vblpl Opublikowano Poniedziałek o 18:56 Opublikowano Poniedziałek o 18:56 Siemanko Pany 🫡 Czy jest ktoś na forum, kto sprzedaje katalizatory? Dziękuję za info.
staniek Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Siemka Prośba do osób posiadających Etkę o podrzucenie nr dmuchawy do A2-ki, modelowo '02, silnik AUA, klimatyzacja automatyczna (jeśli ma to znaczenie). Jestem na wyjeździe, bez kompa, a na tel nie jestem w stanie sprawdzić numeru w etce online. Pozdr i z góry dziękuję za pomoc.
pelonek1 Opublikowano Poniedziałek o 19:18 Opublikowano Poniedziałek o 19:18 Mam od A4 B7 1,8 T jakbyś chciał, chodził do końca bez cofek zapłonu, tylko w ostatnich dniach na aucie turbo zdechło i wciągnęło z litr oleju przez dosłownie 300 m.
P.Wiśnia Opublikowano Poniedziałek o 22:55 Opublikowano Poniedziałek o 22:55 3 godziny temu, staniek napisał(a): Siemka Prośba do osób posiadających Etkę o podrzucenie nr dmuchawy do A2-ki, modelowo '02, silnik AUA, klimatyzacja automatyczna (jeśli ma to znaczenie). Jestem na wyjeździe, bez kompa, a na tel nie jestem w stanie sprawdzić numeru w etce online. Pozdr i z góry dziękuję za pomoc. 6Q1819015G, 6Q2819015G 1
Rekomendowane odpowiedzi