Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 czy mógł by ktoś potwierdzić czy aby na pewno te spryski nie są inne na lewą stronę i na prawą?? Przecież w VW raczej muszą psikać dobrze skorą je montują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaqb Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 wg etki. jest tylko jeden rodzaj sprysku, nie ma prawego i lewego. tam masz srubeczke z boku, wiec podejzewam ze jest to jakas regulacja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Rozni sie koncowka numeru. Jest lewy i prawy Tapnięte z czwóreczki;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Rozni sie koncowka numeru. Jest lewy i prawyTapnięte z czwóreczki;-) a możesz coś więcej powiedzieć, tzn podać te numery z rozróżnieniem na prawy i lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie ma rozróżnienia czy lewa czy prawa dysza, proponuje zagłębić się w temat i porównać numery w ETCE. Tam wszystko widać jak na dłoni. Różnica w numeracji dyszy wynika tylko z faktu, że jedna sa 2 typy 5M0 955 986 C 9B9 dysza podgrzewana 5M0 955 985 C 9B9 dysza nie podgrzewana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielki1980 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 What type washer jets have you got? water pistol or fan spray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Też zastanawiam się nad rezaniem tych dysz. Jednak jest prawa lewa strona, A4 B6 B7 DYSZA DYSZE SPRYSKIWACZA SZYBY ORGINAŁ (2564781817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Też zastanawiam się nad rezaniem tych dysz.Jednak jest prawa lewa strona, A4 B6 B7 DYSZA DYSZE SPRYSKIWACZA SZYBY ORGINAŁ (2564781817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To są zwykłe seryjne dysze 2 strumieniowe, dyskusja toczy się w temacie dysz mgiełkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie mam prośbę może ktoś podać numer podgrzewanych mgiełkowych sprysków do B6 pasujących P&P? Czy trzeba jakąś dodatkową instalację do grzania ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wszystko masz w temacie - to tylko kilka stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Szukam szukam i nie umiem znaleźć... Temat przewałkowałem ale nr z Etki się nie doszukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to szukaj dokladniej - za to lenistwo nie powiem ze na pierwszej stronie JAK BYK NAPISANE - pewnie chcialbys wiedziec czy do s-lina podejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Szukam szukam i nie umiem znaleźć...Temat przewałkowałem ale nr z Etki się nie doszukałem - dysza spryskiwacza 5M0 955 986C 2 szt. 75 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. (oczywiście ceny oscylują bo mogą się zmieniać zawsze...) Dysze imbusikiem dajesz na full do góry po zamontowaniu, a adaptery dokładasz na tył przed wtyknięciem patrząc od strony kabiny. Poniżej link, podejrzysz jak to wygląda mniej więcej, z tym, że mało tam widać adapter: Audi A4 'Water Pistol' to VW Passat 'Fan Jet' Conversion.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Podziękował panowie za pomoc:drunk: ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ---------- - dysza spryskiwacza 5M0 955 986C 2 szt. 75 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. (oczywiście ceny oscylują bo mogą się zmieniać zawsze...) Audi A4 'Water Pistol' to VW Passat 'Fan Jet' Conversion.... Właśnie tego adaptera jak on wygląda bo nie chcę potem zaśmiecać forum co to do czego to. Ten adapter to przejśćie by pasowało P&P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Właśnie tego adaptera jak on wygląda bo nie chcę potem zaśmiecać forum co to do czego to. Ten adapter to przejśćie by pasowało P&P? Tu trochę popatrz i zrozumiesz...: Drei-Strahl-Spritzdüsen nachrüsten - A4-Freunde.COMmunity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziękuję panowie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja też dzięki za oświecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak by ktos potrzebowal to mam 2 komplety wytryskiwaczy - nie sa podgrzewane - reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam Panowie chetnie kupie spryski mgiełkowe z grzaniem. Ma ktoś możliwość zalatwić taniej w ASO?? Jeśli tak to proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi