PARAF Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 W niedziele PARAF widziany na alejach jerozolimskich w stronę Pruszkowa.Stałem w korku przed Łopuszańską mogłem nie zauważyć - w tym czasie córeczka stwierdziła, że przetestuje cierpliwość ojca podczas prowadzenia samochodu
marcin248 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 w ubiegły czwartek na Świętoduskiej, 7 rano czarne b5 po lifcie LUB xxxx parkował na chodniku po lewej, ja wjeżdżałem w bramę po prawej, w ostatniej chwili zauważyłem wlepę na klapie. Pozdro chyba parkujesz w tych okolicach codziennie?? Witam ja parkuje codziennie w tych okolicach przed 7 rano świętoduska i równolegle lubartowskiej częściej LUB po lifcie B5 ale koloru granatowego no i wlepa po prawej na klapie pozdro
bossawka Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Pozdro dla kierowniczki srebrnego B6 Avant zaparkowanego koło zajazdu Jejmościna w Stężycy 21 września około 16.10 ja przechodziłem obok z kolegami i tak oglądałem furkę :gwizdanie: . Ramki klubowe rej GKA SV**
wojci Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 No i dziś znów. Widok z balkonu biura Uploaded with ImageShack.us
Bieniek Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Pozdro dla kierowniczki srebrnego B6 Avant zaparkowanego koło zajazdu Jejmościna w Stężycy 21 września około 16.10 ja przechodziłem obok z kolegami i tak oglądałem furkę :gwizdanie: . Ramki klubowe rej GKA SV** Giliego zona
marcin248 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 No i dziś znów. Widok z balkonu biura Uploaded with ImageShack.us Witam a to na 100% moje Audi , może czasami Kolega rzuci okiem czy nikt tam się nie kręci przy niej :gwizdanie:, dzisiaj trawe kosili i bok mi ujeb,,li w trawie i śmieciach a wczoraj na myjni byłem Pozdrawiam
wojci Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 ano codziennie na niego spoglądam z góry jak stawiasz w tym miejscu
Grodek Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ponowne pozdr dla kolkova lub jego żony nie zauważyłem kto leciał // mijaliśmy się w Rybienku, oooo leciało za żółtą A3, leciałem Oplem Vectrą z przeciwka.
lc Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Pozdro dla kierowcy B6 z rameczkami klubowymi rej. TKN ... ,widzianego na Puławskiej w okolicach kościoła w Pyrach o 13:30 To pewnie moja:) Pozdrawiam.
letallec Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 No i dziś znów. Widok z balkonu biura Gratuluje umiejetnosci parkowania na calej szerokosci chodnika
Kolkov Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Ponowne pozdr dla kolkova lub jego żony nie zauważyłem kto leciał // mijaliśmy się w Rybienku, oooo leciało za żółtą A3, leciałem Oplem Vectrą z przeciwka. hehe pozdro pozdro, a ja próbowałem podkoorwić tą S3, ale kierownik widać kupił brykę przede wszystkim do lansu
Grodek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Ponowne pozdr dla kolkova lub jego żony nie zauważyłem kto leciał // mijaliśmy się w Rybienku, oooo leciało za żółtą A3, leciałem Oplem Vectrą z przeciwka. hehe pozdro pozdro, a ja próbowałem podkoorwić tą S3, ale kierownik widać kupił brykę przede wszystkim do lansu S3 ładna, nie mozna powiedzieć, że nie zółty nawet pasuje turbina w s3 gwizda tylko kierowca pi.zda xD
marcin248 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 No i dziś znów. Widok z balkonu biura Gratuluje umiejetnosci parkowania na calej szerokosci chodnika Z Całym Szacunkiem Ale ... byłeś kiedyś w Lublinie ? widziałeś tą ulice i chodnik tzn miejsca na nim ? Gratulujesz mi umiejetności parkowania? wąski chodnik za***any autami od góry do dołu po jednej ludzie po drugiej ryzyko przyrysowania innym autem nie umiejętnie prowadzonym ,busem , autobusem lub innym jakimś tam Neoplanem , patrząc na fotkę widać różnicę miedzy odstępami stań w tym miejscu swoim pazdziochem , ciekawe jak byś stanął , jeszcze żeby ci z z drugiej strony chodnika kosiarka ręczna linką po lakierze zbierała nie wspominająć o tym co z pod niej leci to nie temat do dogryzania
Marcino87 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Tak jest nie krytykować się tylko pozdrawiać a kzażdy musi sobie jakoś radzić :gwizdanie: :gwizdanie:
insane_Infinity Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 a Ja Pozdrawiam Debila W B6 PZL XXXXX koloru Piaskowego Avant, dziś na trasie Piła---> Podgaje . Kolego za***iste wyprzedanie na podwójnej ciągłej w chwili kiedy poprzedzające auto skręca w Lewo!!! BTW do Hotelu Celmar , jak byś nie wiedział .
Korzeń Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 z kim dzisiaj gadałem pod torwarem po maratonie?
Wandej Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 szare b6 avant na WPN z ramkami klubowymi w niedziele pod media na górczewskiej.. Kto to??
Flyer Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 szare b6 avant na WPN z ramkami klubowymi w niedziele pod media na górczewskiej.. Kto to?? jesli ciemny szary (delfin) z jasnymi skorami i naklejka klubowa na tylniej szybie, to ex auto Roberta K
Kolkov Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Dziś ok 9:00 namierzony zielony sedan B5, LOP**** przy pętli Szczęśliwice Pozdro
adamFox Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 wczoraj przy zjeździe z ul. Balicka w KRK w kierunku ronda na Olkusz stoi na chodniku ciemne B6 w avancie (za każdym razem co jestem w KRK stoi tam to auto , rej nie pamiętam)....POZDRO
Rekomendowane odpowiedzi