moro99 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pon ok 19 B6 czarny PCT widziany w Czarnkowie styl jazdy mocno "emerycki" Pozdrawiam
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pani Kolkovova widziana dzisiaj na "naszych" rejonach dwukrotnie.
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pani Kolkovova widziana dzisiaj na "naszych" rejonach dwukrotnie. fajna , nie ???? :naughty: :naughty:
dudi75 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 1. Ciemny sedan B5 TST..... jakieś oznaczenia klubowe? To Ja akurat teraz mamy robote w Skierniewicach i nieraz moge latac po miescie . Pozdrawiam rownierz
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pani Kolkovova widziana dzisiaj na "naszych" rejonach dwukrotnie. fajna , nie ???? :naughty: :naughty: Widziałem już wcześniej, nawet z bliska :gwizdanie:
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Widziałem już wcześniej, nawet z bliska :gwizdanie: Phi , my sobie dajemy buzi na przywitanie :naughty: :naughty: :naughty:
Czaro_22 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Przyłapane czarne A4 B6 avant na pl. na rozdrożu, obtrąbiony i pozdro dla kierownika
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Widziałem już wcześniej, nawet z bliska :gwizdanie: Phi , my sobie dajemy buzi na przywitanie :naughty: :naughty: :naughty: Może nie rozwijajmy tematu, bo wpadnie Grześ i ...
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Widziałem już wcześniej, nawet z bliska :gwizdanie: Phi , my sobie dajemy buzi na przywitanie :naughty: :naughty: :naughty: Może nie rozwijajmy tematu, bo wpadnie Grześ i ... ŁOT A FAK IZ GOŁING ON P.S. Pozdro pozdro
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ŁOT A FAK IZ GOŁING ON a mówiłes ze nie masz dostepu do neta
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ŁOT A FAK IZ GOŁING ON a mówiłes ze nie masz dostepu do neta ano już mam żeby nie było OT Moskal widziany tydzień temu na trasie W-wa - Lubartów
pioteros Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pozdrawiam kierownika srebrnej B6 z mińska w Wierchomli Małej pod wyciągiem sorki za taką fotkę ale żonka się wcieła bo myślała że to jej robię zdjęcie
Grodek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Pzdr dla kierownika A4 B5 srebrny sedan na WWY, wczoraj stał na swiatlach na Płochocińskiej/Łabiszyńska leciałem busem obklejony MAKRO.
Chuck Norris Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 sorki za taką fotkę ale żonka się wcieła bo myślała że to jej robię zdjęcie Pozdro dla kierownika, czarny avant b5 z brewkami, stał pod polo marketem wczoraj w Żarowie .
Rafi78 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pozdrowionka dla kierownika ciemnej B6 w sedanie o nr. WSI... na 2 przy wylocie z Mińska w Stojadłach( Marcin? ), czujność wzorowa
Marcino87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pozdrowionka dla kierownika ciemnej B6 w sedanie o nr. WSI... na 2 przy wylocie z Mińska w Stojadłach( Marcin? ), czujność wzorowa Już z daleka się spoglądaliśmy na swoje auta a że trukałem na Ciebie mam nadzieję że się nie pogniewasz Tak jak najbardziej czujność wzorowa bo faktycznie Marcin :good:również pozdrówka i dozobaczenia w drodze powrotnej :kox:
landryn86 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ciemne B5 Avant, Taxi, klubowe ramki, rej. WU.... widziane w Wawie dzisiaj na Maczka na Bemowie. Jechałem służbowym berlingowskim i machałem klubową smyczą ale kierownik chyba nie zauważył. Pozdro dla kierownika
Rafi78 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pozdrowionka dla kierownika ciemnej B6 w sedanie o nr. WSI... na 2 przy wylocie z Mińska w Stojadłach( Marcin? ), czujność wzorowa Już z daleka się spoglądaliśmy na swoje auta a że trukałem na Ciebie mam nadzieję że się nie pogniewasz Tak jak najbardziej czujność wzorowa bo faktycznie Marcin :good:również pozdrówka i dozobaczenia w drodze powrotnej :kox: Do następnego...
kileeer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 dzisiaj ok 20:00 przy simply na Broniewskiego klubowa laleczka a4 b6 avant
pablo_9 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zielona A4 B5 sedan blachy LB... koło stadionu narodowego w wawie a zaraz potem na światełkach przy złotych tarasach czarna B6 sedan s-line blaszki WSI.....w obu autach klubowe ramki, pozdrowienia dla kierowników
Rekomendowane odpowiedzi