ucho.77 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 A co chcesz wiedzieć? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/6986-nawigacja-rns-e-od-a-do-z-audi-navigation-plus/
jedrekx Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 dzięki, takiego tematu szukałem i nie znalazłem
garry99 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ema Miał ktoś z was doczyeniania z PZU AutoSzyba? Obecnie mam SEKURITa więc nie mogę narzekać a czytałem już wiele opinii, że szyby NordGlass bardzo się rysują a ja tego po prostu nie zdzierżę. Ponadto standardowo u mnie nie było czujnika zmierzchu na szybie więc przy wymianie pewnie wymienią po VIN więc też kibel. Te szyby to kibel,rysują się szybko i mocno odpryskuja
turzol Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ooo to spoko . A mam tę peknieta szybe fabrycznie w kolorze zielonym . Da sie taką zamówić? i Czy czujnik zmierzchu znajduje się w szybie i czy w lusterku? i czy lusterko tez firma mi przełoży na nowa szybe?Ta szyba w wersji akustycznej to jest rozumiem cichsza niz zwykła? i musze im dodakowo powiedzieć iz taka chcę? Tak wszytskie szyby atermiczne są zielonkawej barwy. Czujnik zmierzchu nie ma nic wspólnego z szybą - chyba pomyliłeś z czujnikiem deszczu, którego to mocowanie jest w szybie A4 B7. Akustyczna szyba ma dodatkowo folie tłumiącą między dwoma warstwami szyby.
Czaki89 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 No siema Dzięki za przyjęcie do tak wyborowego grona ! A4 Power !!
JawoR36 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 tak mi się wydaje.. choć głowy nie dam sobie uciąć. na pewno blendy są inne i z tyłu chyba są mniejsze głośniki... muszę zobaczyć w swoim Zupełnie inne głośniki. U mnie zwykłe, nie Bose, od cabrio dosłownie "latają".
wampir Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Hmmm ciekawe. Ile masz nm i jak często strzelales ze sprzęgła?
Jarek_ Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Koledzy, szukam wykładziny/maty schowka w tunelu. Chodzi o tą za zapalniczką oraz obok ręcznego. Są u mnie mocno wyblakłe i chce to wymienić. Można to w ASO dostac? Ma to jakis numer?
wampir Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Pewnie ma, ale najprościej zrobić zdjecie i wysłać mailem do ASO
bongod Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Tryśnij czymś. Dużo chemii jest w dzisiejszych czasach Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Mam dwa pytania: jak się sprawdzają lampy z DEPO? Czy lepiej szukać Ori (docelowo ksenon ma być) Jak poprawić wygląd kokpitu- tunel środkowy mam porysowany... Co polecacie do regeneracji? Klapkę popiołki i obudowę lewarka będę robił w "piano" Natapane z P8
wampir Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Miałem lampy depo zespolone w poprzednim aucie (B5). Jednej reflektor parował co jakiś czas i nie miałem pomysłu co z tym fantem zrobić. Bixy ori w B6 też potrafią parować chyba że się zrobi mod. Po nim jest spokoj Uwazaj jak kupisz ori używane bo soczewki a raczej odbłyśniki mogą być już wysłużone i pomimo xenonow będziesz miał wrazenie, ze jedziesz na postojówkach. Odbłyśniki można regenrowac. Koszt z wysyłką nie pamiętam dokładnie ale do 200zł. Edytowane 22 Marca 2016 przez wampir
Maciek0502 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Mam B6 ;-) Zależy mi na czarnych wnętrzach lampy... Ewentualnie ma ktoś może zwykły ksenon na sprzedaż kompletny? Edytowane 22 Marca 2016 przez Maciek0502
ucho.77 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Mam B6 ;-) Zależy mi na czarnych wnętrzach lampy... Ewentualnie ma ktoś może zwykły ksenon na sprzedaż kompletny? Napisz do Gwertego on przerabiania lampy i zrobi ci co chcesz
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Jak odróżnić amory przednie b5 od b6 ? . . . . . . Zepsułem coś tym postem o 12:52 ? Piszcie, nie krępujcie się.
TOM3K Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Zagiąłeś wszystkich. Pewno szukają odpowiedzi :grin:
Ra4al Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 wampir w sumie nie jakiś killer bo troszku ponad 400Nm a strzelanie ze sprzęgła mniej niż raz na dwa miesiące, nawet podczas wyścigów wolę delikatnie ruszyć i wtedy but w podłogę. Może mam pecha do tych podpór, ogólnie to słyszałem że zamienniki nie dają rady, ale wolałem spróbować...
Rekomendowane odpowiedzi