Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aa no to wiadomo ja też pojedyncze , zresztą one takie są tylko tak zamontowane bo to zależne od auta https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12038238_878707145531591_5753839526196878531_n.jpg?oh=08fa2145e54108ffbe049a5322698d71&oe=569226C8;)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No niektorzy na forum maja podwojne z tego co zauwazylem

Opublikowano

Ja jestem ;)

Miejscowość odbioru to Stok Lacki, widzę masz przeszło 30 km także poczekam może ktoś będzie miał bliżej ;)

:hi: mam blisko

Na razie mam chłopaczka co postara mi się felgi odebrać także jak się coś zmieni to dam znać, dzięki :hi:

Opublikowano

pany nie szuka ktos 17 avus? z ladnymi oponami 4 opony tej samej firmy

Opublikowano

Panowie ma ktos rozpiske jak podlaczyc PDC tyl?

Opublikowano

:decayed:
Opublikowano

Panowie ile trzeba wylozyc za kompletnego bixa na soczewkach z B8 ? Bo sprzedalem xen z golfa i mozna by cos moze pomyslec. :D

Opublikowano

A do warsztatu to ciężko zajrzeć?

Opublikowano

Panowie ile trzeba wylozyc za kompletnego bixa na soczewkach z B8 ? Bo sprzedalem xen z golfa i mozna by cos moze pomyslec. :D

tu masz gotowe http://allegro.pl/lampy-bi-xenon-a4-s4-b6-sline-soczewki-b8-okazja-i5697561585.html ,ale można taniej

Opublikowano

Bede zamawiał moduły od Tomnika do tablicy rejestracyjnej i postoje na próbe jak to świeci a potem reszte jeszcze.. wnętrze i postoje wezme 4500K a oświetlenie tablicy myśle 6000K chce aby jak najbardziej było zbliżone do tych ori ledów z nowych Audi :) 6000K będzie ok?

Opublikowano

:decayed:

Pomoglbys :P

A do warsztatu to ciężko zajrzeć?

Patrzylem i nic nie znalazlem

Opublikowano

Bede zamawiał moduły od Tomnika do tablicy rejestracyjnej i postoje na próbe jak to świeci a potem reszte jeszcze.. wnętrze i postoje wezme 4500K a oświetlenie tablicy myśle 6000K chce aby jak najbardziej było zbliżone do tych ori ledów z nowych Audi :) 6000K będzie ok?

Bierz 4500k :wink:

Opublikowano

Pany chce ktoś moduł od Kogela sd-2 i moduł lusterek Kkama w wersji full??

Jednak nie będę zakładał. Pytania na pw.

Opublikowano

Bierz 4500k :wink:

+1

6000k to juz za mocno

Opublikowano

To teraz lamerskie pytanie bo tapatalk sieje krzakami. Jak zrobić logi w automacie? [emoji2]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

:hi:

Automat też ma opcje by w pewnym zakresie obrotów nie ingerował w zmianę biegów... Przesuwane wajchę w prawo i jest w trybie manualnym... Na przykładzie klekota....od 1 do 4,5 k obrotów na każdym biegu pojedziesz

Opublikowano

Ma ktoś na handel climatronic 2 din z grzanymi d*pami? Stan może być opłakany..

Opublikowano

Ma ktoś na handel climatronic 2 din z grzanymi d*pami? Stan może być opłakany..

Ile dajesz?
Opublikowano (edytowane)

wrociwszy z szarej strefy bez internetu...... :hi::hi:

przesiadka z 100Mb/s na 4Mb/s ja pie..... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Edytowane przez andr3i