Rafal1988Lodz Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Panowie kupilem ultery do fifek do 1.8T ze srednica na rure 50mm? bedzie dobrze czy potrzebuje ze srednica 60mm?
aleksbend Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Pany, śmieciarka wjechala mi w zderzak... Ile za to mogą wypłacić ? Zderzak przecięty na wylot i lekko odchodzi od lampy... Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez aleksbend
junior555 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Panowie mam szybkie pytanko, czym usunąć pozostałości po kleju ciężarków z felg? Co roku kleją nowe i już nie mam czystego miejsca na feldze a zazbyt nie chce to schodzić . Jak macie jakieś sprawdzone sposoby ew preparaty to był bym wdzięczny za info.
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Benzyna ekstrakcyjna, drewniana szpatułka, prickbort lub gumowy krazek na wiertarke do tego przeznaczony
kaju Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, aleksbend napisał: Pany, śmieciarka wjechala mi w zderzak... Ile za to mogą wypłacić ? Zderzak przecięty na wylot i lekko odchodzi od lampy... zależy na kogo trafisz. mi za skorupę zderzaka do mojej B7 pod PDC i spryskiwacze wypłacili 299zł netto. A uszkodzenie było podobne, z tym, że miałem pęknięty. Śmiech na sali, jeśli chodzi o kwotę, bo miałem w ori lakierze i nie naprawiany... Oczywiście z OC sprawcy. Czekam na sprawę w sądzie, bo większa szkoda była i polecieli w kuleczki. Dzwoń, zgłaszaj szkodę, jak dobrze pokombinujesz, to Ci zastępcze dadzą, ja prawie miesiąc polatałem 3 miesięczną C-klasą Edytowane 27 Marca 2017 przez kaju
MAJKI Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Odwołaj sie mi za skorupe zwykłą bez pdc sprysków do b7 w 2010 policzyli 1700zł plus jej malowanie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 2 godziny temu, junior555 napisał: Panowie mam szybkie pytanko, czym usunąć pozostałości po kleju ciężarków z felg? Co roku kleją nowe i już nie mam czystego miejsca na feldze a zazbyt nie chce to schodzić . Jak macie jakieś sprawdzone sposoby ew preparaty to był bym wdzięczny za info. A wino w domu pędzi? Ja co roku zarówno z zimówek jak i z letnich ścinam ciężarki żyłką, a klej elegancko schodzi po zastosowaniu gumowego korka z balonu na winiacza.
grzes283 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Dobry z wieczora. Chłopy, sprawa wygląda tak. Jak to mawia Hajto..." truskawką na torcie" będzie przyklejenie na błotniki emblematów eslajna w moim dupowozie. Z racji, że nie chcę mieć agroeslajna, to znaczki muszę przykleić dokładnie w oryginalne miejsce. Teraz pytanie, skupcie się Panowie. Czy są jakieś szablony, aby przykleić to idealnie i równo? Czy zostaje tylko usługa w ASO............też pewnie na oko?
turzol Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 30 minut temu, grzes283 napisał: Dobry z wieczora. Chłopy, sprawa wygląda tak. Jak to mawia Hajto..." truskawką na torcie" będzie przyklejenie na błotniki emblematów eslajna w moim dupowozie. Z racji, że nie chcę mieć agroeslajna, to znaczki muszę przykleić dokładnie w oryginalne miejsce. Teraz pytanie, skupcie się Panowie. Czy są jakieś szablony, aby przykleić to idealnie i równo? Czy zostaje tylko usługa w ASO............też pewnie na oko? Wyczaj ori S-line na parkingu, podjedź żeby się zrównać błotnikami i kleisz jak należy
bjoern Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 weź przestań, bez znaczków jest bardziej czysto
grzes283 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 36 minut temu, turzol napisał: Wyczaj ori S-line na parkingu, podjedź żeby się zrównać błotnikami i kleisz jak należy Hahaha w sumie, to mozna i tak, ale......ciężko będzie znaleźć eslajna i długo to potrwa, no i dalej może nie być tak jak trzeba. :-) Myślicie , że nie ma do tego szablonów?
turzol Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Sprawdze jutro w ELSIE i dam znać, powinno być
junior555 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 12 godzin temu, afroo. napisał: A wino w domu pędzi? Ja co roku zarówno z zimówek jak i z letnich ścinam ciężarki żyłką, a klej elegancko schodzi po zastosowaniu gumowego korka z balonu na winiacza. Muszę Ci przyznać że inwencja nie zła :D, aż przetestuje
grzes283 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 22 godziny temu, turzol napisał: Sprawdze jutro w ELSIE i dam znać, powinno być Artur, pamiętałeś? Jak coś, to czekam na info.... pozdrawiam.
turzol Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 14 godzin temu, grzes283 napisał: Artur, pamiętałeś? Jak coś, to czekam na info.... pozdrawiam. Prosze , dane z ELSY
KoJ@K Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Teraz pytanie czy blotnik nie byl nigdy odkrecany, czy drzwi nie opadly gdzies na zawiasie i czy przez to szczelina miedzy nimi nie jest o 0.5mm wieksza, bo wtedy wymiar juz sie nie bedzie zgadzal ...
Rekomendowane odpowiedzi