Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Więc to może być przyczyną. Podmień aku i sprawdź czy nadal jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Okej coś pomyślę , ale tam takie aku duże siedzi że wątpię żeby ktoś takie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 9 godzin temu, marky2552 napisał: Okej coś pomyślę , ale tam takie aku duże siedzi że wątpię żeby ktoś takie miał W każdym sklepie motoryzacyjnym dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 20 godzin temu, marky2552 napisał: Okej coś pomyślę , ale tam takie aku duże siedzi że wątpię żeby ktoś takie miał Jaka pojemność i prąd rozruchowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nie wiem szczerze jak mam to czytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Pojemność 110 Ah, prąd rozruchowy 850 A wg. normy EN lub 520 A wg. normy DIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Panowie szybkie pytanko belki dachowe Thule są takie same sedan i avant? bo mam do kupienia thule z sedana za niecale 300 zł i nie wiem czy podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 27 minut temu, dawid7737 napisał: Panowie szybkie pytanko belki dachowe Thule są takie same sedan i avant? bo mam do kupienia thule z sedana za niecale 300 zł i nie wiem czy podejdzie Avant ma relingi na dachu a sedan nie, więc raczej mają inne mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 19 godzin temu, marky2552 napisał: Nie wiem szczerze jak mam to czytać ? masz OE nr: 8K0 915 105 F wg niego kupisz to co potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 16.04.2022 o 22:25, Muskel1 napisał: Gdyby to była wina ciśnienia to komunikat mówiłby o uzupełnieniu. U kolegi jest usterka w tekście, więc coś się raczej wysypało. Tak podejrzewam przynajmniej. miałem ostatnio ten sam błąd w S5. vcds pokazał usterkę mechaniczną, po dopompowaniu kół i zapisaniu ciśnienia zgasło Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 23 minuty temu, jedrekx napisał: miałem ostatnio ten sam błąd w S5. vcds pokazał usterkę mechaniczną, po dopompowaniu kół i zapisaniu ciśnienia zgasło Warto spróbować, najprostsza czynność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 swoją drogą uciekło 0,5 bara przez 4 miesiące stania w ciepłym garażu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Ktoś wie może gdzie dostanę takie pierdolniki do kurtyny ? w etce nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Też mam problem z tym całym TPMS Ciśnienie sprawdzone. Na szczęście jestem już umówiony na wymianę wahaczy, to przy okazji sprawdzą to na komputerze, czy nie ma jakiś błędów. Wkurzające to, bo wtedy nie działa system AutoHold Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensor77 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) 14 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś wie może gdzie dostanę takie pierdolniki do kurtyny ? w etce nie ma Nie ma w ETCE bo to przychodzi z kurtyna od dostawcy. Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Sensor77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 jak by ktoś pytał to od seata pasują spinki do kurtyny wyglądają inaczej ale wchodzą bez problemu. a tak btw. rozbierał ktoś tylną kanapę tam gdzie pas środkowy jest jak się do niego dostać bo jest wystrzelony a muszę go stamtąd wyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 5 godzin temu, marky2552 napisał: a tak btw. rozbierał ktoś tylną kanapę tam gdzie pas środkowy jest jak się do niego dostać bo jest wystrzelony a muszę go stamtąd wyjąć Wyjmij sobie oparcie z auta i zdemontuj podłokietnik następnie z tyłu na krawędziach zacznij podważać wyjmakiem albo płaskim śrubokrętem. Materiał jest zakończony plastikiem nie za mocno pracuj z wyjmakiem żeby nie powyginać stelaża oparcia. Zacznij z miejsca po zdemontowaniu podłokietnika tam materiał trzyma się na zaczepach . Jak coś to pisz. PS: mam taki pas na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 15 godzin temu, pawel72689 napisał: Wyjmij sobie oparcie z auta i zdemontuj podłokietnik następnie z tyłu na krawędziach zacznij podważać wyjmakiem albo płaskim śrubokrętem. Materiał jest zakończony plastikiem nie za mocno pracuj z wyjmakiem żeby nie powyginać stelaża oparcia. Zacznij z miejsca po zdemontowaniu podłokietnika tam materiał trzyma się na zaczepach . Jak coś to pisz. PS: mam taki pas na zbyciu. A te zaślepki jak zdjąć i ten plastik co się składa kanapę coś tam już rozkminiłem ale nie chce urwać tych pierdolników. A pasy mam beżowe i takie chcę zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Wyjmij siebie kanapę będzie łatwiej. Zdejmij najpierw poszycie od strony podłokietnika następnie dół i drógi bok. Następnie odchyl gąbke wtedy bedziesz widział mocowania zaglowkow- musisz nacisnąć plastikowe zabezpieczenie i wyciągnąć do góry. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Dobra wyjąłem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi