Opublikowano 18 Września 20196 l 18 minut temu, black4 napisał: Kolego Kozioł992, Jeżdżę B7 z 1BV na talerzach z B5 i zimówkach 215/50/17. Setup kół sprawdza się idealnie. Felga 7,5" ET przy dystansach 30 front i 28 tył. Opony b. wygodnie. Pozdrawiam ? Dziękuje bardzo za odpowiedź!
Opublikowano 18 Września 20196 l Ktoś się orientuje czy silnik wycieraczek przednich pasuje od exeo do B6 ? ? Edytowane 18 Września 20196 l przez marky2552
Opublikowano 18 Września 20196 l 7 minut temu, marky2552 napisał: Ktoś się orientuje czy silnik wycieraczek przednich pasuje od exeo do B6 ? ? Powinno pasować, w końcu to klon B7. Na przykład magiel od Exeo pasuje do B6.
Opublikowano 18 Września 20196 l Zaryzykuję bo już nie mam pomysłów co jest nie tak wycieraczki żyją swoim życiem jak chcę raz przetrzeć to trą i trą i końca nie ma przekażnik zmieniony moduł mce z F na B zmieniałem też bez zmian manetka druga z exeo też bez zmian to chyba ten silnik jest zepsuty
Opublikowano 19 Września 20196 l 14 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś się orientuje czy silnik wycieraczek przednich pasuje od exeo do B6 ? ? Tak pasuje
Opublikowano 19 Września 20196 l 17 godzin temu, marky2552 napisał: Ktoś się orientuje czy silnik wycieraczek przednich pasuje od exeo do B6 ? ?
Opublikowano 21 Września 20196 l Czy mógłbym prosić o schemat podłączenia modułów składanych lusterek od kkam? Niestety zapodziałem gdzieś instrukcje dołączoną do zestawu.
Opublikowano 22 Września 20196 l Szukam takiego silniczka do tylnej klapy B6 online picture upload site
Opublikowano 22 Września 20196 l @Dev nie mam takiego silniczka, ale pasował będzie też z końcówką E i G, a najmłodszy będzie 8R0955711C @turzol schemat masz niżej Edytowane 22 Września 20196 l przez staniek
Opublikowano 22 Września 20196 l dzieki za info, prawde mówiąc mi bez róznicy jaki nr aby był sprawny
Opublikowano 23 Września 20196 l Siemanko Panowie czy tak ma być przerobiona wiązka airbag z tt 8j do B6 ? multi działa bez problemu błędów nie ma również, po prostu taka refleksja mnie naszła aby to sprawdzić przy okazji zmiany poduchy. Schemat połączeń sprawdziłem multimetrem.
Opublikowano 27 Września 20196 l Cześć mam kiere multi z b7 ale problemem jest airbag a konkretnie wtyczka 4 pin która wchodzi do taśmy w B6 jest to 2 pin w b7 4 pin jak to podłączyć aby to miało ręce i nogi poniżej zdjęcie wtyczki o ktorą mi chodzi :
Opublikowano 27 Września 20196 l Piny (kabelek żółty i biały) ze starej wtyczki przełóż w te same miejsca w nową. Czarny i brązowy zmostkuj ze sobą
Opublikowano 27 Września 20196 l Teraz, marky2552 napisał: Jak zmostkuje te kable to nie dostane poduchą ??? Nie dostaniesz mostkiem zwierasz drugi ładunek po podłączeniu kostki
Opublikowano 27 Września 20196 l Okej dzięki za pomoc z resztą sobię poradze ale nie wiedziałem wlasnie co z tą kostką robić
Opublikowano 27 Września 20196 l Siema znowu ja kiera założona zakodowane wszystko ale obciera o taśme i ciężko się kręci jak luzuję śrubę to wszystko jest git ale kierownica o mało nie wyleci co jest nie tak ?? dodatkowo wciskam przycisk mode i wyskakuje no funct na fis
Opublikowano 27 Września 20196 l 8 minut temu, marky2552 napisał: Siema znowu ja kiera założona zakodowane wszystko ale obciera o taśme i ciężko się kręci jak luzuję śrubę to wszystko jest git ale kierownica o mało nie wyleci co jest nie tak ?? dodatkowo wciskam przycisk mode i wyskakuje no funct na fis Taśmę ustawiłeś w pozycji środkowej? Nie ma prawa nic trzeć i kiera ma być dokręcona jak wczesniej. Zakoduj moduł bt,radio i moduł kiery pod multifunkcję.