pawel72689 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 2 godziny temu, marky2552 napisał: Dobra wyjąłem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Pytanie: Wiecie może czy te projektory RINGI) to są z szeroką wtyczką? Numer: 4G0.052.130G Czy będą pasować do Mojej B8? Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Będą, są na dużą wtykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 14 godzin temu, NelsonPL napisał: Pytanie: Wiecie może czy te projektory RINGI) to są z szeroką wtyczką? Numer: 4G0.052.130G Czy będą pasować do Mojej B8? A nie płynęły już czasem z USA paczka już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 godziny temu, karolek_ust napisał: A nie płynęły już czasem z USA paczka już Wstrzymałem. Zostały zamowione w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 No tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan1977 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 6 godzin temu, karolek_ust napisał: A nie płynęły już czasem z USA paczka już Statek zawrócił zamówienie anulowane 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Godzinę temu, ivan1977 napisał: Statek zawrócił zamówienie anulowane Utonął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) 22 godziny temu, NelsonPL napisał: Pytanie: Wiecie może czy te projektory RINGI) to są z szeroką wtyczką? Numer: 4G0.052.130G Czy będą pasować do Mojej B8? Jak to w ASO polskim od tych polaczkow,?kolega będziesz miał nie oryginalne co USA to USA Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Leszczonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 5 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś wie jak wyłączyc te pikadła jak zapłon włączony i drzwi kierowcy otwarte bo strasznie to denerwuje tymbardziej jak się takie auto składa i włącza zapłon i się wsiada i wysiada a to i pika i pika strasznie to wk*rwia chyba że się nie da Na prawej manetce kliknij i przestanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 7 godzin temu, karolek_ust napisał: Utonął Utonąć może człowiek lub zwierze. Statek mówi się ,,zatonął'' Zwyczajnie nie opłaciłem i zrezygnowałem z zamówienia. Będzie z ASO innego które jakoś znalazło w Niemczech. Przyjdzie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 trzymamy za słowo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 59 minut temu, NelsonPL napisał: Utonąć może człowiek lub zwierze. Statek mówi się ,,zatonął'' Zwyczajnie nie opłaciłem i zrezygnowałem z zamówienia. Będzie z ASO innego które jakoś znalazło w Niemczech. Przyjdzie za tydzień. No widzisz nie każdy jest taki jak ty biegły w gramatyce i pojęciach ,chodź kto chciał to zrozumiał co napisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 15 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś wie jak wyłączyc te pikadła jak zapłon włączony i drzwi kierowcy otwarte bo strasznie to denerwuje tymbardziej jak się takie auto składa i włącza zapłon i się wsiada i wysiada a to i pika i pika strasznie to wk*rwia chyba że się nie da Na prawej manetce nacisnij "Reset" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 24.04.2022 o 15:24, marky2552 napisał: Ktoś wie jak wyłączyc te pikadła jak zapłon włączony i drzwi kierowcy otwarte bo strasznie to denerwuje tymbardziej jak się takie auto składa i włącza zapłon i się wsiada i wysiada a to i pika i pika strasznie to wk*rwia chyba że się nie da 46 - Sterownik komfortu [Kodowanie - 07] Byte 15 - zamienić na 4F alternatywnie Byte 15 zmienić na 0F Jeżeli to nie wystarczy to jeszcze [Adaptacje -10] Grupa 98 wpisać nową wartość 0 Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W dniu 5.04.2022 o 08:59, mariusz36 napisał: Tak , ta uszczelka jest wymienialna . To jest uszczelka komory silnika nr. 8T0 823 723 A . Zaktualizuj sobie dane. Numer uszczelki to: 8T0 823 723 B Właśnie byłem w ASO i zamówiłem. Jutro do odebrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoffice Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Pany może wiecie czy ktoś w potrafi już ogarnąć temat przeróbki tunera TV 4G0919129C z dvb-t na dvb-t2 HEVC tak żeby po zmianie standartu nadawania dało się dalej oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Muskel1 napisał: 46 - Sterownik komfortu [Kodowanie - 07] Byte 15 - zamienić na 4F alternatywnie Byte 15 zmienić na 0F Jeżeli to nie wystarczy to jeszcze [Adaptacje -10] Grupa 98 wpisać nową wartość 0 Pomogło ustawienie 0 w adaptacjach grupa 98 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Pytanie: Pewnie to dla was banalnie proste, ale ja wole zapytać. Wymieniam tą uszczelkę komory silnika. (foto) Moje pytanie czy tylko należy ściągnąć starą i założyć nową, czy radzicie jeszcze coś z tą uszczelką zrobić przed założeniem itp Wiem że to banalne pytanie, ale chce to zrobić tak jak należy. Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Nic nie musisz. Możesz po całej długości uszczeliki psiknąć w nacięcie, które wchodzi na krawędź ściany grodziowej, psiknąć sprayem silikonowym aby łatwiej ją można było nałożyć. Normalnie bez także wejdzie ale po psiknięciu jest łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi