RicS3 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panie i Panowie czy jest ktoś w stanie mi podrzucić jaki jest numer zbiorniczka pod spryski w wersji silnika 1.9tdi AVF. Na 100% zbiorniczki różnią się między benzyną a ropniakiem. Ale nie wiem czy pojemność ropniaka też ma wpływ na kształt zbiorniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panie i Panowie czy jest ktoś w stanie mi podrzucić jaki jest numer zbiorniczka pod spryski w wersji silnika 1.9tdi AVF. Na 100% zbiorniczki różnią się między benzyną a ropniakiem. Ale nie wiem czy pojemność ropniaka też ma wpływ na kształt zbiorniczka. Coś mnie chyba oszukujesz Inny ma beznyna i ropniak? Xenon i zwykły na pewno ale czy tak jakpiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak mi się wydaje bo od groma jest tych zbiorniczków na necie pod A4 B6, to Ty tu "oszukista" jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habcio19 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Korzysta ktoś z chinskiego navi http://allegro.pl/radio-nawigacja-android-audi-a4-b6-b7-2002-2008-fv-i5062841080.html?Slo zapytaj kolegi sentinell on ma takie radio i nawet kupił od tego gościa;) tez na takim android em myslehttp://a4-klub.pl/index.php?/user/111265-sentinell/ Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez habcio19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak mi się wydaje bo od groma jest tych zbiorniczków na necie pod A4 B6, to Ty tu "oszukista" jesteś Tak to ja Chociaż nie wiem skąd to określenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A może ktoś ma AVF-a ze spryskami od urodzenia? za chiny nie mogę tego zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A może ktoś ma AVF-a ze spryskami od urodzenia? za chiny nie mogę tego zweryfikować. a ma co ci potrzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, ile warty jest schowek B6/B7 Soul w stanie IGŁA TOTALNA? z 300PLN? Nie ma żadnej rysy. Oczywiscie schowek zwykly golas, bez lodowki, bez wylacznika airbaga itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie, ile warty jest schowek B6/B7 Soul w stanie IGŁA TOTALNA? z 300PLN? Nie ma żadnej rysy. Oczywiscie schowek zwykly golas, bez lodowki, bez wylacznika airbaga itp. Golas to myślę że z 200zł maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ksieciunie ma ktoś fotki zderzaka s-line ze srodkowa kratka z C5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Są 2 rodzaje zbiorniczków pod xenon i zwykłe,Benz czy diesel nie ma znaczenia,mowa o b6,zbiorniczki z b7 nie pasują do b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wstawać PIĄTEK mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Są 2 rodzaje zbiorniczków pod xenon i zwykłe,Benz czy diesel nie ma znaczenia,mowa o b6,zbiorniczki z b7 nie pasują do b6100% informacja? Biorę którykolwiek zbiorniczek pod xenon do b6 i pasuje niezależnie od wersji silnikowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panowie, ile warty jest schowek B6/B7 Soul w stanie IGŁA TOTALNA? z 300PLN? Nie ma żadnej rysy. Oczywiscie schowek zwykly golas, bez lodowki, bez wylacznika airbaga itp. Golas to myślę że z 200zł maks 200? a nie ma szans , chyba do b8 , jak za 300 byś kupił to i tak bardzo dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Bry cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A może ktoś ma AVF-a ze spryskami od urodzenia? za chiny nie mogę tego zweryfikować. W załączniku cały schemat do AVF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 a rysunek 955-30 tez możesz podrzucić żebym miał wgląd w podłączenie sprysków zderzaka? Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 a rysunek 955-30 tez możesz podrzucić żebym miał wgląd w podłączenie sprysków zderzaka? Wielkie dzięki za pomoc W załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi