Flyer Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 S4 B6 Pincziego na parkingu strzezonym na Bródnie, z piatku na sobote... nasze auta staly obok siebie
PARAF Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A kto mi trąbnął jakieś 15 min. temu na ul.Wyszyńskiego w okolicy Derkomu...?Ciemny avant B6... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Oj już oczy nie te. to po tym Twoim czeskim spirytusie
Buba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 S4 B6 Pincziego na parkingu strzezonym na Bródnie, z piatku na sobote... nasze auta staly obok siebie Myślisz że kopulowały?
Pinczi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 S4 B6 Pincziego na parkingu strzezonym na Bródnie, z piatku na sobote... nasze auta staly obok siebie Tak się właśnie zastanawiałem czyje to auto Również pozdrawiam
Flyer Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 S4 B6 Pincziego na parkingu strzezonym na Bródnie, z piatku na sobote... nasze auta staly obok siebie Myślisz że kopulowały? Raczej niewinnie na siebie zerkaly
Przemots Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzisiaj na stacji w ORLEN w Kadzidle a4 b5 sedan 1.8T quatrro 180KM na numerach PK Wczoraj w Wilkasach na ulicy chłopak z dziewczyną zatrzymali się(pytali mnie o drogę) a4 b5 kombi tdi numery WD i nietypowa wlepa BATTALION B5 z boku na szybie.pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wczoraj we Władysławowie: najpierw ciemne/czarne B5 Avant, blachy WGM, ramki klubowe i przednie lampy US. a dalej też ciemne (koloru dokładniej nie pamiętam) B6 Avant, bez znaczka Audi z tyłu, blachy WB. pozdrawiam obu właścicieli niestety tylko widziałem auta, w przeciwnym wypadku stanąłbym żeby zagadać
klysek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzisiaj na stacji w ORLEN w Kadzidle a4 b5 sedan 1.8T quatrro 180KM na numerach PKWczoraj w Wilkasach na ulicy chłopak z dziewczyną zatrzymali się(pytali mnie o drogę) a4 b5 kombi tdi numery WD i nietypowa wlepa BATTALION B5 z boku na szybie.pozdrawiam http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/
adzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wczoraj w Niedrzwicy widziany Zielony Avant LUB z ramkami klubowymi . Najpierw stał przy groszku a zaraz odjechał w stronę kraśnika . Mijałem , Krzyczałem na CB ale zero odzewu : ) Pozdrawiam Również pozdrawiam a CB pewnie nie włączone było i dlatego nie odpowiedziałem
cysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dziś we Władysławowie czarne a4 b7 avant na ledach blachy EL wyjeżdżało z polo marketu
klysek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dziś we Władysławowie czarne a4 b7 avant na ledach blachy EL wyjeżdżało z polo marketu kolega Kanu z Łodzi
xxxSzYbAxxx Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dziś we Władysławowie czarne a4 b7 avant na ledach blachy EL wyjeżdżało z polo marketu to samo B7 widziane w Gdyni na wysokości stacji Orlen przy Bodedze kolega "obmachany" pozdrawiam
Marcino87 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W Radomiu sedan B5 LRY sedan ramki klubowe ul 25 czerwca pozdro
Armi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Moja była B5:giveheart:? Czarny sedan na prosiakach?
xdanielx Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzisiaj niespełna godzinę temu w Janowie Lubelskim jasny (piaskowy) B6 avant z ramkami klubowymi a w nich tablice RNI ... Pozdro z chodnika:decayed:
kanu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dziś we Władysławowie czarne a4 b7 avant na ledach blachy EL wyjeżdżało z polo marketu to ja pozdrawiam, opuszczałem deszczowy Władek ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- to samo B7 widziane w Gdyni na wysokości stacji Orlen przy Bodedze kolega "obmachany" pozdrawiam wypatrzony w korku pozdrawiam również myślałem, że będzie luz i nie pojechałem okrężną drogą przez Puck a potem do Rumii i Trasy kwiatkowskiego no i sie nastałem... ale potem już pełen luz i but
Marcino87 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Stal ktos teraz srebrnym B6 sedan na stacji w okolicy Bialobrzeg w strone krk lampy led z tylu
Wandej Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Brązowe B5 na WJ widziane przy lotosie optima na wylocie na Gdańsk że stolicy:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Lakee Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Brązowe B5 na WJ widziane przy lotosie optima na wylocie na Gdańsk że stolicy:hi:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Właśnie też na to auto patrzę ale kolega chyba tu nie czyta bo już kiedyś pozdrawiałem :-) Pozdrowienia dla kierownika w razie co
Rekomendowane odpowiedzi