Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak wyglądała ta z 1 sortu były jakieś różnice oprócz poprawionej odmy? Muszę zerknąć u siebie jak mam poprawioną to zaoszczedziles mi koło 7 stowek :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki wielkie. Jutro zajrzę którą wersję mam. 

Opublikowano

Panowie, mam pytanie, co to za felga???

IMG951498.jpg

Opublikowano

Felga 3sdm 

Opublikowano
W dniu 30.10.2018 o 17:38, MaTeo85 napisał:

Kolega m1chal jak ostatnio chciałem zamówić u niego części to pisał ze już sie nie zajmuje tym bo nie ma czasu...

Pytaj @dzik polecam

Opublikowano
2 godziny temu, brygadzista napisał:

Pytaj @dzik polecam

Wiem wiem. Znam i korzystam ? i też polecam

Opublikowano

dzięki chłopaki za pozytywne słowo. Jak coś - zapraszam pomogę :)

Opublikowano
W dniu 30.10.2018 o 17:38, MaTeo85 napisał:

Kolega m1chal jak ostatnio chciałem zamówić u niego części to pisał ze już sie nie zajmuje tym bo nie ma czasu...

Już powróciłem do żywych :) można pisać. Fakt, że nie miałem kompletnie czasu jakiś czas temu, ale od miesiąca gdzieś uporałem się z tym :)

Opublikowano
48 minut temu, m1chal napisał:

Już powróciłem do żywych :) można pisać. Fakt, że nie miałem kompletnie czasu jakiś czas temu, ale od miesiąca gdzieś uporałem się z tym :)

To fajnie bo będę niedługo potrzebował parę gratów. Ale najpierw praca musi mnie wypuścić do domu :)

Opublikowano

Jakiś pomysł czym może być spowodowane turbo surge w 1.8T? Generalnie gdy buduje się boost i zdejmę nogę z gazu to słychać dźwięk jakbym miał jakiegoś taniego blow-offa :D

Opublikowano

ten pierd-off to kiedyś czytałem że niby DV. Mam u siebie to samo tylko chęci brak. Niby testowałem tym sposobem na DV i o dziwo trzyma jak powinno (więc albo popuszcza i tak jakoś, albo gdzie indziej jest nieszczelność)

Opublikowano

Jeżeli słyszysz surge to sprawdź zawór DV. Musi być szczelny. Jeżeli masz tip z nierdzewki i zawór jest szczelny to nierdzewka potęguje odglos przepływającego powietrza. Gdy nic nie zmieniałes w aucie i nagle pojawił się surge to wymieniaj w ciemno DV. Numer z końcówką 710p z ASO, zadne inne. 

Opublikowano

Panowie orientuje się ktoś czy stelaż fotela kierowcy i pasażera (fotele sporty) jest taki sam i można go normalnie podmienić ? Kurde rozbierałem kiedyś fotele, dokładałem grzanie, ale nie pamiętam, a strasznie mi się zaczął kiwać i skrzypieć fotel kierowcy ...

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

raczej nie jest taki sam bo masz mocowania, przekładnie i zębatki regulacji z innych stron.  Kup fotel z anglika i po sprawie. Stelaż fotela sport różni się od zwykłego prętami do gąbek trzymania bocznego.

Opublikowano

Tak tak, to wiem że są inne od zwykłych, dlatego napisałem, że chodzi konkretnie o sporty :) no i będzie trzeba szukać fotela, bo raczej z tym nic nie zrobie. Ale najlepsze jest to, że oprócz swoich miałem jeszcze dwa inne komplety sportów i je sprzedałem po 150zl całość, a teraz mi znowu potrzeba  ... ?

Opublikowano

Witam mam pytanko aktualnie mam zwykły goły zderzak a mam do kupienia goły s4 pod pdc i xenon czy halogeny i belka będą pasować czy są inne?.

Co trzeba dokupić do gołębi zderzaka s4 pod pdc i xenon +/- ile takie "uzbrojenie " wyjdzie 

Opublikowano
5 minut temu, bartekzks napisał:

Witam mam pytanko aktualnie mam zwykły goły zderzak a mam do kupienia goły s4 pod pdc i xenon czy halogeny i belka będą pasować czy są inne?.

Co trzeba dokupić do gołębi zderzaka s4 pod pdc i xenon +/- ile takie "uzbrojenie " wyjdzie 

Wszystko pasuje oprócz halogenów.

Opublikowano
24 minuty temu, turzol napisał:

Wszystko pasuje oprócz halogenów.

Dzięki za szybką odp w s line też inne halogeny? 

Opublikowano
Teraz, bartekzks napisał:

Dzięki za szybką odp w s line też inne halogeny? 

W s-line idą te same co w zwykłym.