Wandej Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mój w trasie 7,5l palił na lawecie Wiązki zrobiłeś że cfaniakujesz?
feniks Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l oleju
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mój w trasie 7,5l palił na lawecie Wiązki zrobiłeś że cfaniakujesz? mam je. na dniach puszcze z innymi
Wandej Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mój w trasie 7,5l palił na lawecie Wiązki zrobiłeś że cfaniakujesz? mam je. na dniach puszcze z innymi Na piątek u mnie będą? feniks nie ruszają mnie już te zaczepki do oleju jeszcze nie zaglądałem od stycznia
bTk^ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Siemanko, posiada ktoś schemat podłączenia subwoofera? btw. posiadam ori ramke radia 1din na sell
Maciek02 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Koledzy zmienialem dzisiaj felunek na letni i po zdjeciu tylnych kół ukazal mi sie taki widok A dopowiem, ze tyl siedzi nizej niz przod o jakis 1 ÷ 1.5cm i bardzo mnie to denerwuje. Czy ta fedra tak ma być ? Dlaczeko ją tak skrzywiło? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Zawiecha 1bv Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 większość tak ma ,że tył siedzi ok 1cm niżej,jak postawisz na koła wróci do pionu
Bart-S Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zamówiłem Specific 5W40. Trochę już pomodziłem Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie... Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy) Plany: lepiej nic nie mówię chcesz wiązke do bożenki? fajnie, że wracasz do nas, lipa, że wyszło jak wyszło... Kaju - potrzebuję uwalony seryjny wzmak. Zrobię przejściówkę zamiast ciąć i lutować przewody. Jak i jeśli auto będzie kiedyś sprzedawane - raczej będę rozbierał i odzyskiwał klamoty. Co do wiązki - w życiu... Zgodnie z moim wcześniejszym projektem - przód pasywnie, tył aktywnie. Akustycznie seryjna instalacja BOSE się chowa Gratulacje nowego auta BartS znając poprzednią B6 będą to dobrze zainwestowane pieniądze. Kolor piękny. Też o takim marzę. Szerokości i bezawaryjnej jazdy. A instalacja gazowa to faktycznie niezły pomysł. Dzięki Magda Minęło już trochę czasu - pora wrócić do życia... Plany są raczej stonowane - sytuacja finansowa nie pozwala na szaleństwa a zatem będzie tylko to co być musi O instalacji gazowej może kiedyś pomyślę ale... jeszcze nie teraz. Zamówiłem Specific 5W40. Trochę już pomodziłem Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie... Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy) Plany: lepiej nic nie mówię Daj no jakie fotki tego cacka?Czy jest juz wątek założony? Jeszcze nie... z czasem coś stworzę. Po prostu sedan B6 na Votexie Rozważałem ale ostatecznie stanęło na Specific-u A jak Wasze spalania w ALTkach? U mnie jak jeżdżę spokojnie - głównie trasa + 100km/h i tempomat to pali 9L. Jak wciskam w podłogę potrafi zechlać 13,5L. Średnio wychodzi mi 10-11L czyli 600km na baku. Multi? Mój w trasie 7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l Wandziu ale Ty miałeś manual przecież?
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zamówiłem Specific 5W40. Trochę już pomodziłem Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie... Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy) Plany: lepiej nic nie mówię chcesz wiązke do bożenki? fajnie, że wracasz do nas, lipa, że wyszło jak wyszło... Kaju - potrzebuję uwalony seryjny wzmak. Zrobię przejściówkę zamiast ciąć i lutować przewody. Jak i jeśli auto będzie kiedyś sprzedawane - raczej będę rozbierał i odzyskiwał klamoty. Co do wiązki - w życiu... Zgodnie z moim wcześniejszym projektem - przód pasywnie, tył aktywnie. Akustycznie seryjna instalacja BOSE się chowa Gratulacje nowego auta BartS znając poprzednią B6 będą to dobrze zainwestowane pieniądze. Kolor piękny. Też o takim marzę. Szerokości i bezawaryjnej jazdy. A instalacja gazowa to faktycznie niezły pomysł. Dzięki Magda Minęło już trochę czasu - pora wrócić do życia... Plany są raczej stonowane - sytuacja finansowa nie pozwala na szaleństwa a zatem będzie tylko to co być musi O instalacji gazowej może kiedyś pomyślę ale... jeszcze nie teraz. Zamówiłem Specific 5W40. Trochę już pomodziłem Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie... Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy) Plany: lepiej nic nie mówię Daj no jakie fotki tego cacka?Czy jest juz wątek założony? Jeszcze nie... z czasem coś stworzę. Po prostu sedan B6 na Votexie Rozważałem ale ostatecznie stanęło na Specific-u A jak Wasze spalania w ALTkach? U mnie jak jeżdżę spokojnie - głównie trasa + 100km/h i tempomat to pali 9L. Jak wciskam w podłogę potrafi zechlać 13,5L. Średnio wychodzi mi 10-11L czyli 600km na baku. Multi? Mój w trasie 7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l Wandziu ale Ty miałeś manual przecież?No tak dlatego pytam:wink: Manual ze zdrowym alt to całkiem dobre polaczenie:wink:Tapnięte z SGS5
Frimuś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Cześć. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
grzes283 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Siema ryje... Miłej środy, wszak to połowa tygodnia i niebawem łykend
Magdalenah Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A no bywa Bartku, trzeba było jej nie demontować
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema rezacze. Śruby felg w A4 B6 ori mają rozmiar M14 x 1,5 x 27mm ? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez turzol
Gregory87 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Siema rezacze. Śruby felg w A4 B6 ori mają rozmiar M14 x 1,5 x 27mm ? Zgadza się
bongod Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie ile dmuchnąć w 215 50 17 w 1.8t avant? Bo jak dmuchalem 2.4 to bieżnik z po bokach opony szybciej się ścierał niż w środku co by znaczyło, że trzeba dmuchnąć więcej --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ale 2.5 starczy? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Na 17 nigdy nie jeździłem. 2,5/2,7 na 18stkach miałem
bongod Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dam 2.5 narazie i zobaczę --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Rekomendowane odpowiedzi