Hugo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Pozdro dla kierownika z b6 widzialnego wczoraj na rogu Głuskiej i Wyzwolenia w Lublinie ok. godz 11.30. Kolega pozdrawial, ja nie zdążyłem, za późno zauważyłem ramki... Pozdrawiam również Wyłapywanie klubowych ramek i naklejek mam opanowane do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Przed chwila na Marsa. B7 avant na WWL, ramki klubowe. Ja skrecalem A3 w Chelmzynska a kolega w prawo. Pozdrawiam:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Pozdro dla kolegi zaparkowanego przede mna na bezpiecznych wyscigach w Ułężu Edytowane 27 Września 2014 przez krzysiekvtec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Czyje b5 avant srebrne na numerach EL na Przejazdowej w Pruszkowie mijałem? Felgi kolorowe , zderzak S4 i gleba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pozdro dla świra, właśnie się ustawiłem za Tobą pod galeria ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Przejechałem całą autostradę A4 i nie spotkałem nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wczoraj o 11:30 czarny B6 avant z przyciemnionymi szybami WA**** spotkany w Wawce na Broniewskiego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 wczoraj w łodzi na wojska polskiego o 22.40 mijało mnie czarne b5 avant z ciemnymi szybami oraz klubowymi ramkami, błysnąłem ci długimi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pozdro dla kierownika czerwonej a4 b5 kombi widzianego w tą niedziele na Górze Kamieńsk - były klubowe ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dziś, koło ~8 na trasie lubelskiej mijany szary avant B6 w s-linie (albo z grillem od S4) na WF. Ramka klubowa. Gdyby nie rejestracja to można by pomyśleć, że to Flyer. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin248 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wczoraj (czwartek) Lublin ul Zemborzycka ok 11:15 widziałem z przeciwka szare B5 na ramkach , kolega mignął na mojej wysokości granatowe B5 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnego b6 avant dzis ok 19 stala pod szpitalem na dzaldowskiej WJ 888xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dzisiaj w Lublinie o 15 kolo gali kolega VPLD i przed rondem koło gali czarny avant kierownik machnął a ja nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wczoraj na melgiewskij pod WSEI okolo 15 avant B7 numery RNI kto to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wczoraj pod Wola Park spotkane o 13:30 czarne B6 avant WB 072* - wyjeżdżałeś z parkingu Pozdrawiam Srebrna B6 avant WRA ***** spotkane obok Factory Ursus o 17:10 - pozdrawiam kierowniczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dzisiaj na skrzyżowaniu w Kłodzku czarne b6 sedan s-line. Rejestracja chyba DZA. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 szare norweskie b5 avant w galerii w siedlcach to ktos z forum? na duzych heblach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dziś 14:30 ul.Naruszewicza,czarny avant B6 na WF***** z klubowymi ramkami i wlepka na klapie.Pozdrawiam. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin248 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Wczoraj w Toruniu pod Nometem ok 14 widziałem czarnego avanta B6 z tyłu ramki klubowe , pozdrawiam klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Wczoraj na Bałtyckiej w Poznaniu na krzyżówce Czerwony Avant PWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi