marcin_o23 Opublikowano 5 Lutego 2021 Opublikowano 5 Lutego 2021 Ja bym tu widział jeszcze chromy na grilu, podobno są tanie w aso
gagat3k Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Opublikowano 5 Lutego 2021 57 minut temu, karolek_ust napisał: A co planujesz grubszego Turbo, pompa hpfp, dyfuzor i lotka ecs tuning i kieeedyś tam fotele. Grubsze mody jakoś na kwiecień/maj planuje
gagat3k Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Opublikowano 5 Lutego 2021 4 godziny temu, karolek_ust napisał: Czego chcesz suszarke Pewnie stanie na k04-064
gagat3k Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Opublikowano 13 Lutego 2021 PPF melduje się na masce, kamyki już nie będą straszne. Usługa niestety poza ASO.
karolek_ust Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 26 minut temu, gagat3k napisał: PPF melduje się na masce, kamyki już nie będą straszne. Usługa niestety poza ASO. A no teraz to będzie chroniona. A co w aso była opcja tylko całej maski nie częściowo
marcin_o23 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 Poza aso?? nikt ci nie uwierzy, bez sensu robota
Tomafx Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 Ładna a4, takie pytanie co Wy z tym aso? ?. Ja w aso to kupuję tylko części a wymieniam u sprawdzonego od lat mechanika. W ramach ciekawostki za wymianę rozrządu Aso policzyłi mi niedawno 2200zl plus części 1500zl. U mechanika wymieniłem za 2100 zł z częściami - oczywiście kupionymi w aso. Nie widzę sensu przepłacać za usługę dla pieczątki aso, wystarczy pieczątka warsztatu. No chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy to ok. ?. Chociaż jak bym miał za dużo kasy to napewno a4 bym nie jeździł. ? 1
raaf Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 2 minuty temu, Tomafx napisał: Ładna a4, takie pytanie co Wy z tym aso? ?. Ja w aso to kupuję tylko części a wymieniam u sprawdzonego od lat mechanika. W ramach ciekawostki za wymianę rozrządu Aso policzyłi mi niedawno 2200zl plus części 1500zl. U mechanika wymieniłem za 2100 zł z częściami - oczywiście kupionymi w aso. Nie widzę sensu przepłacać za usługę dla pieczątki aso, wystarczy pieczątka warsztatu. No chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy to ok. ?. Chociaż jak bym miał za dużo kasy to napewno a4 bym nie jeździł. ? Wpisz sobie "Moja Piękność" w wyszukiwarce i się wtajemniczaj bo inaczej nie zrozumiejoooo 4
Tomafx Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 17 minut temu, wampir napisał: To był taki żart przecież ??
gagat3k Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Opublikowano 14 Lutego 2021 6 godzin temu, Tomafx napisał: Ładna a4, takie pytanie co Wy z tym aso? ?. Ja w aso to kupuję tylko części a wymieniam u sprawdzonego od lat mechanika. W ramach ciekawostki za wymianę rozrządu Aso policzyłi mi niedawno 2200zl plus części 1500zl. U mechanika wymieniłem za 2100 zł z częściami - oczywiście kupionymi w aso. Nie widzę sensu przepłacać za usługę dla pieczątki aso, wystarczy pieczątka warsztatu. No chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy to ok. ?. Chociaż jak bym miał za dużo kasy to napewno a4 bym nie jeździł. ? kolega już napisał gdzie musisz zajrzeć, ale z Tobą się zgadzam. ? po prostu niektórzy na forum nawet nakładki na pedały montują w ASO ?
Dev Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 Nie kazdy ma wiedze, umiejetnosci, mozliwosci czy chęci aby montowac samemu. Chca to robią to w ASO lub gdziekolwiek, nie ma co dorabiac do tego ideologi 1
Tomafx Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 Dokładnie zgadzam się ze wszystkimi, ale 2200 zł w aso za robotę a 600 poza aso to duuuuuża różnica. Każdy robi jak uważa, oczywista oczywistość.
Norbas Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 Do nas do aso nawet koła przyjeżdzają pompować co niektórzy? 1
george Opublikowano 14 Lutego 2021 Opublikowano 14 Lutego 2021 Godzinę temu, Norbas napisał: Do nas do aso nawet koła przyjeżdzają pompować co niektórzy? Jeszcze trochę i ASO będzie otwierać drzwi... 1
michu10 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Widzę, że 'niezła nagonka' na to ASO się zrobiła, całkowicie bezsensowne dyskusje, ale kto co lubi Wracając do właściwego tematu - sam kleiłeś PPF na maskę ? Jestem ciekaw jak będzie z użytkowaniem itd. ( np. gromadzenie brudu na krawędzi) Sam zrobiłem ostatnio lampy i jestem pod wrażeniem tego wynalazku
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 21 godzin temu, Tomafx napisał: Ładna a4, takie pytanie co Wy z tym aso? ?. Ja w aso to kupuję tylko części a wymieniam u sprawdzonego od lat mechanika. W ramach ciekawostki za wymianę rozrządu Aso policzyłi mi niedawno 2200zl plus części 1500zl. U mechanika wymieniłem za 2100 zł z częściami - oczywiście kupionymi w aso. Nie widzę sensu przepłacać za usługę dla pieczątki aso, wystarczy pieczątka warsztatu. No chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy to ok. ?. Chociaż jak bym miał za dużo kasy to napewno a4 bym nie jeździł. ? Kupując auto chcesz mieć pieczątki w zeszycie z ASO i wpisy w bazie danych. Prawda?
gagat3k Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, michu10 napisał: Widzę, że 'niezła nagonka' na to ASO się zrobiła, całkowicie bezsensowne dyskusje, ale kto co lubi Wracając do właściwego tematu - sam kleiłeś PPF na maskę ? Jestem ciekaw jak będzie z użytkowaniem itd. ( np. gromadzenie brudu na krawędzi) Sam zrobiłem ostatnio lampy i jestem pod wrażeniem tego wynalazku Lampy przód i tył robiłem sam, ale maski już nie. Prosiłem o wycenę jednej firmy na taki kawałek ppf'a to za samą folię chcieli 330 netto. Chłopak, który mi to oklejał zrobił na foli Cliff Design za 200 brutto. w planach jest jeszcze dach w ppf czarny połysk oraz słupki a, słupki drzwi, lusterka, carbonowy spoiler zderzaka i miejsca pod klamkami w bezbarwnym. Na wiosnę może też cały przedni zderzak ? Chyba, że a4 pójdzie na sprzedaż, bo myślę nad zmianą Co do dyskusji o ASO, to mnie już nie obchodzi, ale większy ruch się robi. Algorytm jak na yt. Widzi jakąś frazę i więcej ludzi wchodzi ??? Edytowane 15 Lutego 2021 przez gagat3k
karolek_ust Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Zmiana auta a co w planach A6 C7 czy coś innego
Rekomendowane odpowiedzi