ucho.77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pany może kto chętny Jak co to pw za flache biorę
pajda Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pany może kto chętny Jak co to pw za flache bioręOk Takie coś dajesz i bierz! Aha ino pełne
grzes283 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Panowie, co może być nie tak? W sobotę podłączałem VCDSa i wszystko grało, dziś chciałem sobie sprawdzić to i owo i w 01 ENGINE coś takiego:
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Panowie przestalo mi swiecic oswietlenie nog, ktory bezpiecznik jest od tego ?
Gregory87 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Panowie przestalo mi swiecic oswietlenie nog, ktory bezpiecznik jest od tego ? bezpiecznik nr 2
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Dobra dobra, znalazlem juz, dzieki.
Sedrak Dan Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie gdzie można dostać czy w ogóle można dostać mocowanie akumulatora ? Chodzi o ten plastik z blokadą. Dziś przy próbie odkręcania wyłamał się plastikowy uchwyt i za ch*** nie mogę tego przymocować. Możecie jakoś pomóc ?
Rafal1988Lodz Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 mocowanie aku czyli ta raczka przykrecana na imbus? mam gdzies pewnie takie cos.
Sedrak Dan Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 mocowanie aku czyli ta raczka przykrecana na imbus? mam gdzies pewnie takie cos. Dokładnie. Pękła mi ta rączka i za chiny nie jestem w stanie tego zamontować i teraz aku mam niedokręcone i boje się tak jeździć.
Maciek0502 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jak Rafał nie bedzie miał to i ja widziałem u siebie takie coś luzem... tapatak napisał z hjułałej p8
bjoern Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 To ja też potrzebuje, aku lata sobie jak chce teraz, jak coś to dajcie znaka
Sedrak Dan Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ok sprawa rozwiązana. Trochę gimnastyki oraz imbus na magnes i udało się.
Rafal1988Lodz Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 ja mam 2 takiem mocowania wiec piszta pw
BeyerBrown Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jakby kto szukał po internetach tego dyngsa przy akumulatorze to ma on numer OE 8E0803123, 8E0803123A lub (najnowszy) 8E0803123C Nówka z ASO to wydatek całych 38zł
junior555 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Wygląda jakby brakowało jakichś plików w vcdsie, może coś usunąłeś niechcący. zainstaluj vcdsa ponownie i sprawdź Panowie, co może być nie tak? W sobotę podłączałem VCDSa i wszystko grało, dziś chciałem sobie sprawdzić to i owo i w 01 ENGINE coś takiego:
RicS3 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, myślicie, że ma to coś wspólnego z ori audi kolorem ly7w? allegro Edytowane 8 Listopada 2016 przez RicS3
grzes283 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Wygląda jakby brakowało jakichś plików w vcdsie, może coś usunąłeś niechcący. zainstaluj vcdsa ponownie i sprawdź Panowie, co może być nie tak? W sobotę podłączałem VCDSa i wszystko grało, dziś chciałem sobie sprawdzić to i owo i w 01 ENGINE coś takiego: Też tak mi to wyglądało, ale nic nie robiłem. Wyłączyłem laptopa i po dwóch dniach przy pierwszej próbie połączenia wyskoczył ten błąd. Znajomy podłączał swojego vaga i nie ma łączności z wtryskami......może to coś ze strony auta?
Ra4al Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Czytałem kiedyś o podobnym przypadku tylko że z licznikiem w Passacie B6 i wychodziło na to iż ten plik .ROD którego tu analogicznie brakuje mieści się w sterowniku licznika i pomogła jedynie wymiana licznika. Ale to wszystko co wiem na ten temat, nic więcej. Swoją drogą panowie i ja mam pytanie, mam taki objaw że jak jadę ze stałą prędkością i mam obroty w okolicy 1800rpm potrafi mignąć mi kontrolka ładowania, tak samo gdy zmieniam bieg i przejdzie przez tą wartość, lecz nie dzieje się to za każdym razem. Czyżby do wymiany regulator napięcia?? Edytowane 8 Listopada 2016 przez Ra4al
arturek986 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Pany potrzebuje kogoś do pomocy w oględzinach A4 B8 z Poznania. W czwartek planuje jechać tam po autko i potrzebuje kogoś z kanałem, warsztatem lub po prostu kogoś ogarniętego w B8 do pomocy w oględzinach. Ewentualnie jakiś namiar na sprawdzony warsztat w Poznaniu który zrobi diagnostykę. Pisałem na forum Wielkopolskim ale nikt się nie odezwał.
Rekomendowane odpowiedzi