sebul Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Koledzy, a czy emigranci z afryki i syrii mocno daja sie we znaki, bo ja sie wybieram na chorwacje z rodzina w polowie wrzesnia i wolalbym miec ten problem z dekla. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Zadnych brudasow nigdzie nie widzialem czy to przy granicach czy to w samej Chorwacji Pki co jest ok
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 jak wracaliśmy przez Węgry to przed granicą węgiersko-austriacką trochę ich widzielśmy, naszczęście skręcaliśmy na słowację pare km przed przejściem granicznym , ale generalnie do granicy węgiersko-austriackiej był straszny korek i było widać emigrantów.
zrywka Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 to może przez słowenie jechać. jaka tam cena aktualnie za kawałek autostrady?
pajda Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Na stronie pzmoty masz aktualne ceny. Slowenia autbana winieta 150 zł
Wandej Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 30 euro na miesiąc. Jak jedziesz na 10dni to tylko taką się opłaca
alpin Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Ja w sobotę zapłaciłem mandat 150 e za nieważna winietę, jadąc do Chorwacji kupiłem na pierwszej stacji w Słowenii, mówiłem, że jadę na 10 dni sprzedał mi na 7 dni. Ogólnie powrót to jakaś masakra wracałem 16 godz. 1350 km mega korki w Chorwacji oraz we Wiedniu. Miałem nadzieje, że we wrześniu już jest luźniej w soboty, niestety nie jest.
niestandardowy Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 To slabo dopytales bo slowenia ma winiety na tydzien albo miesiac. Jak jedziesz na 10 dni trzeba brac druga na powrot...
alpin Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Zawsze kupuję jedną czyli na miesiąc ale nie przyglądam się jej i byłem pewny, że dał mi tą na miesiąc nie zwróciłem uwagi na cenę bo kupowałem paliwo, kawę i jakieś duperele. Kumpel który kupił kilkanaście minut po mnie też dostał na 7 dni, ale zapłacił za miesięczną. Tylko jego nie zatrzymali bo jechał za mną.
cocoo24 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Był ktoś w październiku w chorwacji?
tomygood Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 to może przez słowenie jechać. jaka tam cena aktualnie za kawałek autostrady? Polecam objazd autostrady,podaję link http://www.cro.pl/video-objazd-autostrady-slo-t29291.html ostatnio tak jeżdżę,zawsze to jakaś odmiana od monotonnej jazdy autostradą a 30 euro można wydać na obiad.Pozdrawiam.
cocoo24 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 to może przez słowenie jechać. jaka tam cena aktualnie za kawałek autostrady? Polecam objazd autostrady,podaję link http://www.cro.pl/video-objazd-autostrady-slo-t29291.html ostatnio tak jeżdżę,zawsze to jakaś odmiana od monotonnej jazdy autostradą a 30 euro można wydać na obiad.Pozdrawiam. dokładnie, też tamtędy jeżdze.
sebul Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) A ktos moglby to zaznaczyc na mapie np gogla ? Bym mial na nastepny rok 30 ojro by zostalo w kieszeni Edytowane 10 Września 2015 przez sebul
tomygood Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 A ktos moglby to zaznaczyc na mapie np gogla ? Bym mial na nastepny rok 30 ojro by zostalo w kieszeni Proszę http://blogzpodrozy.pl/2013/05/16/slowenia-objazd-autostrady-przez-lenart-i-ptuj/
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Był ktoś w październiku w chorwacji? tak, ja byłem w 2012r od 15 października. Ogólnie z pogodą było spoko, nie było upałów - ok 25*C w dzień. Już trochę knajp było pozamykanych, ale było całkiem fajnie.
mech15 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 A kiedy w cro są już dojrzałe granaty, kiwi, oliwki?
cocoo24 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Był ktoś w październiku w chorwacji? tak, ja byłem w 2012r od 15 października. Ogólnie z pogodą było spoko, nie było upałów - ok 25*C w dzień. Już trochę knajp było pozamykanych, ale było całkiem fajnie. czyli od początku października można śmigać i pogoda będzie żeby sie poopalać?
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Był ktoś w październiku w chorwacji?tak, ja byłem w 2012r od 15 października. Ogólnie z pogodą było spoko, nie było upałów - ok 25*C w dzień. Już trochę knajp było pozamykanych, ale było całkiem fajnie. czyli od początku października można śmigać i pogoda będzie żeby sie poopalać?Z tym opalaniem może być różnie, ale ja niewiedzę przeciwwskazań żeby jechać do cro w październiku Pozdrawiam, Łukasz
zgredek27 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Koledzy, a czy emigranci z afryki i syrii mocno daja sie we znaki, bo ja sie wybieram na chorwacje z rodzina w polowie wrzesnia i wolalbym miec ten problem z dekla. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Właśnie wróciliśmy z Slatine (niedaleko Splitu), zero incydentów. Pogoda bajka, jestem zachwycony.
pajda Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 wrzucaj fotki Andrzej. Koniecznie jedź do Breli, przy marinie masz lodziarnie Roma. Tam smak don vito - to najlepsze lody w całej Chorwacji!!!!! Byłem, jadłem [emoji1] [emoji106]
Wandej Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 A był ktoś na Bolu? Autem znaczy. bardzo mi się ta wyspa spodobała i chętnie bym tam kiedyś pojechał. Byłem tylko kilka h na rejsie Ale pięknie tam jest
Rekomendowane odpowiedzi