Dev Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, R4xx napisał(a): Hej, Orientuje się ktoś jak mocno upierdliwa jest wymiana termostatu w 3.0 TDI V6 2009r. CCWA? Jak tam jest z odpowietrzaniem układu? Widziałem gdzieś w necie jak wykorzystywali jakieś pompki podciśnieniowe. nie ma co cudowac, zalewasz zbiorniczek i jedziesz, jak spadnie poziom to dolewasz rano sprawdzasz i to wszystko Edytowane 8 Stycznia przez Dev 1
gagat3k Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Jest mi ktoś w stanie sprawdzić czy tylny wózek z poliftowej b8 z quattro jest taki sam jak w przedliftowej s4? Nr w etce potrafie sprawdzić i różnią się literą na końcu.
Dev Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia musisz zobaczyc jaki masz kod PR wydaje mi sie ze chodzi o to czy auto ma aktywny dyfer czy nie
gagat3k Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 5 minut temu, Dev napisał(a): musisz zobaczyc jaki masz kod PR wydaje mi sie ze chodzi o to czy auto ma aktywny dyfer czy nie Ja mam 8k0505235AP a S4 przedlift np. AS Zastanawiam sie czy te różnice w wielkości tulei itd. przedlift vs. lift ma tez wplyw na różnice w samym wózku.
Dev Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) przedlift z aktywnym dyfrem ma 8K0 505 235 AK lub 8K0 505 235 AQ ale z tego co widze to wszystko sie zamienia Edytowane 10 Stycznia przez Dev
Wolf1991 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Witam Niestety padła mi żarówka w lewej lampie xenon.. poleci ktoś jakieś dobre żarówki? może zakładał ktoś te i jest w stanie coś o nich powiedzieć allegro.pl ALLEGRO.PL warte tej ceny?
Muskel1 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Osram NB są dobre ale polecam Osram CBI Cool Blue Intense Next Gen, są nieco lepsze (bielsze). Wymiana oczywiście zawsze oba żarniki.
Muskel1 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Tu masz bardzo fajny filmek porównawczy, sam się przekonaj.
Wolf1991 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tu masz bardzo fajny filmek porównawczy, sam się przekonaj. O dzięki fajne porównanie A jakieś sprawdzone źródło polecisz?
Wolf1991 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Ja kupywałem swego czasu na Amazon Dzięki kolego 😉
NelsonPL Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 21:31, Wolf1991 napisał(a): Witam Niestety padła mi żarówka w lewej lampie xenon.. poleci ktoś jakieś dobre żarówki? Odp: Ja mam takie (foto)-- Polecam, są świetne.
wolwerin Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 7 godzin temu, Dev napisał(a): Potrzebuję ktoś dojazdowke do B8 ? Ja muszę swoją wymienić. Ile papierów chcesz za nią?
Dev Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 200zl Napisz Do mnie na WhatsAppie to wysle Ci foty 693 45 66 99 Edytowane 16 Stycznia przez Dev
marky2552 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja mam takie pytanko, dziś na grupie fb wysypały się posty o akcji serwisowej nagrzewnicy w B8 no i według vin mam 2 akcje serwisowe na wymianę nagrzewnicy i pompy wody. Tyle że auto jest ze stanów i teraz tak w raporcie Carfax pisze o tych 2 akcjach ale nie mam pojęcia czy to jest do zrobienia czy już zostało zrobione. Negocjowałem z ASO Audi wr wrocławiu ale jak zwykle auto z usa bla bla bla. Mamy kogoś tu z aso i mógłby potwierdzić po vin czy zostało to zrobione czy trzeba to zrobić i czy faktycznie mając auto ze stanów nie mogę liczyć na takie akcje serwisowe
Muskel1 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W książce serwisowej powinny być wpisy jeżeli przeprowadzono akcje.
marky2552 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W książce to nic nie ma oprócz jednej pieczątki na początku po wyprodukowania auta 😆
Muskel1 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia To słabo prowadzili. Skontaktuj się z kolegą @_małyTM_ może pomoże z wpisami w bazie danych.
marky2552 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Wymiana elementu grzejnego to jak mam rozumieć , bo taką odpowiedź uzyskałem z maila z ASO wrocław.
Rekomendowane odpowiedzi