Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A4] Spalanie, osiągi, ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyczyszczona przepływka i spalanie w mieście wyszło mi ostatnio 11,5l LPG :wink: jestem szczęśliwy :lol:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 622,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

9,54 90% miasto

Opublikowano
wyczyszczona przepływka i spalanie w mieście wyszło mi ostatnio 11,5l LPG :wink: jestem szczęśliwy :lol:

Kaziu: a ile Ci palił LPG przed czyszczeniem przepływki?... i czy to ma, aż taki wpływ na spalanie?.

Posiadam taki sam silnik, jak u ciebie (1.8/125kM-ADR).

Mi pali ok.14 l. czy to świadczy o tym, że u mnie po wyczyszczeniu przepływomierza zużycie LPG spadnie?

Opublikowano

na trasie pali od 6,5 do 7 max. po trasie latam 120 do 130... jak by niektorzy powiedzieli = spokojnie... :wink: a w miescie nie przekraczam 10, a jak juz to 10 z malym chaczykiem ale jezdze naprawde roznie... czasem tocze sie po miescie a czasem krece po obrotach... naprawde niezly mix ale osobiscie liczylem zeby mi do dyszki sie chowal po miescie i tak jest :smile: pozdrawiam klubowiczow :a4fan:

Opublikowano

Ostatnio 6.45, dużo kręcenia się po różnych maistach (zakupy na ślub) + trasport duuuuużych ilości wódki

Opublikowano

Na trasie Polska- Anglia ,po przejechaniu 2500km,z pełnym obciażeniem-(4 osoby+bagaż) na komputerze spalanie wyszło 7,4l/100- myślę ,że to bardzo dobry wynik.

Opublikowano

mi 1.8 t quattro z gazem pali srednio 13 litrów gazu i jak by nie jezdzil to zawsze tyle spali, nawet jak starm sie na maksa oszczedzac

Opublikowano

u mnie jazda mieszana miasto, trasa spalanie średnio 5,3- 5,5 na 100 km

Opublikowano

Znowu u Mnie początki były straszne 16 litrów Żonia palił 13 litrów po mieście

a teraz troche sie opamietałem i pali 10 litrów trasa koło 8 litrów

Pozdro

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem 1200 km troche miasto troche trasa i wyszło mi 5.8 troche dużo ale zrobiło sie ciepło i klima cały czas chodziła

Opublikowano

na trasie ok 5,3-5,5 L przy średniej prędkości ok 130km/h. W mieście dom-praca-dom ok 6,5-6,8 L przy nieoszczędnej jeździe :a4fan:

Opublikowano

średnio na trasie 5,5 w cyklu miejskim 6,3 ale gdy chciałem osiągnąć minimum to na trasie przy prędkości do 90km 4,7 :audi:

Opublikowano

trasa 5 litrow miasto ok 7 ostatni pomiar na 62 litrach 1100 km.czyli srednia 5.6.

Opublikowano

zalezy czy sie spiesze do domu , 1000 km to 94 litry przy sredniej 140 kmh w porywach pociagam i200kmh.testowe spalanie to 6,9 na 100km przy max 100kmh.

Opublikowano

ostatnie wyniki po majowym wypadzie : niemiecko-francuskie autostrady przy 140-160km/h (czasem więcej) 4 os + bagaże + klima = 6l/100km, przy 130-140km/h z włączonym tempomatem 5,6l/100km, autostrada A2 pod Poznaniem 5 osób + bagażnik po brzegi 205km/h na wyświetlaczu analogowym i pojawił się PPO :(

Opublikowano

Na belgijskich autostradach przy 130-140km/h wychodzi 1300 km na baku czyli jakies 5.3l/100km. To chyba dobry wynik :biggrin:

Opublikowano

Po polkisch doragach śmigam z różną szybkością czasem jest to 160km/h a czasem 70-90km/h moje audi pali od 6.5 - 7.5 l /100km. Swoje robi też QUATTRO!!

Opublikowano

W dlugi weeken zrobiłem trase. Zatankowałem na Statoil na maxa i na pełnym baku do zapalenia sie kontrolki zrobiłem 1030km. Jazda w wiekszości w trasie przy prędkości ok 110km/h, w tym po drodze jakieś miasta i jakieś kręcenie sie po bocznych drogach. Spalanie wyszło ok 5,3L. :a4fan:

Opublikowano

Trasa z Niemiec do Polski równe 1000km,4 dorosłe osoby+ pełny bagażnik,włączona klima,prędkość 110-140km/h średnie spalanie 5,3l/100km.Chyba nienajgorzej :lol: