K4rol81 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) No kurna, muszę się za swoje padło wziąć, pięknie wyszło, co za Oct założyłeś? Dobra już widzę ??? Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez karol1981
Pawisco Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dobra robota! Brakuje jednej zaślepki na osłonie
kamil-vag Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No zawsze to taki powiew świeżości pod machą Godzinę temu, Pawisco napisał: Brakuje jednej zaślepki na osłonie A no brakuje, i to dosyć długo, ciągle o tym zapominam przy ewentualnych zakupach z ASO
Adam87 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, kamil-vag napisał: Znowu zadyma Kurła Kamil co tu się odje..ło Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Adam87
Frond Side Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Silnik ustawia centralnie żeby polepszyć rozkład masy 2
kamil-vag Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 41 minut temu, Adam87 napisał: Kurła Kamil co tu się odje..ło Trochę teraz walki z elektryką i ze środkiem - zmiana zasilania DRL tak, by zapalały się dopiero po przekroczeniu 13,5 V (czyli po odpaleniu) - ogólnie trochę porządku w instalacji DRL/CLH/Doświetlanie zakrętów - bo wszystko było robione tak, żeby działało ale nie do końca jest kabelkologia wizualnie jakbym chciał...chce też zrobić od tych modułów bezpieczniki w skrzynce a nie gdzieś tam za osłoną, żeby był łatwy dostęp - ogarnięcie Voice Control dla RNSE - wyciszenie dla RNSE po wbiciu wstecznego - może dorobię czerwone podświetlanie na nogi, zapalane z podświetlaniem wnętrza... Z estetyki wymiana tunelu, klapki schowka i osłony nad nogami na te poprawione z B7 Czyli znowu kilka dni zabawy
Adam87 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 No trochę tego jest.. To miłej zabawy
MaTeo85 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 hehe Kamil pilnuj fury bo ktoś Ci granat wrzucił do środka masz fantazję z tym rezaniem nie ma co teraz do tego rnse trzeba jeszcze bose dołożyć
luki19862121 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 5 minut temu, MaTeo85 napisał: hehe Kamil pilnuj fury bo ktoś Ci granat wrzucił do środka masz fantazję z tym rezaniem nie ma co teraz do tego rnse trzeba jeszcze bose dołożyć Dokładnie. Póki rozprute wnętrze
kamil-vag Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze...
muunv Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dla swietego spokoju mozesz wymienic, ale ja bym zostawil jak jest skoro wyglada okej
wesz82 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 56 minut temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... Jak nie masz oznak to po co wymieniać??? Trzeszczy lub przerywa kiera podczas skręcenia. Ja bym zostawił.
Frond Side Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... Tymi ściągaczami ogarnie? Też chodzi mi po głowie talerzyki wrzucić ale ściągacze mam tylko takie a coś mi się obiło że za słabe są
greg2505 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 18 minut temu, Frond Side napisał: Tymi ściągaczami ogarnie? Też chodzi mi po głowie talerzyki wrzucić ale ściągacze mam tylko takie a coś mi się obiło że za słabe są Bezproblemu sam takimi robiłem
pawelosinski83 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 16 godzin temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... eeeeej no BOSE dobrego dźwięku też nie da... bez sensu się w to pchać... Skąd masz takie ładne nowe talerzyki? ASO czy jakiś aftermarket?
muunv Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 1 minutę temu, pawelosinski83 napisał: eeeeej no BOSE dobrego dźwięku też nie da... bez sensu się w to pchać... A co da dobry dzwiek w tej cenie?
pawelosinski83 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 1 minutę temu, muunv napisał: A co da dobry dzwiek w tej cenie? a kto mówi o cenie ? ale jeśli już mam odpowiedzieć to np. wygłuszenie drzwi i zestaw separowany na przód. Nawet jakaś mała firmowa dwukanałówka powinna się w cenie zmieścić... Żeby nie było - sam mam BOSE I z całą pewnością mogę stwierdzić, że patroszenie wnętrza żeby to dołożyć nie jest tego warte.
kamil-vag Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 10 minut temu, pawelosinski83 napisał: Skąd masz takie ładne nowe talerzyki? ASO czy jakiś aftermarket? Paweł, łap linka: https://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx 3 minuty temu, pawelosinski83 napisał: I z całą pewnością mogę stwierdzić, że patroszenie wnętrza żeby to dołożyć nie jest tego warte. Otóż to 1
Rekomendowane odpowiedzi