grzes283 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja mam też soczewki z B8 wraz z adapterami.......polecam, wszystko pięknie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Soczewki są pod h7 czy tylko ksenon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ponawiam apel czy felgi 17" et 28 7.5j podejda bez problemu? To fele z a5. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Soczewki są pod h7 czy tylko ksenon? Pod H7 są z A6C7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Soczewki są pod h7 czy tylko ksenon? Pod H7 są z A6C7. W B6 przecież były soczewki z h7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Zgadza się ryju, ale uznałem, że chodzi o soczewki do swapa, bo świeczka daje więcej światła niż te z B6 Edytowane 14 Października 2015 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zgadza się ryju, ale uznałem, że chodzi o soczewki do swapa, bo świeczka daje więcej światła niż te z B6 Projektor jest w miarę bo xenon świeci ładnie. ja miałem ori to dawały radę. Ale bix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja miałem ori na H7 i w lesie nie widziałem nic, póki nie zmieniłem soczewek i zrobiłem założyłem bixa na Koito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Lukasz_N adaptery będzie miał od poniedziałku.Dzięki panowie.Nie wiem jeszcze na jaki olej zmienię. Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195 ja mam jego adaptery plastikowe i soczewka nie jest ustawiona idealnie także nie polecam. To jesteś chyba jedyną niezadowoloną z jego usług osobą na tym forum. Secio - Gwerty, nie Querty. mlodziak22 zmień olej na cokolwiek poza Motulem - Valvoline, Liqui Moly i przestanie Ci klekotać. Miałem to samo. E tam, gadanie. Ja zmieniłem olej na LM 4100 i jak klekotało, tak klekocze. Jedyne rozsądne rozwiązanie to wymiana, ale na sprawdzony i pewny osprzęt - ale z kolei z tym jest problem.. Obstawiam, że na 10 wymian, to tylko 2 są ok, reszta pozostaje z dziwną pracą silnika.... Masz prawo do swojego zdania, ale Domin też próbował Motula i mu motor klekotał, dlatego nigdy więcej go nie zalał (ja również więcej tego błędu nie popełnię). Poprzedni właściciel mojej B6 lał LM4200, kolejna wymianę też zalałem LM4200, a ostatnio zniemiłem na Motula (z czystej ciekawości bo polecacie na forum, a tańszy od LM) i klekocze, czego wcześniej nie było, także następna wymiana powrót na LM Może to błachy powód, ale tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) ja tez mam od 2 tygodni koito z d4s od Gwertego i powiem ze jest MEGA!!! Edytowane 15 Października 2015 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/334929-klapa-audi-a4-b6-avant-usa-rarytas/#entry4628570 nikt nic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kupiłem te miodowe już miałem już brać je dzisiaj, ale się wstrzymam aż pokażesz jak siedzą i wydasz opinie o nich Nie ma problemu jutro już powinny być u mnie [emoji106] Doszły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja mam plastikowe adaptery i są okropne problemy z ustawieniem soczewki, nie polecam za uja takiego rozwiązania, tylko metalowe adeptery z precyzyjnie wymierzonymi otworami, bo inaczej są cyrki ze światłami. Za cholere nie da się tego ustawić żeby było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 nie ma ktoś diod do klamek na zbyciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja mam plastikowe adaptery i są okropne problemy z ustawieniem soczewki, nie polecam za uja takiego rozwiązania, tylko metalowe adeptery z precyzyjnie wymierzonymi otworami, bo inaczej są cyrki ze światłami. Za cholere nie da się tego ustawić żeby było dobrze.Ustawić się na pewno da skoro inni ustawili na blaszki w przyszłym tygodniu powinienem mieć od Łukasza adaptery to zobaczymy. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kupiłem te miodowe już miałem już brać je dzisiaj, ale się wstrzymam aż pokażesz jak siedzą i wydasz opinie o nich Nie ma problemu jutro już powinny być u mnie [emoji106] Doszły ? GLS widocznie nie ma pośpiechu, jutro będą Kupiłem te miodowe już miałem już brać je dzisiaj, ale się wstrzymam aż pokażesz jak siedzą i wydasz opinie o nich Nie ma problemu jutro już powinny być u mnie [emoji106] Doszły ? GLS widocznie nie ma pośpiechu, jutro będą W sumie wszystko spoko tylko dywanik kierowcy był lekko przerwany i muszę go skleić [emoji25] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 O dzięki wielkie Dobrze siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Mam te same u siebie i wygladowo mi sie podobaja, tylko te przetloczenia/wypustki moglyby miec troche wyzsze/glebsze. Teraz chyba kupilbym petexy. Edytowane 15 Października 2015 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Panowie pasuje listwa oświetlenia tablicy z sedana do avanta? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) nie ma ktoś diod do klamek na zbyciu ? Ja mam gdzies diody do klamek ale z a6 c5. Nie wiem czy beda oki[emoji4] Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Października 2015 przez Beny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi