Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Norbas napisał:

O lektura na wieczór ? dzięki 

Z LED na neony jest latwiejsza robota, bo juz na aliexpresach i innych stronach sa porobione adaptery ktore wystarczy wsadzic pomiedzy lampe a wiazke :D

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak ktoś nie wiedział to zapraszam i chetnie czekam na like , komentarze i suby :D

Opublikowano

Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 :) 

Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy?

Opublikowano
23 minuty temu, Marcop napisał:

Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 :) 

Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy?

Mowisz gdzies sie przewinela w google hehe , wyglada jak wyglada , mi sie podoba a innym nie musi :D:D :D 

Podejrzewam ze ktos z forum z ok Wawy jest i pomoże Ci ogaranąć temat , masz spryskiwacze reflektorów czy też trzeba montować? 

Opublikowano

Wlaściwie na youtube go widziałem, to zdjęcie filmika wygląda dość efektownie i musiałem zerknąć :D

Też planuję wymienić obudowy lusterek na S4 :)

Odnośnie reflektorów, jeszcze nie mam spryskiwacze.

Opublikowano
6 godzin temu, Norbas napisał:

Kurczę muszę znaleźć temat ale za bardzo nie widze. Wsio jest pod przejście z żarówkę na led.627493373_Screenshot_20190524-140731_SamsungInternet.thumb.jpg.5bcd15059c5ecb8a083124e29ba2c54e.jpg

Proszę Norbas schemat.

Opublikowano
13 minut temu, Marcop napisał:

Wlaściwie na youtube go widziałem, to zdjęcie filmika wygląda dość efektownie i musiałem zerknąć :D

Też planuję wymienić obudowy lusterek na S4 :)

Odnośnie reflektorów, jeszcze nie mam spryskiwacze.

No to czeka cię kompletowanie . Lampy kompletne , zderzak pod spryskiwacze , samopoziomowanie z wiązka , i sprawdź czy twój moduł obsługuje wogole Xenon . Bo inaczej zmiana modułu , ochrona komponentów itp 

Opublikowano
6 godzin temu, Marcop napisał:

Może ktoś z ekipy warszawskiej ma kontakt z Dominem https://a4-klub.pl/profile/32599-domin79/ . Ogarnia takie tematy.

Opublikowano
W dniu 12.05.2022 o 10:53, Kooga napisał:

Z LED na neony jest latwiejsza robota, bo juz na aliexpresach i innych stronach sa porobione adaptery ktore wystarczy wsadzic pomiedzy lampe a wiazke :D

Też takie robię :wink: ciągniesz tylko przewody (też daje w komplecie) do kierunkowskazów w klapie :)

Opublikowano
W dniu 12.05.2022 o 14:13, Marcop napisał:

Mam człowieka w Warszawie, odezwij się na PW :)

Opublikowano
W dniu 12.05.2022 o 20:52, george napisał:

Może ktoś z ekipy warszawskiej ma kontakt z Dominem https://a4-klub.pl/profile/32599-domin79/ . Ogarnia takie tematy.

Mówiłem ci że @kaju ogarnąć temat potrafi jak nikt inny . 

Opublikowano

Pytanie:

Mam Audi Music Interface do systemu MMI 2G HIGH

Podpinam pendrive z setkami utworów.

Jak można ustawić by odtwarzało samo kolejne utwory?:eusathink:

W tej chwili mam tak, że zapętla i cały czas odtwarza jedną piosenkę, chyba że sam zmienię.:)

Nie chce mi się szukać tego w instrukcji.

Z góry dzięki za odpowiedź.:cygaro:

Opublikowano
42 minuty temu, NelsonPL napisał:

Pytanie:

W tej chwili mam tak, że zapętla i cały czas odtwarza jedną piosenkę, chyba że sam zmienię.:)

Dosłownie minuta w google, wysil się następnym razem jak zapytasz o tak banalne sprawy.

Opublikowano
1 godzinę temu, NelsonPL napisał:

Pytanie:

A w ASO ne potrafia tego przy okazji ogarnać jak barista serwuje Ci kawe i ciastko 

Opublikowano
47 minut temu, karolek_ust napisał:

A w ASO ne potrafia tego przy okazji ogarnać jak barista serwuje Ci kawe i ciastko 

Już dawno to ogarnąłem. :cygaro:

Ps. Zluzuj majty bo widzę, że Cię zazdrość zżera.:polew:

Opublikowano
2 godziny temu, NelsonPL napisał:

Już dawno to ogarnąłem. :cygaro:

Ps. Zluzuj majty bo widzę, że Cię zazdrość zżera.:polew:

Majty moze ty nosisz razem z tym twoj szarym swetrem , nic mnie nie zżera bo nie ma co , chyba ze twoja głupota i wygoda , jak umiesz pisac na forum to w google tez sobie byś raczej poradził poszukać odpowiedzi na tak błache problemy .

PS. Majty to nosza dziadkowie w dzisiejszych czasach 

Opublikowano

Panowie czy jest ktoś na forum co ogarnia części z ASO w dobrych cenach ?

nie chodzi o pierdoły tylko o kpl. rozrząd i inne z tym związane

Opublikowano
Godzinę temu, michu10 napisał:

Panowie czy jest ktoś na forum co ogarnia części z ASO w dobrych cenach ?

nie chodzi o pierdoły tylko o kpl. rozrząd i inne z tym związane

@_małyTM_

Opublikowano

Pany ktoś ma kodowanie polifta w strrowniku 52 dzwi pasażer- bajt 4 - chodzi mi o opuszczanie lusterka... mam zakodowany bit 2-3 i lusterko idzie ciutkę w dół... w polifcie szło na tyle na ile się ustawiło i działało to pięknie a tutaj w przedlifcie to porażka imo

Edytowane przez Norbas

Opublikowano
11 minut temu, Norbas napisał:

Pany ktoś ma kodowanie polifta w strrowniku 52 dzwi pasażer- bajt 4 - chodzi mi o opuszczanie lusterka... mam zakodowany bit 2-3 i lusterko idzie ciutkę w dół... w polifcie szło na tyle na ile się ustawiło i działało to pięknie a tutaj w przedlifcie to porażka imo

Wklej jakie masz całe kodowanie.