Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linkiem Poratujcie :-) p&p są? 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 minut temu, MARCIN607 napisał:

Linkiem Poratujcie :-) p&p są? 

Minimalnego dopieszczenia wymagaja. W moim przypadku nakladka na pedal hamulca byla za luzna i spadala w trakcie jazdy, wiec ja przykleilem na klej do szyb XD (zostal po montazu lotki na klape to co sie bedzie marnowac :D). Dodatkowo w podstopnicy trzeba bylo porobic otwory na zatrzaski, zebys mogl nakladke nalozyc na nia. Korzystalem z opisu tu 

Podrzuce link na PW do aukcji z ktorej bralem.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Pany tłumik z 1.8t oddam za free do soboty. Odbiór Kielce. Bez końcowek bo ktoś uciął. 

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie...

Czy ktoś z Was dokładał łopatki zmiany biegów do kierownicy która ich nie ma? Czy jest to wykonalne czy niestety trzeba mieć kierownicę dedykowaną pod łopatki?

Mam kierownicę 4 ramienną z B7 jak coś. (przyciski MF mam z obsługą łopatek tylko kwestia czy pod kierownicę da się je upchnąć.

Opublikowano

Nie wie czy dasz radę bez rzeźbienia. Kierownica z łopatkami ma specjalne miejsca w ramionach (wypustki), do których chowają się łopatki. Kiera bez łopatek takich nie ma. 

Screenshot_20210325-141439_Opera.jpg

Screenshot_20210325-141649_Opera.jpg

Screenshot_20210325-141249_Opera.jpg

Screenshot_20210325-141120_Opera.jpg

Screenshot_20210325-141448_Opera.jpg

Opublikowano

dzięki za foty, właśnie próbowałem jakieś znaleźć z tyłu kierownice jak to wygląda ale mi nie szło. Teraz już wszystko jasne, pomyślę czy da się coś z tym zrobić, a jak nie to temat przepadnie.

Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

:hi:Albo samą kierę kupić już z łopatkami. Tylko znaleźć nie świeczkę w dobrym stanie za przystępną cenę jest nie łatwo. 

Opublikowano
2 minuty temu, Muskel1 napisał:

:hi:Albo samą kierę kupić już z łopatkami. Tylko znaleźć nie świeczkę w dobrym stanie za przystępną cenę jest nie łatwo. 

odpada, wczoraj wsadziłem kierownice z grzaniem :) może na tej mojej starej potrenuję rezanie pod łopatki bo tak na pierwszy rzut oka jest do zrobienie i nawet by nie było widać ale trzeba by zrobić test :)

Opublikowano
6 minut temu, MaTeo85 napisał:

odpada, wczoraj wsadziłem kierownice z grzaniem :) może na tej mojej starej potrenuję rezanie pod łopatki bo tak na pierwszy rzut oka jest do zrobienie i nawet by nie było widać ale trzeba by zrobić test :)

??No to czekamy na efekty. 

Opublikowano

:hi: Panowie gdzie najlepiej zregenerować zaciski hamulcowe wraz z malowaniem ? 

Opublikowano
17 minut temu, jozek726 napisał:

Do Dev-a wyślij

Opublikowano
2 godziny temu, jozek726 napisał:

Najlepiej większe zregenerowane. Jak wyżej @Dev lub @rs dziadek.

Opublikowano
4 godziny temu, jozek726 napisał:

Zawieź do Karsina do mojego kolegi to mi.podrzuci na warsztat. Jest często u mnie.

Opublikowano
3 godziny temu, Dev napisał:

Zawieź do Karsina do mojego kolegi to mi.podrzuci na warsztat. Jest często u mnie.

Ile za komplet z s3 8p chcesz ? Malowanie na czarno + wiadomo wymiana tego co trzeba będzie 

Opublikowano
8 minut temu, jozek726 napisał:

Ile za komplet z s3 8p chcesz ? Malowanie na czarno + wiadomo wymiana tego co trzeba będzie 

zadzwon rano

693456699

Opublikowano

Niech mnie ktoś oświeci ... Felgi Avus III to jakiś giga rarytas? Poszukuje już dobre trzy tygodnie i nic dobrego znaleźć nie mogę /o\ 

Opublikowano
39 minut temu, zakix napisał:

Niech mnie ktoś oświeci ... Felgi Avus III to jakiś giga rarytas? Poszukuje już dobre trzy tygodnie i nic dobrego znaleźć nie mogę /o\ 

jak widac

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, zakix napisał:

Kup sobie jakieś zaorane, dasz do malowania i masz perełki. Nie każdy też wie, że akurat ta felga, którą sprzedaje nazywa się Avus III :rolleyes:

Edytowane przez R4xx
Opublikowano
12 minut temu, R4xx napisał:

... Nie każdy też wie, że akurat ta felga, którą sprzedaje nazywa się Avus III :rolleyes:

Dokładnie, a do tego masa ludzi myli avus z avus 2 i avus 3, zresztą sam mam z tym problem.

Mam avusy i na moje jest to wersja 2 takie jak tu

https://www.original-felgen.com/8e0601025jz17.html

Chyba że się mylę?

Opublikowano

ja pompei 19" 9J ET33 szukałem z 3-4 miesiące wszystkie warianty były ale nie te co chciałem a chciałem o tych właśnie parametrach ET43 I 8.5J nie wchodziło w grę spokojnie szukaj a w końcu znajdziesz