Opublikowano 18 Listopada 20241 r Siemanko Pany ? Czy jest ktoś na forum, kto sprzedaje katalizatory? Dziękuję za info.
Opublikowano 18 Listopada 20241 r Siemka Prośba do osób posiadających Etkę o podrzucenie nr dmuchawy do A2-ki, modelowo '02, silnik AUA, klimatyzacja automatyczna (jeśli ma to znaczenie). Jestem na wyjeździe, bez kompa, a na tel nie jestem w stanie sprawdzić numeru w etce online. Pozdr i z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano 18 Listopada 20241 r Mam od A4 B7 1,8 T jakbyś chciał, chodził do końca bez cofek zapłonu, tylko w ostatnich dniach na aucie turbo zdechło i wciągnęło z litr oleju przez dosłownie 300 m.
Opublikowano 18 Listopada 20241 r 3 godziny temu, staniek napisał(a): Siemka Prośba do osób posiadających Etkę o podrzucenie nr dmuchawy do A2-ki, modelowo '02, silnik AUA, klimatyzacja automatyczna (jeśli ma to znaczenie). Jestem na wyjeździe, bez kompa, a na tel nie jestem w stanie sprawdzić numeru w etce online. Pozdr i z góry dziękuję za pomoc. 6Q1819015G, 6Q2819015G
Opublikowano 26 Listopada 20241 r Serwus, Panowie już jakiś czas walczę u siebie w aucie ze świecącymi z rana światłami stop - zresztą już tu kiedyś o tym wspominałem , błędy temu towarzyszące wrzucam poniżej . Sytuacja jest trochę dziwna ponieważ problem występuje jedynie po dłuższym postoju auta np po nocy, wymieniłem już kilka włączników świateł stopu, MCE , wszystkie żarówki w lampach tylnych i bezpieczniki które mają cokolwiek wspólnego z oświetleniem niestety problem nie ustąpił . Wygląda to tak, że rano wsiadając do auta póki nie przekręcę zapłonu wszystko jest ok światła reagują na naciskanie pedału hamulca prawidłowo i nic się nie dzieje - dlatego myślę że włącznik jest ok , dopiero gdy przekręcę zapłon światła zapalają się na stałe , na desce wywala błąd ESP , a 3y lampy stop świecą światłem ciągłym. Dopiero po przejechaniu 2km zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy , błąd z deski znika i światła działają jak trzeba , zauważyłem też że jak wyjmę bezpiecznik nr 13 od kolumny kierowniczej to światła STOP gasną więc też ciekawa sprawa ... Może ma ktoś jakiś pomysł co tu się mogło sypnąć .
Opublikowano 26 Listopada 20241 r Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Aku. Hm... siedzi nowy , auto pali od strzała nawet jak postoi sobie dłużej... Próbowałem myku żeby go podładować przez noc i potem odpalić auto z dobrze doładowanym akumulatorem , ale to nic nie pomaga . Ten błąd z terminala 30 jest też w ECU.
Opublikowano 26 Listopada 20241 r Nie dochodzi napięcie do sterowników. Na przyszłość wrzuć pełny auto-scan a nie wycinki. Da to obraz na całokształt.
Opublikowano 4 Grudnia 20241 r No dobra minęło kilka dni i chyba nieśmiało można odtrąbić sukces, udało się opanować te światła , wg mnie powodem zaistniałej sytuacji był czujnik kąta skretu . Po jego wymianie nic się nie świeci świata stop działają jak trzeba ? Edytowane 4 Grudnia 20241 r przez MichałA4
Opublikowano 29 Stycznia 20251 r Cześć, takie nietypowe pytanie, jako, że nie ma działu b5, może ktoś tu podpowie? Ile może być mniej więcej warta lotka z pakietu caractere? Czy ta z fot to właśnie to?
Opublikowano 10 Lipca 20251 r Cześć czy jest tu ktoś kto ma dojścia do aso i mógłby mi zamówić 4 gniazda wtryskiwaczy do 1.8 turbo o numerach 058133555, chyba że ktoś ma na półce, lub ktoś ma używki ale w bardzo dobrym stanie kiedyś coś brałem od użytkownika małytym ale straciłem do niego kontakt.
Opublikowano 10 Lipca 20251 r 1 godzinę temu, morelo napisał(a): Cześć czy jest tu ktoś kto ma dojścia do aso i mógłby mi zamówić 4 gniazda wtryskiwaczy do 1.8 turbo o numerach 058133555, chyba że ktoś ma na półce, lub ktoś ma używki ale w bardzo dobrym stanie kiedyś coś brałem od użytkownika małytym ale straciłem do niego kontakt. @_małyTM_
Opublikowano 14 Sierpnia 202514 Sie Panowie, zbieram się do przyciemnienia tylnej szyby jak pies do jeża. Na allegro jakakolwiek folia by nie była, w opiniach masa komentarzy, że nie formuje się i na tą tylną szybę w ogóle się nie nadaje. Co Wy dawaliście i co wyszło dobrze, bez pęcherzy itp?
Opublikowano 14 Sierpnia 202514 Sie 2 godziny temu, Langista napisał(a): Panowie, zbieram się do przyciemnienia tylnej szyby jak pies do jeża. Na allegro jakakolwiek folia by nie była, w opiniach masa komentarzy, że nie formuje się i na tą tylną szybę w ogóle się nie nadaje. Co Wy dawaliście i co wyszło dobrze, bez pęcherzy itp? Spojrzałem w gwarancję od zakładu, gdzie ściemniałem i robili to Pantherze.
Opublikowano 14 Sierpnia 202514 Sie Panowie i Panie gdyby ktoś chciał rozbudować swoje RNSE o moduł multimedialny wyposażony w wejście na dwie kamery i wejście HDMI aby zrobić ze swojego rnse smart TV to zapraszam. Moduł 700zł watermark-2025-08-11-170953903.mp4
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie 16 godzin temu, george napisał(a): Spojrzałem w gwarancję od zakładu, gdzie ściemniałem i robili to Pantherze. Z tego co czytałem to przy metalizowanych jest problem z falami radiowymi, nie blokuje sygnału z kluczyka czy z radia?
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie 7 godzin temu, Langista napisał(a): Z tego co czytałem to przy metalizowanych jest problem z falami radiowymi, nie blokuje sygnału z kluczyka czy z radia? Nie mam z tym problemów.
Opublikowano 6 Września 20256 Wrz Panowie taka niemiła sytuacja mnie wczoraj w trasie spotkała: turbina pękła na pół. Jest sens to wysyłać do regeneracji (gdzie?) czy raczej kupić nowy zamiennik tylko z jakiej firmy?