Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany 4szt takich

000979131ea.jpg

2szt takich

000979012e_enl.jpg

innych nie trzeba chyba przy rezaniu fotochromu zewn

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprzedamn zderzak s4 avant b6.

790zl .

Ogloszenie bedzie w dziale gielda po akceptacji .

Jak cos pw.

Opublikowano

co tam masz jeszcze za ciekawe graty ? ;)

Opublikowano

Turzol, w słupek potrzebujesz cztery piny męskie, co pokazałeś, a nie 2 i 4 żeńskie. Te pierwsze piny to do kostki lusterka?

Opublikowano

Mam całą masę różnych pinow do wyboru do koloru z kablami jak długimi chcecie. Piszcie pw.

A nawet całe kostki jak ktoś porezebuje.

Opublikowano

Turzol, w słupek potrzebujesz cztery piny męskie, co pokazałeś, a nie 2 i 4 żeńskie. Te pierwsze piny to do kostki lusterka?

Acha czyli męskich po 2 na stronę w słupek. Natomiast te pierwsze są do wtyczki T17 (pomarańczowej)

Bazuje na tym manualu

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/623857-DIY-Auto-Dimming-Side-view-mirrors

Opublikowano

pany wie ktos co jest przyczyna ze po dolozeniu tempomatu i manetki fis wskaznik poziomu paliwa na blacie pokazuje 0

Czy odlaczales aku?

Ja maialek tak ze jak odlacze aku to wskaznik paliwa lezy na kolanach wtedy jade na stacje tankuje do pelna i po kilku minutach wsakzowka ustawia sie tak jak ma byc.

przez chwile bylo ok ja tempomat sprawdzalem. Potem 2 raz odpalilem i d*pa wskazówka na 0. Alu odlanczalem i nic

Opublikowano

Acha czyli męskich po 2 na stronę w słupek. Natomiast te pierwsze są do wtyczki T17 (pomarańczowej)

Bazuje na tym manualu

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/623857-DIY-Auto-Dimming-Side-view-mirrors

4 sztuki kazdego do tego jeszcze 4 sztuki zenskie do tych meskich

Opublikowano

Siema. Panowie nr. spinek potrzebne od boczków drzwi przednich i ilość :)

5 dużych (8E0868243), dwie małe (8E0867276).
Dziekóweczka :) . Mam nadzieje że wszystko z b7 podejdzie tzn. Przyciski będą pasować pod kostki :).

Kiedyś przy zakładaniu boczków z b7 z full elektryką musiałem zmieniać trzy kostki, które wpinało się do przycisków sterowania szybami (przód pasażera oraz tył)... Bo w wiązce kabli z b6 była inna kostka. Tak mi coś świta w pamięci ;)

A piny i kolory kabli takie same?Hehehe czyli kostki muszę kupić jeszcze :) masakra :)

Nic narazie nie zmieniaj ,od 06.2002 kostki są takie same jak w b7,w 2001 były inne,ja mam kompletne boczki z rs4 b7 i wszystko pasowało

Opublikowano

Gitara :) mam z 2002 model podobno na 2003 ale nie wiem co to znaczy . Fakt że w kolorze nadwozia są dokładki .

Opublikowano

Jak masz modelowo 2003 to powinien być powyżej 06.2002

Opublikowano

Bazuje na tym manualu

Ja u siebie omijałem pomarańczową kostkę i sterownik drzwi, bo mam moduły LOW, ale tak to faktycznie musisz iść w pomarańczową kostkę, później przez słupek i w kostki sterownika szyb. Pamiętaj, że w drzwi idą po dwa przewody - sygnał lewy i prawy z lusterka wewnętrznego.

Opublikowano

Wprawiłeś mnie w pozytywny nastrój :) podziękował :)
Opublikowano

Wprawiłeś mnie w pozytywny nastrój :) podziękował :)

Sorki za wprowadzenie wcześniej w błąd :kwasny: Zajrzałem do warsztatu z tematem odnośnie montażu elektryki z tyłu i od 01.07.2002 jest nowa wiązka z 4 pinową kostką do przełącznika szyb.

Opublikowano

Panowie ile jest warty łokieć do krawata bez przedniego zatrzasku?

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

Max 100 mysle ;)

Listwy S4, recaro, boczki skora z bose ;)
Opublikowano (edytowane)

Bazuje na tym manualu

Ja u siebie omijałem pomarańczową kostkę i sterownik drzwi, bo mam moduły LOW, ale tak to faktycznie musisz iść w pomarańczową kostkę, później przez słupek i w kostki sterownika szyb. Pamiętaj, że w drzwi idą po dwa przewody - sygnał lewy i prawy z lusterka wewnętrznego.

ja omijalem tylko pomaranczowa kostke i bezposrednio wpinalem sie w ta 20 pin w slupku

Edytowane przez andr3i
Opublikowano

No ja też :)

Opublikowano

Panowie, po jakim przebiegu od wyjazdu z salonu się wymienia rozrząd w 1.8T ? W serwisówce pisze, że po 180tys ale coś nie chce mi się wierzyć..