Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 7.11.2017 o 16:17, bjoern napisał:

Mogłaby być MS design bo jest większa niż sline, ale rieger jest jeszcze wyższa :D 

Dostałem MS Design, 200zł

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja też mam 170, zamuloną kapciem 245 i jakoś daje radę. Gdyby nie multitron to bym wgrał program i byłoby super. 
Słyszałem opinie tunerów, A6 c6 od 2010 2.0 caha mają 177 km 385 nm fabrycznie. Może po wytknieciu niemieckim koncernom nietrzymanie norm, załadowali najnowszy soft do tego silnika i tyle. W papierach mam certyfikat wizyty w aso i zgodność z normami

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, xsebo1 napisał:

Słyszałem opinie tunerów, A6 c6 od 2010 2.0 caha mają 177 km 385 nm fabrycznie. Może po wytknieciu niemieckim koncernom nietrzymanie norm, załadowali najnowszy soft do tego silnika i tyle. W papierach mam certyfikat wizyty w aso i zgodność z normami

Moja jest z 2010 caha i ma 170KM....nie pamietam, chyba 360Nm. Znajomy w passacie b6 ma 170 KM zrobione na 196 KM i dosłownie ten samochód zapierda...a. Też chciałem soft ogarnąć, ale szybko mnie sprowadzili na ziemię. Ponoć przy multitroniku grozi to posypaniem się skrzyni. Nie wiem jak to ugryźć. Z drugiej strony nie popierda...am autem od swiateł do swiateł. Taki program miałby dać swobodę przy wyprzedzaniu itd.....ogólnie mówiąc nie katowałbym skrzyni więc może i nie posypała by się....

Opublikowano

Fabrycznie katalogowo było 170 km i 350 nm, ale była afera koncernu vag co do nie trzymania norm spalin. Serwisowane auta powedrowały do Aso, na zmianę softu. U mnie manual i serwis do końca, obecnie 172tkm. Zbiera się dobrze, do montażu quattto trzeba by pompę ABS i skrzynie wymieniać? Ponoć koszt 5 tys, ktoś z forum zmieniał

Opublikowano

Uszczelka kolektora ssącego papierowa ELRING 630.970

Czy ta uszczelka mi podejdzie do BFB zamiast ELRING 080.990? - dostałem od B5 a nie bardzo mam czas jechać wymieniać, wygląda prawie identycznie.

Opublikowano
W dniu 12.11.2017 o 13:10, xsebo1 napisał:

500 tyś spokojnie zrobisz

Jeden rabin powie tak a inny powie nie. Znajomemu padł po jakiś 120kkm (100% ori przebieg) i to w C7. 

Opublikowano

Panowie ma ktoś takoe zabawki pozakładane u siebie? Fajna alternatywa cenowa w porównaniu do ori i + że wskazania mamy na apce w telefonie, dodatkowo temp i ciśnienie z dokładnością do 0.1 chyba.

Najnowszy Uniwersalny TPMS Bluetooth Android/iOS Telefon Auto Tire Pressure Monitor 4 Czujników W/EX Bluetooth Low Energy Alarm Opieki
http://s.aliexpress.com/myYVRJ7n
(from AliExpress Android)

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
Jeden rabin powie tak a inny powie nie. Znajomemu padł po jakiś 120kkm (100% ori przebieg) i to w C7. 
C7 to nowy projekt na oleju 0w20, skrzynie s-tronik też mają słabą opinie. Końcówka produkcji będzie żyleta jak z c6

Opublikowano

Nosb, chciałem zapytać czy są może jakieś naklejki, wlepki B6 Division?chętnie bym przytulił na tylną szybę:decayed:

Opublikowano

Panowie mam taki problem kupiłem taki vcds i mam z nim problem nie chce on mi się łączyć z niektórymi rzeczami np nawigacja czy tez blutkiem w silnik wchodzę bez problemu czy w Mk wyświetla mi taki błąd 793b10a2e5ccdaf03a872443c8d9f4e9.jpga71306e4956b83f2422f45c4ce657056.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Zwykłym KKL spróbuj... 

Wejdziesz na pw

Opublikowano

Ktoś z was kupował na aliexpress dekle do avusów/ s-linów?

Opublikowano

spróbuj kolego Karol z niższym(starszym) VCDS-em

Opublikowano

Ok zobaczę postaram się pokombinować Dziekuje za pomoc

Opublikowano

Ja jakiś czas temu zakupiłem kabelek - ta tansza wersje ;) i tez tak miałem ze z navi nie chciał się polaczyc a reszta szla.

Gosciu wyslal mi drugi i z navi się laczyl ale z innymi było ciężko - kupiłem ori i mam spokoj.

Wiem wydatek był, ale w kilka miesięcy odrobil się :)

Opublikowano

Koledzy ma ktoś ma sprzedaż może wtyczki do podświetlenia wizytownika i kubka? I może w dobrej monecie osłonę silnika i skrzyni?

Opublikowano

Cześć wszystkim:papa:

Koledzy, czy ktoś z Was orientuje się, czy jakakolwiek firma zaproponowała do B6/B7 amortyzatory o zmiennej sile tłumienia?

Opublikowano

Witam potrzebował bym nr gratow do wymiany odmy w AVJ  najlepiej komplet żeby od razu całą nowa wstawić

Pzodrawiam

Opublikowano
Cześć wszystkim:papa:

Koledzy, czy ktoś z Was orientuje się, czy jakakolwiek firma zaproponowała do B6/B7 amortyzatory o zmiennej sile tłumienia?
Nie lepiej sprężyny progresywne?