Muskel1 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 31 minut temu, NelsonPL napisał(a): Te co podałem nie nadadzą się? Jakość wykonania, dokładność wskazań czujników i na koniec najważniejsze, zdolność podawania wymaganej ilości paliwa. Sa zamienniki i zamienniki. Będziesz później szukał dlaczego auto przerywa przy przyspieszaniu..
przem8 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 10 minut temu, NelsonPL napisał(a): chyba działa. Bardziej ze wskazaniem na chyba. Kupuje się zaminniki renomowanych producentów, a teraz zgrywasz typowego cebulaka co chce przyoszczedzic i zalozyc najgorszej klasy zamienniki. Kup, może przy odrobinie szczęścia przeżyje gwarancję.
Góral65 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 13 godzin temu, marky2552 napisał(a): Panowie o co może chodzić chcę zamknąć drzwi dotykam kwadracik na klamce z tyłu i zero reakcji , Podmień czujniki w klamkach, albo się wyjaśni sytuacja albo wykluczy, nie jest to dużo roboty.
NelsonPL Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Wcale tego nie kupie. Kupię Bosch lub Hella --pytałem z czystej ciekawości. 😀
pelonek1 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 @NelsonPL oj ciężki przypadek jesteś, powiedziałbym bardzo ciężki ... .
przem8 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 2 minut temu, pelonek1 napisał(a): bardzo ciężki ULTRA ciężki, tak jak jego kaudi
NelsonPL Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Lepiej spójrz na to czym śmigasz zanim obrazisz moją ULTRA 😄
Góral65 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 NelsonPL - znowu pojechałeś po bandzie.
NelsonPL Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) A może ta by była ok? nie za tania i nie za droga firmy Hitachi jak dawniej te odtwarzacze video Koszt 537zł Wygląda solidnie. Dają aż 5 lat gwarancji. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez NelsonPL
przem8 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 33 minut temu, NelsonPL napisał(a): Lepiej spójrz na to czym śmigasz zanim obrazisz moją ULTRA 😄 Widziałem tą twoją ultra zarazę i wiem czym na pewno nie chciałbym "śmigać". Kończę dyskusję ze swoje strony żeby nie zniżać się do twojego poziomu.
karolek_ust Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 28 minut temu, NelsonPL napisał(a): A może ta by była ok? nie za tania i nie za droga firmy Hitachi jak dawniej te odtwarzacze video Koszt 537zł Wygląda solidnie. Dają aż 5 lat gwarancji. Kurde ty jesteś Osioł do kwadratu . Piszesz o topran potem nie sądzę Boch org pytam z ciekawości a za chwilę pytanie o Hitachi. No kurde osioł bardziej inteligentny
marky2552 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) 5 godzin temu, karolek_ust napisał(a): Jakbyś wiedział o czym kolega pisze to byś zrozumiał że O funkcji keyless , a nie o tym że się nie klucza zamki . tu nie chodzi o zamki a o klamki jak już Zdejmij jedna klamkę i zobacz jak wygląda może wilgoć i temu nie działają Chciałem zdjąć klamke z tyłu ale mam bity typu torx ale są za grube żeby pasowały w ten otwór 😆 . Musze kupić śrubokręt typu torx ale muszę wiedzieć jaki to rozmiar. Znaczy on tam wchodzu z tym bitem ale ta śrubka jest pod kątem i nie można tego śrubokręta tam tak wygiąć . Tak btw. Dziś keyless działa na tylych drzwiach zamyka i otwiera zamki 😆 dziwne . Edytowane 17 Grudnia 2023 przez marky2552
karolek_ust Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) 4 minut temu, marky2552 napisał(a): Chciałem zdjąć klamke z tyłu ale mam bity typu torx ale są za grube żeby pasowały w ten otwór 😆 . Musze kupić śrubokręt typu torx ale muszę wiedzieć jaki to rozmiar. Znaczy on tam wchodzu z tym bitem ale ta śrubka jest pod kątem i nie można tego śrubokręta tam tak wygiąć . Tak btw. Dziś keyless działa na tylych drzwiach zamyka i otwiera zamki 😆 dziwne . Kup długo torx t20 . Czyli wilgoć jakaś pewnie i temu nie działo Edytowane 17 Grudnia 2023 przez karolek_ust
NelsonPL Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 W dniu 17.12.2023 o 09:03, przem8 napisał(a): Bardziej ze wskazaniem na chyba. Kupuje się zaminniki renomowanych producentów, a teraz zgrywasz typowego cebulaka co chce przyoszczedzic i zalozyc najgorszej klasy zamienniki. Kup, może przy odrobinie szczęścia przeżyje gwarancję. Temat ogarnięty. Wymieniona pompa paliwa i wtyczka. Pompa nie podawała już paliwa tak jak powinna. Założona nowa marki Bosch
Langista Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ciekawe czy pompa nie dawała paliwa bo filtr był źle założony, lub sam filtr był nie odpowiedni.
NelsonPL Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 (edytowane) 16 minut temu, Langista napisał(a): Ciekawe czy pompa nie dawała paliwa bo filtr był źle założony, lub sam filtr był nie odpowiedni. Na pewno nie tak jak piszesz bo po wymianie filtra paliwa jeździłem 2-3 miesiące. Tym bardziej, że serwisuje w dużym warsztacie gdzie jest serwis osobówek wszystkich marek i samochodów ciężarowych. Więc raczej muszą się znać. Edytowane 19 Grudnia 2023 przez NelsonPL
karolek_ust Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 53 minut temu, Langista napisał(a): Ciekawe czy pompa nie dawała paliwa bo filtr był źle założony, lub sam filtr był nie odpowiedni. Stary po co się udzielasz przecież nie ma opcji żeby ultra mechanik się pomyli lub źle zamontował. A jeśli nawet tak to przecież powiedzą pompa padła i tyle 😆😆😆
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 10 godzin temu, Langista napisał(a): Ciekawe czy pompa nie dawała paliwa bo filtr był źle założony, lub sam filtr był nie odpowiedni. W tych rupieciach jeden typ był. Pompy wstępne często padają.
karolek_ust Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 2 godziny temu, Wandej napisał(a): W tych rupieciach jeden typ był. Pompy wstępne często padają. Kolego rupiecia może ty masz 🤣🤣🤣 to jest wersja ultra edition i występowały tam dwa rodzaje jak nie więcej zależności od ustawionego trybu jazdy taka pompa działa 😄😄😄 1
NelsonPL Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Już wiadomo co było robione. Auto odebrane z serwisu. Zrobione: Wymiana pompy paliwa (nowa pompa Bosch) Wymiana wtyczki od pompy paliwa Diagnostyka komputerowa P3073 usterka elektryczna w obwodzie pompy paliwa P0087 ciśnienie na szynie paliwowej Nowe uszczelki i nakrętkiNa pompę gwarancja kilka lat. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi