Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dla srebrnego sline avanta na GPU widzianego w Łodzi z wlepka b6 division.

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Panowie potrzebuje nr fabryczny sterownika silnika 1.8T Quattro BFB manual 2003 rok. Swój wysłałem do jubego i od ponad 2 miesięcy bez kontaktu a muszę powoli trupa ożywić.
Dzięki, Pozdrawiam

Edytowane przez kuba84
Opublikowano

Pany przypomi kto stronkę gdzie obszywaja kierownicę

Opublikowano

Ktos coś gdzies słyszał o osłonach na tyl 288 ? Bym kupił ale cisza wszędzie a z aso 160 za jedna :/

Opublikowano

Również jestem zadowolony. Koszt i czas realizacji express. Dodam że we Wrocławiu koszt obszycia 100% większy no i tydzień lub dwa czekania. 

Opublikowano

Koledzy ile mechanik może sobie krzyknąć za wymiane szklanek ?

Opublikowano

Witam :hi:

Mam pytanko moze ktos ostatnio robił remont silnika 1.8t w be szóstce?

Chodzi mi jakiej firmy pakowaliscie czesci:

-pierscienie 

-panewki korbowodowe 

-uszczelka głowicy

-sruby głowicy

-uszczelniacze zaworowe

Pomozecie?

Opublikowano

siemanko Panie i Panowie :hi: kupię zadbane 1.8T Quattro w Avancie , czy może ktoś będzie niedługo myślał o sprzedaży ? 

Opublikowano

jest w dziale "sprzedam auto " :naughty:

Opublikowano

Powinni zabronić wystawiania w dziale b6 aut za więcej niż 18k bo  tyle są warte b6 wg ubezpieczyciela :D

Opublikowano

Niby dlaczego ? Sądzisz, że zadbana sztuka z pełnym S-Line i bogatym wyposażeniem będzie warta tyle samo co komisowy ulep ? Płaci się za stan pojazdu, wyposażenie, a nie za sam fakt, że stoi po tyle i tyle... nikt za darmo nie odda jeśli wie ile jest warte auto i ile pracy jest w nie włożone...

Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kamil, chyba źle interpretujesz wypowiedź wampir'a ;)

Opublikowano

ciekawe bo moją b6 ubezpieczyciel wycenił na 23k dokładnie rok temu wiec myślę że na dzień dzisiejszy jest warta więcej niż 18k.

Opublikowano

Czy chromowana ramka i znaczek 0000 w kierownicy b7 jest do kupienia w aso ? 

Opublikowano
33 minuty temu, MilUl napisał:

Czy chromowana ramka i znaczek 0000 w kierownicy b7 jest do kupienia w aso ? 

nie

Opublikowano (edytowane)
Dnia 8.07.2017 o 15:51, grzes283 napisał:

Gdzie prałeś? Dawaj gościa na tapetę. Nie ma możliwości, aby robił coś bez ubezpieczenia. Nie odpuszczaj mu.....ostatecznie niech kupuje drugą podsufitkę. Ja kiedyś miałem w Borze przypadek, że mechanior odwrotnie włożył w kratki nawiewu AmbuPura....olejek wyciekł i dosłownie wytopił tę czarna "gumową" farbę. Po kilku minutach rozmowy oddał za "nową" kratke.....chyba coś około 250 zł.

Wpadki się zdarzają, ale trzeba umieć ponosić konsekwencje....

Na Chwarznie w Gdyni Auto - Spa. Wiesz starałem się coś ugrać, ale ciężka sprawa. Idzie w uparte, że tak się zdarza i koniec tematu. Sam sobie jestem winny. Gdybym na miejscu pomyślał , zrobił zdjęcia czy zadzwonił po policje :) to może. Teraz po fakcie mogę co najwyżej odradzić każdemu ich...

Edytowane przez Sedrak Dan
Opublikowano

Panowie nie mam jak sprawdzić numeru paska wieloklinowego i napinacza. Może ktoś poratować? Bo dzisiaj napinacz prawie mi się rozleciał wiec chciałbym wymienić komplet po niedzieli, a jutro zamówiłbym potrzebne części. Pacjent to A4 B6 1.9 AVF 130KM 2002 r. :hi:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Szukam zderzaka sline sedan pod czujniki. Najlepiej w kolorze ly7w. Nie ma przypadkiem ktoś? ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka