moro99 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj Moro przyłapany na Stawki .. stałem z Kolkovem a panicz nawet nie oczaił tak znanych osobistości Ps. Powiedz gdzie parkujesz to zedrę Ci te fajansowe stikery :kox: lampiles sie na mnie jak nie wiem co - pewnie ci sie spodobalem i to nie Stawki a Pokorna ulica (tak myslalem ze to ty ale nie chcialem gafy strzelic) a gdzie parkuje ? w podziemnym
Kolkov Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 pozdro dla szarego B5 spotkanego na pokornej przy osiedlu murano - ucinal pogawedke z taksiarzem ramki nasze wklejka batalionu i nie wiem czy tez nasza. blach nie dopatrzylem kurfa chyba Ci okulary zaparowały Wczoraj Moro przyłapany na Stawki .. stałem z Kolkovem a panicz nawet nie oczaił tak znanych osobistości Ps. Powiedz gdzie parkujesz to zedrę Ci te fajansowe stikery :kox: a gdzie parkuje ? w podziemnym szkoda
Suli Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Pozdrawiam kierownika Awanta B6 (naklejka klubowa w odpowiednim miejscu, brak ramek klubowych :bicz3:) czarnego widzianego dzisiaj o godzinie 15:40 na Fieldorfa w Wawie z blachami WF 96*** jadącego od Wału Miedzeszyńskiego w kierunku Ostrobramskiej. Ale niestety kierownik miał ciemne okulary i nie widział co się dzieje z boku . Jechałem obok na pasie z 1000 m albo i więcej to nawet na mnie nie spojrzał. Pozdrawiam Lexpar :> Za obcymi betami się nie rozglądam :wink4: A ramki z tyłu są - nawet z nickiem
marcinek81r Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kogo w piątek 01.04. widziałem na Żeromskiego, blachy ETM 1G40 czarne B5 Quattro? Pozdro dla kierownika
Reggi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 lampiles sie na mnie jak nie wiem co - pewnie ci sie spodobalem Niet..akurat mówiłem do Kolkova.." Co on kurfa zrobił z tym autem " i to nie Stawki a Pokorna ulica (tak myslalem ze to ty ale nie chcialem gafy strzelic) Jaaasne .. powiedz od razu, że... kurfa chyba Ci okulary zaparowały a gdzie parkuje ? w podziemnym Pamiętam.. parkin naprzeciwko źródełka Mam tam jednego przekupnego ciecia to mnie wpuści na 3 minuty to zrobię Ci porządek z naklejkami :kox:
Przemots Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 PIXI widziany o 11.20 na skrzyżowaniu Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej 1920r.
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziś ok 10.50 w Łodzi przy Castoramie na Jana Pawła II grafitowe B7 Avant na numerach LPU .... + ramki klubowe (chyba dobrze widziałem) Pozdro dla kierownika :hi: :hi:
zyzgak Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo
tomekkarauda Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach...
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Łódź, dziś o 9 rano, skrzyżowanie Limanowskiego/Zgierska przy Rynku Bałuckim, morski Avant B5 EZG C..9, klekotał jak TDi , ramki klubowe. Któż to? :naughty:
wojci Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach... PARAF
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 PIXI widziany o 11.20 na skrzyżowaniu Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej 1920r.
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo Szamek był u mnie po fotele
PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach... Pozdro, pozdro kolego... :> Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach... PARAF Jesteś czujny jak łasica...
Danny Way Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pozdrowienia dla kierownika granatowego polifta b5 avant WX... wlepka na klapie Warszawa ul. Przy Agorze chyba we wtorek Niebieski sedan przedlift, v6 bodajże, WPR... wlepa na klapie, widywany pod WAT-em, we wotek bodajże auto stało pod Kinem wat
marcin248 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a to kto?? dziś obok SM Czuby na Watykańskiej [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________ dzisiaj ok godziny 15 30 to samo auto stało w tym samym miejscu na ul watykańskiej ktoś tam widocznie mieszka lub pracuje ale się nie odezwał jeszcze w tym poście :gwizdanie: pozdrawiam
dudi75 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Srebrny Avancik B6 EBE XXXX dzisiaj na drodze Skarzysko- Konskie przed Stomporkowem 8 rano nalepka na klapie
danii1987- Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dziś rano na Popularnej koło Castoramy wpuściłem kolegę w przedliftowej B5 rej LBI .... jechałem paskiem A to w takim razie dziękować Mogłeś chociaż obtrąbić :gwizdanie:
luka_rm Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzis pod Carrefour w Radomiu na blachach SJ...chyba granatowe B6, ciezko poznac bo lekko przykurzone wlepka na klapie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi