rrrudy25 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Tak,tak rozswieca sie nie Martw sie[emoji23]Mi juz 1,5r swieca 6000K[emoji14]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
junior555 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Panowie szybkie pytanko, miał by ktoś może pod ręką rozpiskę kostek modułu komfortu w b6? Chodzi mi bardziej o to z jakiej kostki i jakie piny wychodzą na lampki nad nogami z przodu i z tyłu, myślę że w każdym module idą z tych samych pinów. Był bym wdzięczny
Rabbi Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Pany czy w B7 halogen w zwykłym zderzaku i zderzaku S-line jest taki sam?
WydRos Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) 10 godzin temu, junior555 napisał: Panowie szybkie pytanko, miał by ktoś może pod ręką rozpiskę kostek modułu komfortu w b6? Chodzi mi bardziej o to z jakiej kostki i jakie piny wychodzą na lampki nad nogami z przodu i z tyłu, myślę że w każdym module idą z tych samych pinów. Był bym wdzięczny Poszukam rozpiski Ale tu masz mod jak np rozwiązać to podłączenie : ) http://www.auditeam.pl/forum/topic/2525-podłączanie-oświetlenia-przestrzeni-nóg-przód-tył-pod-fotelami/ Edytowane 2 Września 2017 przez WydRos
nitroo Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Panowie szybkie pytanko, miał by ktoś może pod ręką rozpiskę kostek modułu komfortu w b6? Chodzi mi bardziej o to z jakiej kostki i jakie piny wychodzą na lampki nad nogami z przodu i z tyłu, myślę że w każdym module idą z tych samych pinów. Był bym wdzięcznyZnajdziesz na forum w warsztacie lub w dziale elektryki.
jacek70 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 9 godzin temu, Rabbi napisał: Pany czy w B7 halogen w zwykłym zderzaku i zderzaku S-line jest taki sam? Tak.
turzol Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Tuż przed sprzedażą auta przydarzyło mi się małe bum Szukam pilnie gołego bixa str. prawa oraz prawego błotnika bez rdzy (kolor obojętny)
junior555 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 2 godziny temu, nitroo napisał: 13 godzin temu, junior555 napisał: Panowie szybkie pytanko, miał by ktoś może pod ręką rozpiskę kostek modułu komfortu w b6? Chodzi mi bardziej o to z jakiej kostki i jakie piny wychodzą na lampki nad nogami z przodu i z tyłu, myślę że w każdym module idą z tych samych pinów. Był bym wdzięczny Znajdziesz na forum w warsztacie lub w dziale elektryki. szukałem i jest opis funkcji itp ale nigdzie nie znalazłem opisu wtyczek.
Rabbi Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 2 godziny temu, jacek70 napisał: Tak.
nitroo Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 szukałem i jest opis funkcji itp ale nigdzie nie znalazłem opisu wtyczek. To słabo szukasz.Zasilanie wspólne dla wszystkich (bezpiecznik S2 5A).Sterowanie masą z modułu komfortu (złącze II, 16-pin):- lampka przestrzeni nóg kierowcy -> pin 6- lampka przestrzeni nóg pasażera -> pin 13- lampka pod fotelem kierowcy -> pin 14- lampka pod fotelem pasażera -> pin 5
KoJ@K Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Koledze raczej chodzilo, jak konkretnie wyglądają te piny/rozmiar itp ...
Sedrak Dan Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Pany mam środkowy tłumik do wymiany. Co robić przelot ? Jakie parametry, jakie tworzywo itp ? Czy będzie za głośno ? Edytowane 2 Września 2017 przez Sedrak Dan
Marecki1 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Osobiscie mam DP, srodkowy od 2.4 (bo ma wieksza srednice rur) i koncowe przelotowe i jest masakra.... głowe urywa.... na miasto fajnie na weekendy ale na codzien to buczy ze masakra.... wracam do serii Edytowane 3 Września 2017 przez Marecki1
rrrudy25 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Pany mam środkowy tłumik do wymiany. Co robić przelot ? Jakie parametry, jakie tworzywo itp ? Czy będzie za głośno ?Jak wywalisz srodkowy w seryjnym wydechu to roznicy nie bedzie prawie zadnej[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 44 minuty temu, rrrudy25 napisał: Jak wywalisz srodkowy w seryjnym wydechu to roznicy nie bedzie prawie zadnej Nie w PB
Sedrak Dan Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Na pewno wpadnie DP oraz końcówki inne, ale to dopiero za jakiś czas, a jak jest teraz przymus wymiany to można już zacząć. Chciałbym żeby auto było trochę głośniejsze i odetkać układ. Rura to wydatek od 150 zł, tłumik przelotowy już
rrrudy25 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Nie w PB W tapa...nie widac profilu... [emoji16][emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
dydek1 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Panowie najprawdopodobniej padło mi uszczelnienie turbo od str goracej... Możecie polecić jakiś zakład w Warszawie ktorzy sprawdza,uszczelnia turbo
MAJKI Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Pytanie do znawców 1.8T, kumplowi pękła głowica w BEX i pyta z jakiego innego 1.8 T można wsadzić głowice? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi