bongod Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez bongod
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 pany polecacie jakieś ledy h11? http://allegro.pl/zarowka-h11-55w-super-white-12v-canbus-led-w5w-i6068251987.html
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tomasz chodzi mi o ledy Po cholerę jak to dobrze świeci i nie kosztuje nie wiadomo ile...ale proszę może coś znajdziesz http://www.sklepledowy.pl/pl/searchquery/h11/1/phot/5?url=h11
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 pany polecacie jakieś ledy h11? Ja takie miałem http://allegro.pl/zarowka-samochodowa-h8-h9-h11-led-cree-11w-dzienne-i5749272336.html Tylko że do tego rezystor potrzeba Tomek a tu masz żarówkę z linku Tomiego Postuj/halo xenon/halo
tomekhxc Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 e to jak na żarówke dobrze swieci , myślałem że bedzie gorzej
bjoern Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ wg mnie tak, tylko, że trzeba je wrzucić na maszynę i sprawdzić
Frimuś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ wg mnie tak, tylko, że trzeba je wrzucić na maszynę i sprawdzić +1Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ wg mnie tak, tylko, że trzeba je wrzucić na maszynę i sprawdzić +1Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Są narazie na felgach więc nie ma problemu dziex--------------------------------------------OOOO------------------------------------------
BeyerBrown Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Wg. Michelina zaledwie 3 tygodnie użytkowana opona jest tak samo "zużyta" jak roczny leżak w magazynie... lepiej więc będzie moim zdaniem jak kupisz w dobrej cenie 2-3 letnie nieużywane leżaki, z nowym bieżnikiem
Tomi_81 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? Ja osobiście kupił bym nowy komplet nawet klasy budżetowej...no chyba że masz od jakiegoś znajomego i są pewne koła.
bongod Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tak od znajomka --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Frimuś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Siema w niedziele :-/ Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie opłaca się kupić roczne opony z 6.5 mm za połowę ceny rynkowej nowych? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Wg. Michelina zaledwie 3 tygodnie użytkowana opona jest tak samo "zużyta" jak roczny leżak w magazynie... lepiej więc będzie moim zdaniem jak kupisz w dobrej cenie 2-3 letnie nieużywane leżaki, z nowym bieżnikiem Według Michelina tak może być, ale nie wiadomo kto, jak i gdzie przechowywał te opony, w zeszłym roku wymieniałem 2 opony,kupiłem roczne leżaki, przejeździłem sezon i miały bicia, pytałem wulkanizatora co jest z nimi nie tak to twierdził że albo miałem pecha i był fabryczny problem albo po prostu strzeliły np. od dziury ale aż 2 sztuki ? Dlatego w tym roku kupiłem nowe z tego roku i wolę unikać leżaków
bongod Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Te opony co kupuje są z 2015 roku. Znajomy zakłada koła 18 na felgi ma klienta a ja biorę opony. Dziwne że 6.5 po roku zostało ale w sumie on dużo jeździ. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
greg2505 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 2015 czyli po sezonie ,jak za pół ceny to warto ,tym bardziej że wiesz od kogo bierzesz,nie wiem co w tym złego,ja kupiłem w zeszłym roku nowe 2015 i teraz też są po sezonie i zimę przeleżały ,tyle że dałem 2x tyle co ty zamierzasz
wampir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie ma co kupoważ uzywanych opon, tak samo jak uzywanych aut.
Rekomendowane odpowiedzi