grzes283 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Z tego, co się orientuje to nie każdy zabangla z B6.....musiał byś ogarnąć sobie, który przypasi - po końcówce numeru, ja mam z końcówką Q i śmiga. Panowie, ma ktoś na sprzedaż ramię wycieraczki, wraz z wycieraczką z Q5? Moja ori jest już styrana i chciałbym zamienić od razu całość. Ewentualnie może ktoś z Was ma numer, żeby kupić komplet w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/75510-wymiana-tylniej-wycieraczki-z-audi-q5/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki, czyli za nówkę z ASO 200 zł trzeba liczyć.....do przeżycia, tym bardziej, że na allegro 150 zł za używkę wołają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Z tego, co się orientuje to nie każdy zabangla z B6.....musiał byś ogarnąć sobie, który przypasi - po końcówce numeru, ja mam z końcówką Q i śmiga. Panowie, ma ktoś na sprzedaż ramię wycieraczki, wraz z wycieraczką z Q5? Moja ori jest już styrana i chciałbym zamienić od razu całość. Ewentualnie może ktoś z Was ma numer, żeby kupić komplet w ASO? Przy adaptacji banana pamiętajcie, że trzeba też mieć komfort z rocznika, który to obsłuży machajke z q5 kupiłem za 6 dyszek z wysyłem ori używke - poczekaj pare dni, poszukaj i złapiesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Panowie mam dwa pytania jedno dosyć ważne bo nie wiem czy może mieć jakiś wpływ na działanie silnika. 1. Urwała mi się ta rurka w której siedzi bagnet poziomu oleju. Idzie ten element dostać w ASO? Może ktoś podrzucić jakiś numer? 2. Czy w sedanie w zderzaku sline ta listwa ozdobna chromowana wychodziła też w kolorze czarnym? Jeśli tak to może ma ktoś jakiś nr? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Panowie mam dwa pytania jedno dosyć ważne bo nie wiem czy może mieć jakiś wpływ na działanie silnika. 1. Urwała mi się ta rurka w której siedzi bagnet poziomu oleju. Idzie ten element dostać w ASO? Może ktoś podrzucić jakiś numer? 2. Czy w sedanie w zderzaku sline ta listwa ozdobna chromowana wychodziła też w kolorze czarnym? Jeśli tak to może ma ktoś jakiś nr? Pozdro ad1 038 103 663 w ASO 25,51zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) turzol, wielkie dzięki. To wchodzi na jakiś zatrzask? Bo u mnie z tego co widziałem było zaciśnięte trytką ale może dlatego, że było złamane. U Ciebie w temacie też widziałem tą listwę ozdobną w czerni ale Ty masz avant-a więc chyba nie będzie taka sama? Edytowane 3 Stycznia 2016 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 ad2 Listwa czarna do sedana 8E5 807 443 C 5PV Schwarz turzol, wielkie dzięki. To wchodzi na jakiś zatrzask? Bo u mnie z tego co widziałem było zaciśnięte trytką ale może dlatego, że było złamane. Na wcisk, tylko kup ori bo zamienniki łamią sie w rękach zanim wlozysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 turzol, mistrz:) wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Listwa w aso 160pln bez znizek jakby co. Na ebay nową znajomemu za 10jurkow kupilem ostatnio http://www.ebay.de/itm/Audi-A4-Limo-02-03-Zierleiste-Stossstange-Hinten-Neu-Orig-8E5807443C-5PV-/281578633515 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 zamawiał ktoś od tej firmy LM ? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22229648&order=qd&string=LIQUI+MOLY+&search_scope=userItems-22229648&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-mcf-dyn-v2-uni-1-1-1218 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Może mi ktoś powiedzieć czy wszystko mam ok. Auto ciężko odpala przy mrozach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Panowie podrzuci ktoś skąd ściągnąć vcds na vin7? Naściągałem się tego trochę i żadne nie bangla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Key genem kod zmieniłeś? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Panowie podrzuci ktoś skąd ściągnąć vcds na vin7? Naściągałem się tego trochę i żadne nie bangla... Chcesz VCDS pełny czy Lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Pany oryginalnie w naszych padakach siedzą swiece żarowe ngk czy bosch? W dieslu? Awx 2001r? naciepane z tapatalka Edytowane 4 Stycznia 2016 przez badboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 pajda - to foto jest zrobione na rozgrzanym silniku? Korekcje i bipy nawet by mogly byc, ale jak dla mnie to masz za bardzo na + ustawioną synchro. Panowie jak najprosciej mozna zczytac kod z radia, ktore mam w aucie? Czy jak wyciagne aku to przy ponownym zalozeniu bede musial zakodowywac radio jakos czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja miałem odpięty aku przez ok 3h i nie musiałem wpisywać kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jest ktoś wstanie mi dziś wieczorem przestawić te synchro bo moj mechanik dzis nie da rady tego zrobic. Okolice Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A co to jest to synchro ? Dałem logi do Diagnostyka i ktoś się wypowiedział, że p-podobnie synchro mam do korekty. Ale co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi