Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1 Wyniki Roberta K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt - Kubica to nie Fisichella, wie co zrobic, zeby wyprzedzic :naughty:

Zobaczymy jutro, mam nadzieje, ze dam rade obejrzec :thumbup:

Opublikowano

Dzisiaj ładny przejazd Roberta, z 14 miejsca do 1 zjazdu wskoczył na 8 miejsce. Zakończył wyścig na 9 miejscu :notworthy: :notworthy: gdyby nie ten Kovalainen :rant: :rant: :rant:

Opublikowano

Gdyby nie ten pusty bak na starcie...

Trzeba bylo brac przyklad z Ferrari i McLarenow, ze po wymianie silnika leje sie pod korek :rant:

Opublikowano

Bardzo ładnie pojechał. Pokazał klasę. Kovalainen też nie w ciemię bity wie jak jeździć.

A i Spyker rzeczywiście zaskoczył :oklaski:

Opublikowano

Ladnie ladnie szkoda tylko ze Kovalainena nie wyprzedzil :angry: ale i tak pokazal sie z dobrej strony. :th:

Opublikowano

Jak to nie wyprzedzil?! Tylko, ze o jeden raz za malo :D

Opublikowano

dzis w kwalyfikacjach Robert dopiero 10.Ciekawe czy jakies problemy czy zatankowany mocno poniewaz do 5-tego Nicka brakuje mu tylko niecale 0,4 dziesiate sec.

Opublikowano

Zobaczymy jutro rano . Dla mnie ten wynik to male nieporozumienie za Vettelem z toro rosso :kwasny::wallbash:

Opublikowano

Podobno BWM przygotowało samochód Roberta na inne warunki niż w kwalifikacjach. Mam nadzieję, że jutro przeskoczy z 10 na co najmniej 6 miejsce. Trzymam kciuki.

Opublikowano

Jak dla mnie dzisiejszy wyscig byl jednym z lepszych jak nie najlpeszym w tym sezonie.

To piękna walka Kubka z Massą.. rarytas :thumbup: Troche się powypychali poza tor chłopaki ale podobno potem smiejąc się podali sobie rece. :)

http://pl.youtube.com/watch?v=vtMirOCm7c8

Opublikowano

Jazda z klasa , to lubie wlasnie. :th:

Opublikowano

Nie po takim filmiku musze jeszcze jakąś powtórke zobaczyć bo nie mogłem oglądać samego wyścigu.

Opublikowano

Normalnie się wqrwiłem :rant: Chyba dam Robertowi moją A4 na ostatni wyścig bo znając życie to gówniane bełemwu znowu się zepsuje :confused4:

Opublikowano

Normalnie się wqrwiłem :rant: Chyba dam Robertowi moją A4 na ostatni wyścig bo znając życie to gówniane bełemwu znowu się zepsuje :confused4:

Kur...aaa pech straszny

Opublikowano

Kur...aaa pech straszny

Czasami sobie myśle , że specjalnie mu bolid psują .Jak nie zmieni teamu to nie ma co liczyć na pudło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...