Dev Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 film nie oddaje tego jak pracuje w rzeczywistosci jeden tłumik tym bardziej z nierdzwki w 2.7BiT to za mało daj jeszcze jeden, bedzie ciszej a bulgot zostanie
Buba Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 jest dwa [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 22:29_________________________________________________ Robiłeś to leżąc pod autem a auto tylko na lewarku ? Kozak U mnie owinąłem miejsce gdzie mogło walnąć w podłogę bandażem, tym samym co DP tak jednak się nie dało złożyć na obejmy za środkowym. musiałem zespawać.
Dev Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 dwa ? to coś spierd....olili, za mało komór w tłumiku, albo nieparzysta liczba
Buba Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 dwa ? to coś spierd....olili, za mało komór w tłumiku, albo nieparzysta liczba no dwa. cały wydech jest na dwóch rurach. tłumiki też są podwójne (dwie rury wchodzą i dwie wychodzą)
Buba Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby :polew:
speed22 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ach te kobiety po prostu się nie znają na muzyce Świetnie brzmi
Nelson Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja coraz bardziej skłaniam się ku Esce
moskal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: słitaśnie mruczy
Gracjan Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Wydech się trochę wypali i będzie jeszcze głośniej Wiem po sobie :>
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ładnie, choć u mnie lepiej no wlasnie mam podobne wrazenie... a to te same wydechy przeciez. DP robia taka roznice?
kaczmar13 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby dzieciaki się przyzwyczają gra pięknie i pod obciążeniem jeszcze fajniej niż na postoju....ale fakt, wczoraj jak za Tobą jechałem to przy mocniejszym przyspieszaniu cicho nie jest
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby kup se dupowoz a ten do zabawy
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Ładnie, choć u mnie lepiej no wlasnie mam podobne wrazenie... a to te same wydechy przeciez. DP robia taka roznice? Jak masz caly wydech to jeszcze sa dwa tlumiki. Musze jeszcze zrobic pomiary co tam sie da upchnac w tunel zeby troche srodek wyciszyc. Na zewnatrz jest miazga ale w srodku troche za glosno. W dluzsze trasy to moze byc uciazliwe i meczace. Musze cos zrobic bo bede mial zakaz sexu... [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 11:25_________________________________________________ teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby kup se dupowoz a ten do zabawy Jak zda prawko to pewnie trzeba bedzie cos pomyslec. Zastanawiam sie nad sharanem lub cos w ten deseń
Reggi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Musze cos zrobic bo bede mial zakaz sexu... Oj to zadzwoń po mnie..zrobię robotę za Ciebie
Gracjan Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ładnie, choć u mnie lepiej no wlasnie mam podobne wrazenie... a to te same wydechy przeciez. DP robia taka roznice? Jak masz caly wydech to jeszcze sa dwa tlumiki. Musze jeszcze zrobic pomiary co tam sie da upchnac w tunel zeby troche srodek wyciszyc. Na zewnatrz jest miazga ale w srodku troche za glosno. W dluzsze trasy to moze byc uciazliwe i meczace. Musze cos zrobic bo bede mial zakaz sexu... [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 11:25_________________________________________________ teraz mam zakaz kupowania czegokolwiek do samochodu przez pól roku. jeszcze jak się przejechała to powiedziała że miało być ciszej i że mam to zmienić bo dzieci nie będą mogły spać... to są baby kup se dupowoz a ten do zabawy Jak zda prawko to pewnie trzeba bedzie cos pomyslec. Zastanawiam sie nad sharanem lub cos w ten deseń Jak masz cały wydech to albo robisz jeszcze 2 tłumiki albo proste rury - u mnie tak właśnie jest. Masz 2 opcje do wyboru. DP jak się nie mylę ma 2,75" i przechodzi w 2,5" jak cały wydech.
Rekomendowane odpowiedzi