Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego, co się orientuje to nie każdy zabangla z B6.....musiał byś ogarnąć sobie, który przypasi - po końcówce numeru, ja mam z końcówką Q i śmiga. :wink:

Panowie, ma ktoś na sprzedaż ramię wycieraczki, wraz z wycieraczką z Q5? Moja ori jest już styrana i chciałbym zamienić od razu całość. Ewentualnie może ktoś z Was ma numer, żeby kupić komplet w ASO? :hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki, czyli za nówkę z ASO 200 zł trzeba liczyć.....do przeżycia, tym bardziej, że na allegro 150 zł za używkę wołają :wink:

Z tego, co się orientuje to nie każdy zabangla z B6.....musiał byś ogarnąć sobie, który przypasi - po końcówce numeru, ja mam z końcówką Q i śmiga. :wink:

Panowie, ma ktoś na sprzedaż ramię wycieraczki, wraz z wycieraczką z Q5? Moja ori jest już styrana i chciałbym zamienić od razu całość. Ewentualnie może ktoś z Was ma numer, żeby kupić komplet w ASO? :hi:

Przy adaptacji banana pamiętajcie, że trzeba też mieć komfort z rocznika, który to obsłuży :wink: machajke z q5 kupiłem za 6 dyszek z wysyłem ori używke - poczekaj pare dni, poszukaj i złapiesz :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Panowie mam dwa pytania jedno dosyć ważne bo nie wiem czy może mieć jakiś wpływ na działanie silnika.

1. Urwała mi się ta rurka w której siedzi bagnet poziomu oleju. Idzie ten element dostać w ASO? Może ktoś podrzucić jakiś numer?

2. Czy w sedanie w zderzaku sline ta listwa ozdobna chromowana wychodziła też w kolorze czarnym? Jeśli tak to może ma ktoś jakiś nr?

Pozdro

Panowie mam dwa pytania jedno dosyć ważne bo nie wiem czy może mieć jakiś wpływ na działanie silnika.

1. Urwała mi się ta rurka w której siedzi bagnet poziomu oleju. Idzie ten element dostać w ASO? Może ktoś podrzucić jakiś numer?

2. Czy w sedanie w zderzaku sline ta listwa ozdobna chromowana wychodziła też w kolorze czarnym? Jeśli tak to może ma ktoś jakiś nr?

Pozdro

ad1

038 103 663 w ASO 25,51zł

3502183_5321f840af672.jpg

turzol, wielkie dzięki. To wchodzi na jakiś zatrzask? Bo u mnie z tego co widziałem było zaciśnięte trytką ale może dlatego, że było złamane.

U Ciebie w temacie też widziałem tą listwę ozdobną w czerni ale Ty masz avant-a więc chyba nie będzie taka sama?

Edytowane przez RicS3

ad2 Listwa czarna do sedana

CdL2VDR.jpg

• 8E5 807 443 C 5PV Schwarz

turzol, wielkie dzięki. To wchodzi na jakiś zatrzask? Bo u mnie z tego co widziałem było zaciśnięte trytką ale może dlatego, że było złamane.

Na wcisk, tylko kup ori bo zamienniki łamią sie w rękach zanim wlozysz :D

Listwa w aso 160pln bez znizek jakby co. Na ebay nową znajomemu za 10jurkow kupilem ostatnio :)

http://www.ebay.de/itm/Audi-A4-Limo-02-03-Zierleiste-Stossstange-Hinten-Neu-Orig-8E5807443C-5PV-/281578633515

Panowie podrzuci ktoś skąd ściągnąć vcds na vin7? Naściągałem się tego trochę i żadne nie bangla...

Chcesz VCDS pełny czy Lite?

Pany oryginalnie w naszych padakach siedzą swiece żarowe ngk czy bosch? W dieslu? Awx 2001r?

naciepane z tapatalka

Edytowane przez badboy

pajda - to foto jest zrobione na rozgrzanym silniku? Korekcje i bipy nawet by mogly byc, ale jak dla mnie to masz za bardzo na + ustawioną synchro.

Panowie jak najprosciej mozna zczytac kod z radia, ktore mam w aucie? Czy jak wyciagne aku to przy ponownym zalozeniu bede musial zakodowywac radio jakos czy nie ?

Jest ktoś wstanie mi dziś wieczorem przestawić te synchro bo moj mechanik dzis nie da rady tego zrobic. Okolice Katowic

A co to jest to synchro ? Dałem logi do Diagnostyka i ktoś się wypowiedział, że p-podobnie synchro mam do korekty. Ale co to jest ?