pajda Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja miałem mce z b7 i tam musiałem dołożyć drugie przeciwmgielne żeby nie było błędu. I wtedy masz podwójne postoje postoje i przeciwmgłowe z lewej i prawej. Nigdy nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zero problemow i dodatkowo za***iście wyglada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Powiem tak , to juz jest drugi raz w przeciagu jednego roku , dokladnie rok temu pod koniec grudnia na przegladzie technicznym przy probie sprawdzenia stanu hamulcow przez diagnoste , pekl przewod hamulcowy z prawej strony. Wspomne tylko , ze byl zakladany caly nowy komplet przewodow w oplocie firmy HELL i sam je zakladalem , porownujac przy tym ich dlugosc z ori przewodami co wszystko sie zgadzalo. Po tym przypadku kiedy pekl mi jeden przewod z prawej strony zalozyelm ori , gumowy przewod tymczasowo i tak zwlekalem z wymiana ich na nowy komplet innej firmy tez w oplocie. Az wkoncu dzisiaj owy lewy przewod hamulcowy odmowil posluszenstwa. W obu przypadkach owe przewody pekly , urwaly sie zaraz przy koncowce (nakretce) laczacej sie z tym krotkim , metalowym przewodem hamulcowym , ktory wychodzi z zacisku hamulcowego , owe zaciski pochodza z S4 pod heble 345mm. Teraz zalozylem obydwa przewody firmy WEZMOTO tez w oplocie , przy ich zakupie kiedy opisalem sytuacje producentowi co sie stalo z przewodem firmy HELL to tez byl zaskoczony i oswiadczyl , ze powiadomi o tym fakcie producenta HELL. Nowe przewody firmy WEZMOTO sa grubsze od tych HELL , nie wiem z czego to wynika czy z otuliny zabepieczajacej caly przewod czy z grubosci plecionki czy moze z grubosci rdzenia ale wydaje mi sie , ze sa duzo lepiej wykonane. Teraz dla bezpieczenstwa zakupic musze nowe przewody na tyl i podmienic te HELLi , nie moge im ufac. Na cale szczescie w obu przypadkach gdy doszlo do rozszczelnienia sie ukladu hamulcowego to nie jechalem nigdzie z rodzina autostrada bo watpie abym tu dzisiaj pisal na forum.No to mnie kolego zmartwiłeś,bo dopiero co założyłem właśnie oploty hela, ktoś miał jeszcze taki przypadek?Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Szukam zdrowych pompek do AVF. Ktoś coś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zero problemow i dodatkowo za***iście wyglada ! Temat ogarnięty z mce do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Szkoda kasy na jakieś mce wystarczy 10 min pracy i światła gotowe naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 2 godziny temu, pajda napisał: Temat ogarnięty z mce do końca? Eee cos Ty, ani nawet nie zaczety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 4 godziny temu, karol1981 napisał: No to mnie kolego zmartwiłeś,bo dopiero co założyłem właśnie oploty hela, ktoś miał jeszcze taki przypadek? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Witam. No nic wiecej na ten temat powiedziec nie moge bo sam jestem zdziwiony i jedynie co podejrzewam to wade techniczna/fabryczna. Najlepiej miec oko na te przewody kolego jezeli juz je zalozyles , co jakis czas zajrzyj po zdjeciu kola na owe przewody czy nic zlego sie z nimi niedzieje , nie ma jakis przetarc , spuchnien czy tez wybrzuszen na oplocie. Jak chcesz to pozniej skocze do garazu i pstrykne fotke uszkodzonego przewodu hamulcowego , miejsca jego uszkodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Będę wdzięczny za fotkę.Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Siema. Jaką używaliście taśmę do przyklejenia lotki od esy na klapę bagażnika? Ja kiedyś kleiłem jakąś dwustronną i do tego PATEXem w tubie.....trzymało i chyba trzyma do dziś. Niestety zapomniałem jaką miałem taśmę. Nie chcę kupować jakiegoś badziewia, tylko coś sprawdzonego i mocnego. Słyszałem, że 3M wcale D nie urywa i że są lepsze taśmy.....podpowiecie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Chodzi o to by była gruba. Chyba że nakleisz jedną na drugą. Ale klej do szyb i tak się przyda Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Potrzebuje dwa tylne jarzma do zacisków na tarcze 255mm , ma ktoś na sell ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przechodzę sobie dziś koło najnowszego Volvo V40 patrze na aluski a zanimi siedzi mi znajome to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 coś jest na rzeczy, bo do małysza pasuje halogeny od volvo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Z tego co widze to i opony podejdą, bo też na Nexenach latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tata teraz jeździ najnowszym Volvo fx 500 . Przeklina je po każdym przejechanym kilometrze. Powiada ze wszystko Chińskie. Na serwisie co 2 msc. Przyjrzałem sie teraz najnowszemu Volvo XC90 ,Które stało u nas w galerii i jak obmacałem przedni gril to myslałem ze gram na gitarze ,tak wszystko latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 4 godziny temu, albert224 napisał: Przechodzę sobie dziś koło najnowszego Volvo V40 patrze na aluski a zanimi siedzi mi znajome to : Volvo,Focus i jakiś opel mają taki zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Yo! Może ktoś z Was wymieniał ostatnio tunel i pozbywał się uchwytu na telefon? Poszukuję sam uchwyt w konsolę, stan i kolor obojętny, najchętniej jednak granatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 11 minut temu, nitroo napisał: Yo! Może ktoś z Was wymieniał ostatnio tunel i pozbywał się uchwytu na telefon? Poszukuję sam uchwyt w konsolę, stan i kolor obojętny, najchętniej jednak granatowy Będę robił porządek w piwnicy i na pewno mam takie coś. Daj mi na pw maila. Znajde to zrobie foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Poszło PW, ale nie ukrywam, że niebieski byłby spełnieniem moich marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi