Langista Opublikowano 25 Czerwca 2022 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Wyjmaki do plastików i podważasz normalnie, one są na wcisk mocowane. 1
Rabbi Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 12 godzin temu, Jack0 napisał: Jak to ustrojstwo zdemontować? Kiedyś próbowałem, ale coś trzymało i nie chciałem połamać. Na jutubach potrafię szukać, ale z tym coś słabo mi idzie i wyświetla centralną kolumnę. Zdejmij osłonę bezpieczników i spróbuj wypchnąć od środka 1
Jack0 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Dzięki, udało się. Macie jakiś tip jak poradzić sobie z tym że te klapki nie chcą się trzymać mniej więcej w połowie, tylko opadają? W sumie to ta centralna tak ma. Mogę bez problemu ustawić całkiem w górę lub dół, a jak chcę na ryj to ciężko, bo waga je przeważa. Edyta. Chyba znalazłem rozwiązanie, link poniżej, post 36. Po prostu trzeba wepchać papier pomiędzy kratki. Edyta No i zrobione. Zdiąłem środkową kratkę i jej ramkę. Aby zdjąć ramkę, odhaczamy z góry 4 zaczepy, a od dołu wciskamy śrubokrętem takie 4 piny. Pomiędzy nawiewy wcisnąłem kartonik poskładany kilka razy, tak, aby siedziało dość ciasno i regulacja w końcu nie opada. Loose air vent! WWW.AUDIZINE.COM I can't believe I'm posting this, but is anyone else suffering from a loose air vent? I have one center dashboard air vent which is loose at the swivel points, resulting in the diffuser vanes always directed upwards... Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Jack0 zrobione
kosik25 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Cześć kojarzy ktoś może od czego fabrycznie był ten plastik w tunelu? I jaki jest jego fabryczny numer?
MaTeo85 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Złącze pod system alarmowy/telefon 8E0 862 387 7PE (czarny soul) 1
kosik25 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 32 minuty temu, MaTeo85 napisał: Złącze pod system alarmowy/telefon 8E0 862 387 7PE (czarny soul) Dzięki wielkie jakby ktoś miał to chętnie kupię
DarekS4 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Chłopaki kojarzycie temat kozackiego B6 z uniwersalnym dyfuzorem z tyłu ? Nie pamiętam kto to miał..... ewentualnie ma to ktoś u siebie siedzi to jakoś ? Bo u tego kolegi wyglądało to w pytę.
DarekS4 Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Juz znalezione.... chodziło o kozackie a4 z 2.7 BiT. Z innej beczki co myślicie u dupkach sedana w USA ? Nie miałem okazji widzieć na żywo.
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 36 minut temu, staniek napisał: Miła robótka Będziesz je ratował? Tak ,są z s4 I tyle zostało z metalowej rynienki
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 W 80 b4 dorabiałem rynienki,tu na klej jak kamil-vag robił,foto z 80
staniek Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) Pamiętam, że Kamil swoje ratował. Słabo to zrobili/rozwiązali, mogli zrobić je w całości z tworzywa. Tylko kto wtedy by kupował nowe? Z drugiej strony kilkanaście lat wytrzymują. Moje jeszcze nie puchną, ale to tylko kwestia czasu niestety. Pochwał się efektem po, jestem ciekawy czy będą ładnie/akceptowalnie leżały. Pozdr i udanej reanimacji pacjenta życzę PS w 80-tce bardzo ładnie Ci to wyszło. Edytowane 16 Lipca 2022 przez staniek
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Jak skończę to wrzucę jakieś foto,ale pewnie trochę to potrwa, powiem tylko że lepiej wcześniej to zrobić,bo im mniej skorodowana łatwiej wyrwać rynienki, u mnie tam gdzie przestała istnieć bardzo mocno się trzymała,a tą drugą część wyrwałem jednym pociągnięciem
greg2505 Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Narazie 1szt zrobiłem ,bo reszta jest ok,pierwsza przymiarka jeszcze nie przykręcona ,ale jest ok 3
staniek Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Dobrze to wygląda warto się pomęczyć. Pozdr
greg2505 Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 53 minuty temu, staniek napisał: Dobrze to wygląda warto się pomęczyć. Pozdr Jest ok ,listwa wygląda jak wcześniej tyle że nie ma co rdzewieć,przy okazji wymieniłem prowadnicę jedną, bo dwie wsuwki pod bolce były wyrwane i nakrętka z przodu listwy,tak informacyjnie jakby ktoś chciał wymienić tą prowadnicę lub element z gwintem to pasuje od zwykłych listew
MaTeo85 Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Tu chyba najważniejsze jest dobrze przymierzyć ten plastik prowadzący, wypełnić resztę klejem, ja polecam sika 291 czarną i ładnie listwę przycisnąć na czas schnięcia do drzwi oklejonych streczem, albo czegoś prostego, wtedy nawet zwichrowane listwy da się odratować.
greg2505 Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 6 minut temu, MaTeo85 napisał: Tu chyba najważniejsze jest dobrze przymierzyć ten plastik prowadzący, wypełnić resztę klejem, ja polecam sika 291 czarną i ładnie listwę przycisnąć na czas schnięcia do drzwi oklejonych streczem, albo czegoś prostego, wtedy nawet zwichrowane listwy da się odratować. Na ten klej robiłem,nie założysz jak świerzy klej(przesuwa się ,a było by najprosciej) ,listwę prowadzącą dociskasz max do dołu listwy i jest jak ori,listwa po wypruciu rynienki metalowej w żaden sposób się nie zwichrowała ,jest za sztywna,robi się lekki łuk ,ale podczas schnięcia położyłem ją na prostej powierzchni i na brzegach złapałem ściskami(wystarczy coś położyć na brzegach)po zamontowaniu i tak się dopasowuje do drzwi
Rekomendowane odpowiedzi