dzieki i pssyyykkkk robi przy kazdym zdjeciu nogi z gazu
hbd Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Pozdrawiam kierownika czarnej B5 avant 1.9 TDI bez wycieraczki z tyłu WZY z ramkami klubowymi widzianego dziś około godziny 16:25 w Żyrardowie w okolicach dworca PKP
Tomson Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 dzisiaj o 13.20 widziane pod Uniwersytetem Ekonomicznym w Poznaniu granatowe/czarne b6 sedan z felgami RS6, blachy ZK ja stałem kawałek dalej w stronę UE, na tej jednokierunkowej "Taylora", a widziałem, że tamtędy jechałeś, więc raczej widziałeś pozdrawiam!
CoLo Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Pozdro dla kierownika czarnej B7 w avancie na WM widzianego ok 6 rano przy ul. Zabranieckiej....jechalem za toba i mignalem swiatlami przy P&G
cocoo24 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 pozdro dla http://otomoto.pl/audi-a4-a4-s4-b5-tdi-6-biegow-klima-C12474516.html dzisiaj 7:15 Rataje Poznań
Przemots Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Dzisiaj w Pruszkowie koło targowiska miejskiego zaparkowane A4 B5 TDI granatowe sedan na WPR z tyłu ramka i nalepa forumowa.pozdrawiam
Dżej Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pozdrówka dla kierownika czarnego sedana KT 70***, w clubowych ramkach, przebijającego się wczoraj przez korsona, około szesnastej, na Bema w Tarnowie.
truckmaniac Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pozdrówka dla kierownika czarnego sedana KT 70***, w clubowych ramkach, przebijającego się wczoraj przez korsona, około szesnastej, na Bema w Tarnowie. Tych z Clubowymi ramkami pozdrawiamy w sposób szczególny:bicz3: :bicz3: :bicz3:
Zaleczeq Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Tak tak pozdrawiamy Środkowym Palcem :yeah:
spetsnaz Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pozdrawiam właściciela ciemnej S4 (KR 858XX) zaparkowanej w czwartek na ul. Estery przed okrąglakiem w Krakowie.
pitman Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Dzisiaj pod Kauflandem w Jabłonnie czarne B5 sedan fotele Recaro 15' felgi na WL.Pozdro
spetsnaz Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Dzisiaj pod Kauflandem w Jabłonnie czarne B5 sedan fotele Recaro 15' felgi na WL.Pozdro pozdrawiam.. byłem furą Teścia
Dżej Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pozdrówka dla kierownika czarnego sedana KT 70***, w clubowych ramkach, przebijającego się wczoraj przez korsona, około szesnastej, na Bema w Tarnowie. Tych z Clubowymi ramkami pozdrawiamy w sposób szczególny :bicz3: :bicz3: :bicz3: Miałem pewnie zadzwonić i to centralnie??
Rekomendowane odpowiedzi