KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 No przecie hamer Ci tam odpisal. Nie powiem, bo faktycznie dobrze wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Panowie kojarzy ktoś taką dokładkę do naszych b6 pod zderzak sline? Nie chodzi mi o cupre Na alledrogo to kiedyś widziałem do sprzedaniaTo nie jest tylko do b6/b7 ale uniwersalne Edytowane 1 Listopada 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Czy ktoś przekładał poszycie foteli z b7 w manualu na stelaż b6 z pełną el.Może jest na forum jakaś porada ,jak zdjąć założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Wojtek swego czasu ktoś wklejał taka pod b6 dydykowana Pajdzie ona po głowie chodziła wówczas zamiast cupry Edytowane 1 Listopada 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ciekawie wyglada,brał bym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Pewnie o to wam chodzi http://www.c-t-s.pl/produkty/wyposazenie-zewnetrzne/dokladka-zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wojtek swego czasu ktoś wklejał taka pod b6 dydykowana Pajdzie ona po głowie chodziła wówczas zamiast cupry No kiedyś na olx mi sporano ja wyczaił ale nie kupiłem jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Tomi nie o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Chłopaki może coś podpowiecie. Tylko i wyłącznie przy prędkości od 100km/h wyczuwam delikatne (naprawdę mało wyczuwalne) drgania . Zawieszenie wymienione a 2 tygodnie temu doszła jeszcze zmiana drążków i końcówek więc??? Dziś zmieniłem koła z tyłu na przód (koła 2 tygodnie temu były wyważone) Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Chłopaki może coś podpowiecie. Tylko i wyłącznie przy prędkości od 100km/h wyczuwam delikatne (naprawdę mało wyczuwalne) drgania . Zawieszenie wymienione a 2 tygodnie temu doszła jeszcze zmiana drążków i końcówek więc??? Dziś zmieniłem koła z tyłu na przód (koła 2 tygodnie temu były wyważone) Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Przegub wewnętrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Dokladnie. A tarcze sprawdzales? Lewarek biegow nie ma przypadkiem jakis wiekszych wibracji/drgan? Zoba jak u mnie wajchą miotało drgawki byly w przedziale 90/100km/h i podczas hamowania z ponad stówki, ponizej setki drgania ustawaly. Edytowane 1 Listopada 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Lewarek bez drgań Tarcze mam nowe. Ogólnie całość jest nowa. To się stało od tak ani nigdzie nie przywalilem no nic się nie stało co mogło by spowodować drgania z tym że jak pisałem są znikome. A stabilizator może być przyczyną? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie kojarzy ktoś taką dokładkę do naszych b6 pod zderzak sline? Nie chodzi mi o cupre Zamiast zadzwonić to pytasz gdzie popadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zerknij w jakim stanie sa gumy przegubow, moze gdzies smar wywalilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zerknij w jakim stanie sa gumy przegubow, moze gdzies smar wywalilo. Sprawdziłem wszystko całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie czy to normalne że na na nowej pompie wody do 1.9TDI nie ma żadnych oznaczeń? (zestaw rozrządu Gates) Oczywiscie ze nie będzie bo to nie oryginał a gates nie robi pomp wody wiec jest dana z czegoś innego.naciepane z GT-I9195 Zgoda ale czy nie powinno być oznaczeń jakiegokolwiek producenta? Przecież to może być najpodlejszy chinol Masz racje. Gates to jest pakowacz ciśnie rolki itp od innych marek tylko paski ma swoje które niestety ale nie są najlepszej jakość. Zresztą remontowalem parę silników z urwanym paskiem gates.naciepane z GT-I9195 A powiedz mi jaka firma robi rolki do rozrzadow? Tylko robi nie sprzedajeTapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Chłopaki może coś podpowiecie. Tylko i wyłącznie przy prędkości od 100km/h wyczuwam delikatne (naprawdę mało wyczuwalne) drgania . Zawieszenie wymienione a 2 tygodnie temu doszła jeszcze zmiana drążków i końcówek więc??? Dziś zmieniłem koła z tyłu na przód (koła 2 tygodnie temu były wyważone) Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Zmieniałeś letnie na zimowe ? Różnica jest po przekładce tył na przód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie mam caly czas lato ostatnio jedynie profil wyzszy zaklafalem,roznicy brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie mam caly czas lato ostatnio jedynie profil wyzszy zaklafalem,roznicy brak Czyli zmieniałeś same opony na feldze. Jeźdź na wyważarkę dynamiczną i Ci sprawdzą czy opony nadają się na gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie kojarzy ktoś taką dokładkę do naszych b6 pod zderzak sline? Nie chodzi mi o cupre Zamiast zadzwonić to pytasz gdzie popadnie Podrzuć i tutaj info bo fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi