mlodziak22 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja mam koito d2s dwa lata i jak narazie wszystko z nimi ok, ale mam dzienne, wiec w dzien nie jeżdżę na xenonie bo wg mnie to zwykle marnotrawstwo. Nie wiem jak w b7,ale taka koito nie wchodzi do dekla bixenon trzeba ciąć i kleić. A Ty pajda miałeś ori czy podróbka?Ostatnio się zastanawiałem ile takie ori żarniki wytrzymają.
biggman Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Panny Kto ma przetwornice kjoto? Warto je kupic czy różnica znikoma? Jaki tam żarnik idzie?Warto bo możesz wtedy zapodać tanie żarniki po 50zł za komplet i przetwornica nawet się nie zająknie D2S Tylko pytanie ile razy wymieniasz ten żarnik, bo ja w ciągu 5 lat wymieniłem żarniki 2 razy.Dużo też daje drl mam DRL także żarniki mają lżej. Jeździłem 2 lata, wymieniałem tydzień temu komplet bo jeden żarnik zaczął świecić na fioletowo. Wynik uważam za rewelacyjny jak na 50zł za komplet żarników tak po za tym 0 problemów, jakość świecenia bdb
mlodziak22 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 to czym się różni taki żarniki za 50zł od takiego za 200zł? Ile może ori żarniki pociągnąć?
biggman Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Chodzi o to że jak dasz ori przetwornicy chiński żarnik to zaraz będziesz miał po przetwornicach. Natomiast przetwornicy Koito nie robi to różnicy czy żarnik jest ori, czy podróbka Edytowane 17 Lipca 2015 przez biggman
secio84 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 to czym się różni taki żarniki za 50zł od takiego za 200zł? Ile może ori żarniki pociągnąć?Ja mam ori zarniki i ori przetwornice z 2007 roku dalej wszystko działa. Światła dzienne tez mam. naciepane z GT-I9195
mlodziak22 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Chodzi o to że jak dasz ori przetwornicy chiński żarnik to zaraz będziesz miał po przetwornicach. Natomiast przetwornicy Koito nie robi to różnicy czy żarnik jest ori, czy podróbkaTo wiem, ale pod względem widoczności? Ja płaciłem 200zł za szt. philipsa 4300K i też mam koito od qwertego
Animal Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Ja też mam Koito od Qwertego i żarniki Philipsa 4300K ale D4S o ile dobrze pamiętam. Użytkuję ten zestaw już dwa lata i dalej świeci bardzo dobrze a lekko nie mają bo nie mam DRL a robię ponad 30kkm rocznie. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Animal
biggman Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Chodzi o to że jak dasz ori przetwornicy chiński żarnik to zaraz będziesz miał po przetwornicach. Natomiast przetwornicy Koito nie robi to różnicy czy żarnik jest ori, czy podróbkaTo wiem, ale pod względem widoczności? Ja płaciłem 200zł za szt. philipsa 4300K i też mam koito od qwertego Świecą bardzo dobrze, tylko że ja wolę żarniki kolor 5K Ja też mam Koito od Qwertego i żarniki Philipsa 4300K ale D4S o ile dobrze pamiętam. Użytkuję ten zestaw już dwa lata i dalej świeci bardzo dobrze a lekko nie mają bo nie mam DRL a robię ponad 30kkm rocznie. Zgadza się są dwa rodzaje przetwornic Koito D2S i D4S, ja mam u siebie D2S
kaju Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 założone i sprawdzone w garażu - jest przekot
Armi Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 założone i sprawdzone w garażu - jest przekot Dawaj foty, zryłeś mi banie. Już myślałem, że nie ma fajnych ledów do avanta a tu proszę.
cocoo24 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 też mam Koito od Qwertego i żarniki Philipsa 4300K, bez drl 2 lata śmigam, ale po zgaszeniu i zapaleniu jedna sie nie zapala, musze 5 min odczekać i wtedy zaskakuje. Pokaz te lampy od avanta jak świecą
kaju Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 założone i sprawdzone w garażu - jest przekot Dawaj foty, zryłeś mi banie. Już myślałem, że nie ma fajnych ledów do avanta a tu proszę. Adam, to nie LEDy, tylko ORI USy jest w pytke lepiej, niż było to rozwiązane w B5 - tam świecił tylko malutki kwadracik z boku lampy, a tu kwadracik i dookoła niego cały odblask - przekocur :kox: zapodaj foto jak świecą +1 zaraz, niech się jeszcze trochę ściemni co do LEDów - chyba jutro coś wymodzę, bo się zapowiada luźniejsza sobota, tylko jedno B7 z Niemiec i w moim BOSE poprawić, to przy okazji posiedzę przy lampach zapnijta pasy i podciongta rajtuzy dla mnie bomba i jeszcze takie ujęcie na szybko: a miałem sprzedawać...
WhyMe? Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Kupował ktoś kiedyś zaślepkę egr? Gdzie najlepiej?
RicS3 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Kupował ktoś kiedyś zaślepkę egr? Gdzie najlepiej?Ja kupowałem, akurat sklepik z allegro był w Łodzi od roku już ją mam i wszystko cacy
Roboform550 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Bakuś robi... ja brałem do siebie to 40 zł z wysyłką
Rekomendowane odpowiedzi