Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szary avant wczoraj w Plonsku tab. WOR XXXX.... kto to? :cool1:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika/czki ciemnego (ciemna zieleń?) sedana B5, tabl. rej. WD... albo WB... nie pamiętam :decayed: naklejka klubowa na klapie, spotkanego na Wałbrzyskiej/Lotniów, jakąś godzinkę temu czyli 18.30. Znak szczególny ospoilerowanie, dokładka tylnego zderzaka siakaś inna połamana :decayed: led tył, przód soczewka :wink4: Mignięte awaryjkami, odpowiedź długimi :wink4: Sorry że Cię przed siebie nie wpuściłem, ale specjalnie to uczyniłem, żeby się przywitać :decayed::naughty::hi:

Opublikowano

co prawda nie od nas ale... z jakiegoś "A 4 Club .eu" czy cośtam.... klient jadący ciemnym sedanem B5 z ramkami na blachach WJ wymusił mi pierwszeństwo, nawet nie spojrzał na znak że wyjeżdżał z podporządkowanej (siedlce - cz.krzyża/rynkowa), gdybym jechał na pewniaka to by było 2 Audice mniej na polskich ulicach :thumbdown: :thumbdown: dobrze że mam we krwi ograniczone zaufanie na drodze

może ktoś zna...

Opublikowano

Starszy Pan z Mostostalu...

Opublikowano

pozdro dla kolegi widzianego w dąbrowie górniczej, czarne b7 kombi, wszystkie szyby czarne, avusy, KR :wink4:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi w czarnym Avancie B7 Dziś kolo 14 w Radomiu rejestracja PO :):hi:

Opublikowano

Pozdro dla czarnej B7 Avant na blachach WB.... widzianej na solidarności dziś przed 9tą rano.

ładnie ci zajechałem drogę, mrygnąłem światłami ale niestety dziś nie jechałem A4 a Mitsubishi niebieskim ;-) wiedz odzewu nie było :good:

Opublikowano

Pozdro dla czarnej B7 Avant na blachach WB.... widzianej na solidarności dziś przed 9tą rano.

ładnie ci zajechałem drogę, mrygnąłem światłami ale niestety dziś nie jechałem A4 a Mitsubishi niebieskim ;-) wiedz odzewu nie było :good:

Ja dziś wpadłem na tego Avanta WB....:), solidarności przed 9, nieśmiało mrugnołem oczkiem. Lecieliśmy razem w kierunku Woronicza.

Opublikowano

Czarne A4 B5 avant blaszki WPR **** spotkane o 12 w Pruszkowie przy Shellu leciałeś w stronę W-wki

Pozdrawiam kierowcę :hi:

Opublikowano

Ja dziś wpadłem na tego Avanta WB....:), solidarności przed 9, nieśmiało mrugnołem oczkiem. Lecieliśmy razem w kierunku Woronicza.

to musieliśmy się jakoś mijać..ja często bywam około 8:45-9:00 w tych rejonach

Opublikowano

Dziś około 14.30 na stacji BP w Grodzisku Maz. stało srebrne b5 z ramkami klubowymi na blachach NSZ. Kogo? Pozdrawiam

Opublikowano

W CH Janki pod realem zaparkowane bordowe B7 avant na numerach RKL.Czyje?

Opublikowano

Warszawa, osiedle Lewandów Park, A4 B5 na klubowych ramkach, pozdro dla kolegi :hi:

Pozdrawiam również.Czyżbyś mieszkał na tym samym osiedlu? :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika granatowego A4 B5 Avant na numerach WL 64XXXX, który namierzył mnie chwilę temu na Płochocińskiej.

Opublikowano

widziany przed chwilą pod TESCO bodajże czarny avant, przedlift na lekkiej glebie, naklejka klubowa na klapie, LPU 06620 kto to :mysli:

Opublikowano

Dziś około 8:30 ciemny kombi B6 WML... Zaparkowany na Pileckiego naprzeciwko onkologii. Pozdro dla kierownika