Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kupilem ultery do fifek do 1.8T ze srednica na rure 50mm? bedzie dobrze czy potrzebuje ze srednica 60mm?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pany, śmieciarka wjechala mi w zderzak... Ile za to mogą wypłacić ? Zderzak przecięty na wylot i lekko odchodzi od lampy...

Edytowane przez aleksbend
Opublikowano

Matka modów Cie dotknęła ... :kox:

Opublikowano

Panowie mam szybkie pytanko, czym usunąć pozostałości po kleju ciężarków z felg? Co roku kleją nowe i już nie mam czystego miejsca na feldze a zazbyt nie chce to schodzić . Jak macie jakieś sprawdzone sposoby ew preparaty to był bym wdzięczny za info.

Opublikowano

Benzyna ekstrakcyjna, drewniana szpatułka, prickbort lub gumowy krazek na wiertarke do tego przeznaczony :hi:

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, aleksbend napisał:

Pany, śmieciarka wjechala mi w zderzak... Ile za to mogą wypłacić ? Zderzak przecięty na wylot i lekko odchodzi od lampy...5a66f50c029fc849efceb757f37ace98.jpg

zależy na kogo trafisz. mi za skorupę zderzaka do mojej B7 pod PDC i spryskiwacze wypłacili 299zł netto. A uszkodzenie było podobne, z tym, że miałem pęknięty. Śmiech na sali, jeśli chodzi o kwotę, bo miałem w ori lakierze i nie naprawiany... Oczywiście z OC sprawcy. Czekam na sprawę w sądzie, bo większa szkoda była i  polecieli w kuleczki. Dzwoń, zgłaszaj szkodę, jak dobrze pokombinujesz, to Ci zastępcze dadzą, ja prawie miesiąc polatałem 3 miesięczną C-klasą :wink:

Edytowane przez kaju
Opublikowano

Odwołaj sie mi za skorupe zwykłą bez pdc sprysków do b7 w 2010 policzyli 1700zł plus jej malowanie

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, junior555 napisał:

Panowie mam szybkie pytanko, czym usunąć pozostałości po kleju ciężarków z felg? Co roku kleją nowe i już nie mam czystego miejsca na feldze a zazbyt nie chce to schodzić . Jak macie jakieś sprawdzone sposoby ew preparaty to był bym wdzięczny za info.

A wino w domu pędzi? Ja co roku zarówno z zimówek jak i z letnich ścinam ciężarki żyłką, a klej elegancko schodzi po zastosowaniu gumowego korka z balonu na winiacza. :decayed:

Opublikowano

Dobry z wieczora. 

Chłopy, sprawa wygląda tak. Jak to mawia Hajto..." truskawką na torcie"  będzie przyklejenie na błotniki emblematów eslajna w moim dupowozie. Z racji, że nie chcę mieć agroeslajna, to znaczki muszę przykleić dokładnie w oryginalne miejsce. Teraz pytanie, skupcie się Panowie. Czy są jakieś szablony, aby przykleić to idealnie i równo? Czy zostaje tylko usługa w ASO............też pewnie na oko?

Opublikowano
30 minut temu, grzes283 napisał:

Dobry z wieczora. 

Chłopy, sprawa wygląda tak. Jak to mawia Hajto..." truskawką na torcie"  będzie przyklejenie na błotniki emblematów eslajna w moim dupowozie. Z racji, że nie chcę mieć agroeslajna, to znaczki muszę przykleić dokładnie w oryginalne miejsce. Teraz pytanie, skupcie się Panowie. Czy są jakieś szablony, aby przykleić to idealnie i równo? Czy zostaje tylko usługa w ASO............też pewnie na oko?

Wyczaj ori S-line na parkingu, podjedź żeby się zrównać błotnikami i kleisz jak należy :)

Opublikowano

Nie no pany, bez takich przesadyzmuf :jerk:

Opublikowano

weź przestań, bez znaczków jest bardziej czysto ;)

Opublikowano
36 minut temu, turzol napisał:

Wyczaj ori S-line na parkingu, podjedź żeby się zrównać błotnikami i kleisz jak należy :)

Hahaha w sumie, to mozna i tak, ale......ciężko będzie znaleźć eslajna i długo to potrwa, no i dalej może nie być tak jak trzeba. :-)

Myślicie , że nie ma do tego szablonów? 

Opublikowano

Sprawdze jutro w ELSIE i dam znać, powinno być

Opublikowano
12 godzin temu, afroo. napisał:

A wino w domu pędzi? Ja co roku zarówno z zimówek jak i z letnich ścinam ciężarki żyłką, a klej elegancko schodzi po zastosowaniu gumowego korka z balonu na winiacza. :decayed:

Muszę Ci przyznać że inwencja nie zła :D, aż przetestuje :)

Opublikowano
22 godziny temu, turzol napisał:

Sprawdze jutro w ELSIE i dam znać, powinno być

Artur, pamiętałeś? Jak coś, to czekam na info....

pozdrawiam.

Opublikowano
14 godzin temu, grzes283 napisał:

Artur, pamiętałeś? Jak coś, to czekam na info....

pozdrawiam.

Prosze , dane z ELSY

zqqHcEr.png

Opublikowano

Bardzo dziękuję. :-)

Opublikowano

Teraz pytanie czy blotnik nie byl nigdy odkrecany, czy drzwi nie opadly gdzies na zawiasie i czy przez to szczelina miedzy nimi nie jest o 0.5mm wieksza, bo wtedy wymiar juz sie nie bedzie zgadzal ... :lol:

Opublikowano

:grin: