marky2552 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 11 minut temu, pila24 napisał: Taśmę ustawiłeś w pozycji środkowej? Nie ma prawa nic trzeć i kiera ma być dokręcona jak wczesniej. Zakoduj moduł bt,radio i moduł kiery pod multifunkcję. Źle ustawiłem moduł z taśmą przykręciłem tę śrubkę za blisko nie wiedziałem nawet że to jest jakaś regulacja cofłem delikatnie do tyłu i jest git BT nie mam Mam Rnse Led zakodowane Moduł zakodowany ale mode nie działa no function dodatkowo irytuje mnie przełączanie muzyki chciałbym używać tego pokretła tak jak działa pokrętło w rnse że nie przełącza muzyki tylko leci po liście
pila24 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 2 godziny temu, marky2552 napisał: Źle ustawiłem moduł z taśmą przykręciłem tę śrubkę za blisko nie wiedziałem nawet że to jest jakaś regulacja cofłem delikatnie do tyłu i jest git BT nie mam Mam Rnse Led zakodowane Moduł zakodowany ale mode nie działa no function dodatkowo irytuje mnie przełączanie muzyki chciałbym używać tego pokretła tak jak działa pokrętło w rnse że nie przełącza muzyki tylko leci po liście Przycisk mode to tylko przyjadę się do BT (włącza książkę telefoniczną na fisie).
chudy92 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 6 godzin temu, Gregory87 napisał: Piny (kabelek żółty i biały) ze starej wtyczki przełóż w te same miejsca w nową. Czarny i brązowy zmostkuj ze sobą Ja bym wyjął w ogóle z wtyczki czarny i brązowy...
pila24 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 37 minut temu, chudy92 napisał: Ja bym wyjął w ogóle z wtyczki czarny i brązowy... One są od mniejszego ładunku,u siebie wywaliłem oba bo i tak zbędne...
marky2552 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 ja zrobiłem mostek a tamte dwa żółty i biały wyjąłem wyjmakami i włożyłem do tej drugiej kostki i jest jak z fabryki
pila24 Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 13 godzin temu, marky2552 napisał: ja zrobiłem mostek Jak połączyłeś czarny z brązowym to tak jak byś je wywalił,i tak żaden prąd nie dojdzie do tego ładunku pomocniczego.
vblpl Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 Pany, kto na forum ogarnia numery VIN? Mam do rozkodowania: VIN WAUZZZF49GA078399
kamil-vag Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 https://a4-klub.pl/topic/444535-dekoder-vin-wyposażenia-naszych-aut/?do=findComment&comment=5430313
MichałA4 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Chłopaki jakiej średnicy są przewody w wiazce przy wtyczce esp? Na moje oko to jest to jakies 0,2 lub 0,3 mm ale nie jestem pewien. Potrzebuje dorobić wiązkie i nie wiem jakie przewody zamówić.
george Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 52 minuty temu, MichałA4 napisał: Chłopaki jakiej średnicy są przewody w wiazce przy wtyczce esp? Na moje oko to jest to jakies 0,2 lub 0,3 mm ale nie jestem pewien. Potrzebuje dorobić wiązkie i nie wiem jakie przewody zamówić. Planujesz zamontować drugi cupholder?
MichałA4 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Nie , chce dorobić wiązke do przełącznika S , jest on zaraz przy ESP i ma taką samą wtyczke.
kamil-vag Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Michał nawet 0.5 zamówisz i będzie dobrze, ten przycisk działa pewnie na zasadzie podania masy...
MichałA4 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Ja chce go wykorzystać do zmiany map w ecu , i podejrzewam że 0,5 mm bedzie za gruby do tego , polece tak jak Karol radzi 0,35mm bedzie go łatwiej ogarnąć. Dzieki chlopaki za odzew i pomoc w temacie dam znaka jak to wszystko zagra.
Langista Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Panowie, macie jakieś czujniki temperatury godne polecenia? Najbardziej pasowałby mały z cyfrowym wyświetlaczem, tak co by się w oczy chamsko nie rzucało, dlatego standardowy licznik odpada. Chciałbym coś dla temperatury oleju zamontować.
kaju Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 0,5mm2 spokojnie ogarnie temat, jest tolerancja grubości przewodów, nawet, jak dasz 0,75 to impuls pójdzie prawidłowy 1
Langista Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Próbował ktoś tego? High Performance Coolant | Evans Waterless Coolant WWW.EVANSCOOLANT.COM Evans Waterless High Performance Coolant increases engine reliability and eliminates many issues associated with water-based coolants.
Langista Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Czuję się trochę jakbym pisał sam ze sobą.. kolejne pytanie : czy któryś z Was też widział u siebie po zamknięciu samochodu lekko żarzący przycisk świateł awaryjnych? Czy po prostu mam coś w kablach pogrzebane?
george Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Przez chwilę czy non stop? Jeżeli przez chwilę jest podświetlony, to ok.
greg2505 Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 7 godzin temu, Langista napisał: Czuję się trochę jakbym pisał sam ze sobą.. kolejne pytanie : czy któryś z Was też widział u siebie po zamknięciu samochodu lekko żarzący przycisk świateł awaryjnych? Czy po prostu mam coś w kablach pogrzebane? Przez chwilę świeci się przycisk awaryjnych i jak masz zablokowane szyby tył to też przycisk blokady na pomarańczowo
Rekomendowane odpowiedzi