mlodziak22 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 może mi ktoś wyjaśnić czemu vcds 12.12.0 nie chce połączyć się z radiem??? w moim b6 i golf IV to samo. brak sterownika jakiegoś czy po prostu stare auta ,a kabelek nowszy. stary kkl łączył się. dlaczego w golfie mogę odczytać przebieg w edc , w a4 wyskakuje jakiś komunikat.
dawid7737 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Dobrze numer przycisków już mam jeszcze tylko potrzebuje nr emblematu z kluczyka
kaju Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Uwaga chwalę się. Lewa lampa kierunek LED, prawa lampa normalna żarówka. Uprzedzam pytanie dlaczego czerwone LEDy - bo tak i koniec, lampa US, więc i kierunek czerwony, koniec audiencji: może jutro powalczę z pozycją i stopem, no i wrzucę prawą stronę błędu na MCE brak (nstalacja High), koszta materiału śmieszne, ale robocizna kosztowna ze względu na czasochłonność. Przepis oczywiście tajny wygląda z zewnątrz jak normalna żarówka, trzeba się mocno przyjrzeć z bliska, że są tam LEDy, ale wtedy mocno oczy bolą
mlodziak22 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 jak tam kaju mce doszło?? już rozszarpane to git
Wandej Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Raz mówił o tulejach, drugi raz o gumach... Zaraz będę wiedzieć jaka cena bo właśnie szuka i ma dać mi znać. Panowie zmieniam zawieszenie z 1BA na 1BE. Mechanik powiedział mi ze dobrze byłoby wymienic tuleje wahaczy bo sa juz przetarte. Ile cos takiego moze kosztować? Na Allegro ceny rożne, a nie chce mi sie wierzyć ze 260zl/sztuka, musiałem cos zle go zrozumieć Wysłane z jabłka Których wahaczy? Z przodu, tył mam już na szczęście ogarnięty EDIT: Wszystkie tuleje na przód 180zł. Jeżeli się okaże że tylko część trzeba zmienić to wyjdzie mniej Pytałem na którym wahaczu z przodu. Wiesz że to chiny po za tuleją banana? Tylko tam występuje w normalnych zamiennikach
dawid7737 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 i mam kolejną sprawe jak rozkleić lampy przednie (xenony) chciałem w środku je wyczyścić bo klosz jest zakurzony cały i pomalować ramki ale nie umiem ich rozebrać..
dawid7737 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Czyli powinno dać rade w piekarniku? bo gdzieś ktoś niby pisał że z b6 nie da rady tylko rozcinanie powoli
kaju Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 z tego co mi wiadomo to piekarnik tylko da rade, ale to każdy na własną odpowiedzialność
xsebo1 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Widziałem na YouTube jak koleś włożył do kartona z wycietą dziurą na suszarkę po 20-30 minutach rozłożył lampę Podsuneliscie mi pomysł na wakacje w Chorwacji, więc rezerwacja już jest. Wolę najszybszą trasę czyli Czechy - Austria - Słowenia. Jak wyglądają opłaty drogowe? Jakieś winiety się kupuje czy jak?
KoJ@K Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Cos chyba w okolicach ~90 euro za wszystkie wychodzi.
kaczunio81 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) witam szukam numeru aso foli na dyfuzer do avanta do dokladki mowa o tym koledzy http://postimg.org/image/sj046x8tj/full/ co ma kolega grzes283 podobno jest to folia do zdobycia w aso. Edytowane 23 Lipca 2015 przez kaczunio81
WhyMe? Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Czyli powinno dać rade w piekarniku? bo gdzieś ktoś niby pisał że z b6 nie da rady tylko rozcinanie powoli Robiłem w piekarniku i da radę Nie pamiętam ile to było ale chyba 200C na 5 minut.
kaman Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Raz mówił o tulejach, drugi raz o gumach... Zaraz będę wiedzieć jaka cena bo właśnie szuka i ma dać mi znać. Panowie zmieniam zawieszenie z 1BA na 1BE. Mechanik powiedział mi ze dobrze byłoby wymienic tuleje wahaczy bo sa juz przetarte. Ile cos takiego moze kosztować? Na Allegro ceny rożne, a nie chce mi sie wierzyć ze 260zl/sztuka, musiałem cos zle go zrozumieć Wysłane z jabłka Których wahaczy? Z przodu, tył mam już na szczęście ogarnięty EDIT: Wszystkie tuleje na przód 180zł. Jeżeli się okaże że tylko część trzeba zmienić to wyjdzie mniej Pytałem na którym wahaczu z przodu. Wiesz że to chiny po za tuleją banana? Tylko tam występuje w normalnych zamiennikachBylem dzisiaj u niego i pokazywał mi tuleje zarówno górne jak i dolne. Wszystkie gumy sa przetarte, a nawet całkowicie pęknięte takze zostały wymienione na nowe - sztuk 8. Zmiana zawieszenia sie jednak przeciągnie bo śruby z przodu sie urywają takze zapewne dopiero jutro zobacze czy cos siadło i o ile Wysłane z jabłka Edytowane 23 Lipca 2015 przez kaman
xsebo1 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Przypuszczam że jezdziles na niedokreconych
vblpl Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Siemka Czy ktoś orientuje się, jaki błąd pojawia się po podłączeniu panelu menu bez webasta? Mam 2 błędy, ale nie wiem za co odpowiada drugi i myślę, że to może to. Pamiętam, że ktoś kiedyś przy montażu panelu menu o tym wspominał, ale nie mogę tego znaleźć. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/119271-bledy-silnikow-klap-nagrzewnicy-rozmieszczenie-opis-nastawy-podstawowe/page-10#entry4566291 EDIT: Znalazłem: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296687-blad-01207-control-module-for-auxiliary-heater-j364/ Teraz pytanie. Czy da radę zrobić nastawy podstawowe, jeśli będę miał ten jeden błąd? Użytkownik olo-sline28 pisze w temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/119271-bledy-silnikow-klap-nagrzewnicy-rozmieszczenie-opis-nastawy-podstawowe/ , że nie może być żadnych błędów. Ktoś? Coś? Edytowane 23 Lipca 2015 przez vblpl
Maciek0502 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) A się pochwalę. Zmontowałem sobie hak I działa. Nic nie popsułem (chyba) kaju, wielkie dzięki za wiązkę i pomoc telefoniczną. Masz u mnie dobrą butelkę. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Maciek0502
xsebo1 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Gratuluję, ja mam fabryczny. Główną zaletą jest szybki demontaż /montaż
Rekomendowane odpowiedzi