Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany może kto chętny 4b23dd61502f11ac13dafb250982995a.jpg

Jak co to pw

za flache biorę
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany może kto chętny 4b23dd61502f11ac13dafb250982995a.jpg

Jak co to pw

za flache biorę
Ok

9bfa2dff2e84a968a3da2544cd2ab4d0.jpg

Takie coś dajesz i bierz!

Aha ino pełne

Opublikowano

Black lepszy :decayed:

Opublikowano

Panowie, co może być nie tak? W sobotę podłączałem VCDSa i wszystko grało, dziś chciałem sobie sprawdzić to i owo i w 01 ENGINE coś takiego:

kLnzISE.jpg

Opublikowano

Panowie przestalo mi swiecic oswietlenie nog, ktory bezpiecznik jest od tego ?

Opublikowano

Panowie przestalo mi swiecic oswietlenie nog, ktory bezpiecznik jest od tego ?

bezpiecznik nr 2

Opublikowano

Dobra dobra, znalazlem juz, dzieki. :)

Opublikowano

Panowie gdzie można dostać czy w ogóle można dostać mocowanie akumulatora ? Chodzi o ten plastik z blokadą. Dziś przy próbie odkręcania wyłamał się plastikowy uchwyt i za ch*** nie mogę tego przymocować. Możecie jakoś pomóc ?

Opublikowano

mocowanie aku czyli ta raczka przykrecana na imbus? mam gdzies pewnie takie cos.

Opublikowano

mocowanie aku czyli ta raczka przykrecana na imbus? mam gdzies pewnie takie cos.

Dokładnie. Pękła mi ta rączka i za chiny nie jestem w stanie tego zamontować i teraz aku mam niedokręcone i boje się tak jeździć.

Opublikowano

Jak Rafał nie bedzie miał to i ja widziałem u siebie takie coś luzem...

tapatak napisał z hjułałej p8

Opublikowano

To ja też potrzebuje, aku lata sobie jak chce teraz, jak coś to dajcie znaka ;)

Opublikowano

Ok sprawa rozwiązana. Trochę gimnastyki oraz imbus na magnes i udało się.

Opublikowano

ja mam 2 takiem mocowania wiec piszta pw

Opublikowano

Jakby kto szukał po internetach tego dyngsa przy akumulatorze to ma on numer OE 8E0803123, 8E0803123A lub (najnowszy) 8E0803123C

Nówka z ASO to wydatek całych 38zł :hi:

Opublikowano

Wygląda jakby brakowało jakichś plików w vcdsie, może coś usunąłeś niechcący. zainstaluj vcdsa ponownie i sprawdź

Panowie, co może być nie tak? W sobotę podłączałem VCDSa i wszystko grało, dziś chciałem sobie sprawdzić to i owo i w 01 ENGINE coś takiego:

kLnzISE.jpg

Opublikowano (edytowane)

Panowie, myślicie, że ma to coś wspólnego z ori audi kolorem ly7w?

allegro

Edytowane przez RicS3
Opublikowano

Wygląda jakby brakowało jakichś plików w vcdsie, może coś usunąłeś niechcący. zainstaluj vcdsa ponownie i sprawdź

kLnzISE.jpg

Też tak mi to wyglądało, ale nic nie robiłem. Wyłączyłem laptopa i po dwóch dniach przy pierwszej próbie połączenia wyskoczył ten błąd. Znajomy podłączał swojego vaga i nie ma łączności z wtryskami......może to coś ze strony auta?

Opublikowano (edytowane)

Czytałem kiedyś o podobnym przypadku tylko że z licznikiem w Passacie B6 i wychodziło na to iż ten plik .ROD którego tu analogicznie brakuje mieści się w sterowniku licznika i pomogła jedynie wymiana licznika. Ale to wszystko co wiem na ten temat, nic więcej.

Swoją drogą panowie i ja mam pytanie, mam taki objaw że jak jadę ze stałą prędkością i mam obroty w okolicy 1800rpm potrafi mignąć mi kontrolka ładowania, tak samo gdy zmieniam bieg i przejdzie przez tą wartość, lecz nie dzieje się to za każdym razem. Czyżby do wymiany regulator napięcia??

Edytowane przez Ra4al
Opublikowano

Pany potrzebuje kogoś do pomocy w oględzinach A4 B8 z Poznania. W czwartek planuje jechać tam po autko i potrzebuje kogoś z kanałem, warsztatem lub po prostu kogoś ogarniętego w B8 do pomocy w oględzinach. Ewentualnie jakiś namiar na sprawdzony warsztat w Poznaniu który zrobi diagnostykę.

Pisałem na forum Wielkopolskim ale nikt się nie odezwał.