matibati2 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Koledzy czy jest gdzies blisko kostek fotela wiazka od swiatla zeby sie podlaczyc?A co chcesz podpinac?Swiatlo fotela.to z czerwonej kostki idzieTo wiem, ale wlasnie z kostki chce sie gdzies podlaczyc.
forman Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Siema demontował ktoś tapicerke bagaznika w avancie ? Chodzi mi głownie o plastik kryjący pasy tylne, i boczek od subwoofera po prawej stronie, musze cale to wywalic bo od kilku tygodni cos mi hałasuje przy nierównosciach jak trzesie lekko budą, wywalilem caly bagaznik ale nie pomaga Przypuszczam zę cos tam może sie ukrywa.U mnie boczki zdemontowane, a dalej skrzypi na nierównościach...Pierwsze co wymieniam, to gumy na amorkach... No własnie u mnie nie skrzypi tylko dziwnie stuka, tak jakby cos latało i obijało sie, w jednym miejscu po prawej stronie. A dzwiek sie niesie po całej budzie, wystepuje tylko przy takich nierównosciach jak "kocie łby" .. PS. Dzieki panowie za instruktaż, raz do tego podchodziłem tylko wlasnie nie wiedzialem gdzie byly zatrzaski i bałem sie ciągnąć zeby nie połamać , osłona tylnego pasa stwarzała opór
feniks Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 A czy z anglikow pasuja, w sensie czy te mechanizmy sa jednakowe po obu stronach? to samo, jak będziesz wymieniał, patrz czy czasem nie masz blaszki dystansującej przy którejś śrubie ramki. Pół godziny straciłem na dojście gdzie była, wg etosu może być za głośnikiem, u mnie była u góry pod diodą przy śrubie.
KoJ@K Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Gdzies kiedys na filmiku chyba jak widzialem to ta blaszka byla gdzies pod sruba w okolicach lusterka, ale nie wiem czy dobrze pamietam i kojarze. Tak w ogole do do czego konkretniejszego ta blaszka sluzy? andr3i - shiny garage, chemical guys lub angelwax moge smialo polecic, ten pierwszy jak dla mnie super sie pieni przy nie wielkich proporcjach z woda. Edytowane 15 Maja 2015 przez KoJ@K
baszmak7 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 witka ,panowie padłem http://telewizjarepublika.pl/nowy-spot-komorowskiego-z-udzialem-jego-dzieci-quotpewnie-nas-nie-znaciequot,19987.html
krisssx Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jaki silnik?A4 b6 avant 2.7 biturbo quattro, wiec waga 3.0 2.5
feniks Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 KoJ@K blaszka u mnie przyciska na zewnątrz drzwi, szybę do uszczelki zew (bez niej była szpara ~4mm)
barrowiec1 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 jaki dobry szampon do auta kupic? Ja używam z Auto Glym-a...
Animal Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dodo Juice Born To Be Mild albo tańsza opcja Presta Sudzz
Trewor87 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dodo Juice Born To Be Mild +1 Dodo jest dość mocno skoncentrowany więc nie trzeba używać ekstremalnie dużych ilości. Pozornie mała buteleczka starcza na długo Do tego jest przyjazny dla wosku
Animal Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dodo Juice Born To Be Mild +1 Dodo jest dość mocno skoncentrowany więc nie trzeba używać ekstremalnie dużych ilości. Pozornie mała buteleczka starcza na długo Do tego jest przyjazny dla wosku I to zdecydowanie jego dwie największe przewagi nad pozostałymi. Jak dla mnie warty swojej ceny.
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ?
pajda Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Rezaj całe bose, nie baw sie w polsrodki.
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Rezaj całe bose, nie baw sie w polsrodki. brakuje mi tylko basu trochę reszta ok więc dlatego pytam
turzol Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Wg mnie da sporo w stosunku do seryjnego suba i wzmaka. Kostka jest inna i najlepiej wyhaczyć sub+wzmak razem z kostką i kawałkiem wiązki. Trzeba przelutować kilka kabli i będzie grało. W przyszłości możesz podmienic głośniki w drzwiach , tylko pamiętaj że seryjnie aktywnie (prez wzmacniacz) zasilany jest tylko tył, a przy pełnym BOSE przód oraz tył są pędzone ze wzmaka.
pajda Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Rezaj całe bose, nie baw sie w polsrodki. brakuje mi tylko basu trochę reszta ok więc dlatego pytamMysle ze sam sub nic ci nie da, musial byc wymienic razem ze wzmacnaiaczem i moze bedzie cos tam lepiej gralo.
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Rezaj całe bose, nie baw sie w polsrodki. brakuje mi tylko basu trochę reszta ok więc dlatego pytamMysle ze sam sub nic ci nie da, musial byc wymienic razem ze wzmacnaiaczem i moze bedzie cos tam lepiej gralo. no nie dopisałem - chodzi mi o sub+wzmak -czy coś da
ucho.77 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Panowie czy zmiana samego subwoofera z serii na Bose coś da, kostka jest taka sama czy trzeba rezać, będzie w ogóle zauważalna różnica ? Rezaj całe bose, nie baw sie w polsrodki. brakuje mi tylko basu trochę reszta ok więc dlatego pytamMysle ze sam sub nic ci nie da, musial byc wymienic razem ze wzmacnaiaczem i moze bedzie cos tam lepiej gralo. no nie dopisałem - chodzi mi o sub+wzmak -czy coś da Miszka kup sobie tubę i wzmak z bose będziesz miał niedosyt jak chcesz to zadzwonię po kumpla ma ori bose a dołożył tubę Edytowane 15 Maja 2015 przez ucho.77
Rekomendowane odpowiedzi