Sebek30 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wczoraj widziane a4 avan na mikołowskich blachach jechal w strone mikolowa z łazisk , wlepka na tylnej klapie Jak czarne to ja. Pozdrawiam to było takie szary metalik czy jakoś tak , ja jechałem za nim srebna A6 na sk Teraz od 2 miechów siedze na łaziskach i widziałem chyba twoja fure pare razy , choć wlepy nie widziałem Wlepa z tyłu i ramki klubowe mam często tam jeżdżę wiec na pewno się jeszcze zobaczymy
Wujek-West28 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Teraz od 2 miechów siedze na łaziskach i widziałem chyba twoja fure pare razy , choć wlepy nie widziałem Wlepa z tyłu i ramki klubowe mam często tam jeżdżę wiec na pewno się jeszcze zobaczymy ja czesto po mikolowie jezdze też
Perezip Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kogo miajałem dzisiaj Grodzisku na wiadukcie kolejowym około 18:45 ???? Ciemna B5 w sedanie na 17" jak granatowa i na WZ to chyba moja bo czesto jezdze tamtedy codzien ok 18 30.
KmK Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 kolejna b6, tym razem czarny sedan 1.8T KWI..., ~16 od ronda ofiar katynia w strone zabierzowa, mrugałem długimi ale prawdopodobnie zostało to odebrane jako "spychacz"
tobe Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a dzisiaj pozdrawiam szare b6 avant KCH... na alejach, trąbiłem i mrugnąłem awaryjnymi ale jako że nie mam z tyłu klubowej tylko z przodu na rejestracji, mało kto mnie kojarzy A to prawdopodobnie moje Teraz kojarzę, że widziałem jakieś B7 i coś w tym czasie trąbiło Jestem jeszcze noobem jeśli chodzi o znajomość Waszych aczwórek Mieszkając na codzień w KRK postaram się to zmienić Pozdro P.S. Ostatnio za bardzo ładną B7 czarną KR na klubowych ramkach zaparkowałem pod Biprostalem Pozdrawiam przy okazji
a4_2000 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 siemanko a możeci mi powiedziec gdzie mozna dostac naklejke na tylną szybe lub podkładke pod tablice z logiem AKP:) [mod]chyba trafiłeś nie na to forum - tu szukaj http://www.audiklub.org/[/mod]
Kolkov Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 siemanko a możeci mi powiedziec gdzie mozna dostac naklejke na tylną szybe lub podkładke pod tablice z logiem AKP:) nie przesadzaj
Grodek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Pzdr dla kolegi A4 B5 na podkladkach "WX 47*220" ? Widziany wczoraj kolo zachodniego w Wawie ok. 20.00. Niestety nie obtrąbilem bo w busie klax się popsuł
PRZEEMAS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Pzdr dla kolegi A4 B5 na podkladkach "WX 47*220" ? Widziany wczoraj kolo zachodniego w Wawie ok. 20.00. Niestety nie obtrąbilem bo w busie klax się popsuł pzdr.
spetsnaz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Flyer namierzony wczoraj około 17 na Domaniewskiej, pomykał z torbą motorsport na ramieniu i ludzi nie poznawał.
moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Flyer namierzony wczoraj około 17 na Domaniewskiej, pomykał z torbą motorsport na ramieniu i ludzi nie poznawał. podobno za***iście zakochany jest ostatnio :kox:
musti Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Milczar z panną u rzeczko dziś akurat wyjeżdżałeś a ja wjeżdżałem
ezc1 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 czwartek koło 16 na ulicy Grażyny w Lublinie srebrne/siwe b6 LU..... jesli widziales z tylu ramke i kolor siwy metalik kolego LU30... to moje
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Flyer namierzony wczoraj około 17 na Domaniewskiej, pomykał z torbą motorsport na ramieniu i ludzi nie poznawał. a widzisz, z kumplem z pracy wracalem, sorry musimy sie na jakies zarcie ustawic kiedys, bo teraz pracuje obok Ciebie
Kimi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzisiaj po 16, w Łodzi na Zachodniej pod sklepem InterCars srebrny sedan B5 ETM... ramki klubowe. Pozdrawiam Kierownika
pablo_9 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj na wlocie do Głogowa koło straży ok. 13:30 widziana B6 kombi z klubowymi ramkami Pozdrwiam
Milczar Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Milczar z panną u rzeczko dziś akurat wyjeżdżałeś a ja wjeżdżałem Czyżbyś to Ty był tym Seicento co się mijaliśmy przy wjeździe ;> Pozdro Panie PS. Dziś też się wybieram bo może się na jakiegoś mazurka za free załapie, co rok rozdają w sobotę
Wandej Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ciemne lub czarne b5 sedan na WJ w Plonsku pod KFC. Z wielkim coolerem z przodu Czy to nie Colo?? pozdrawiam Dodam ze na tym samym parkingu chyba byl zlot audi tt bo stalo 5 sztuk w tym nowy TT RS :kox:
CoLo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No to bylem Ja A bylismy dzisiaj tam po upalac Troszke polatalismy z tymi TeTekami Pozdrawiam Bylo wejsc
Rekomendowane odpowiedzi