JeJu Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 czesc. modze wlasnie oswietlenie dekorów taśmą led. nie wydostaje mi się światło spod dekora tak mocno dolega dekor szczotkowane alu sline. HELP bo robota mi staneła i nie wiem czy ciąć dekor :/ temat: https://a4-klub.pl/topic/297087-listwy-dekory-led/?page=23
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Pod innym kątem próbowałeś zamocować ledy? Chcesz, żeby świeciła góra dekoru, czy dół ?
JeJu Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) góra, taśma z silikonem. ciasno tam w cholere zeby upchnać taśme a zeby nie było widać diod tylko samą poświate najgorsze ze ten dekor jest z alu, a nie plastiku. boszką troche ryzyko Edytowane 16 Września 2017 przez JeJu
JeJu Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) trudno zaryzykuje szlifierką stołową i może pilnikiem jak da rade. oby lipy nie było ogarnałem, starym kamieniem szlifierskim na wiertarke i troche podszlifowałem dekora i jest git. Edytowane 16 Września 2017 przez JeJu
dydek1 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 O Witam.Pany potrzebuje nr srub do zaciskow 288 tyl te ktore chodza w prowadnicy jarzma
rafi10612 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Witam. Szukam ciekawego avanta 1.9 tdi quattro szyberdach. Ewentualnie 1.8TMoże ktoś sprzedaje lub planuje swoje cacko sprzedać? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Witam Panowie, Mam pytanko możecie kogoś polecić od regeneracji turbiny bądź macie kogoś kto sprzedaje warte uwagi turbiny po regeneracji? Moje turbo od avf zdycha i szukam rozwiązania.
pajda Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 http://allegro.pl/showitem/description/6956426165.html
RicS3 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Witam Panowie, Mam pytanko możecie kogoś polecić od regeneracji turbiny bądź macie kogoś kto sprzedaje warte uwagi turbiny po regeneracji? Moje turbo od avf zdycha i szukam rozwiązania.Nikt nic?
kamil-vag Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Podzwoń i zapytaj w firmach na jakich częściach to składają... Jak gdzieś usłyszysz Meletta, to można rozważać oddanie takiej firmie turbo do regeneracji... Większość pseudo-zakładów wsadza chińskie rdzenie, piaskuje i heeeja Może i ładnie wygląda - jak nowa, ale potem wysyp tematów na forum, że po regeneracji bierze olej... i uzyskaj gwarancję od takich... nowy olej, turbo montowane u nich albo w jakimś serwisie, nie przestrzeganie procedur gwarancyjnych bla bla bla itd... Osobiście, wolałbym albo samemu wytargać turbinę, zakupić pewny rdzeń Meletta, złożyć i ewentualnie jechać gdzieś na regulację cięgna gruszki czy śruby zderzakowej albo szukać używki z auta po nie dużym przebiegu... Regeneracja to naprawdę loteria...
mnaso Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Panowie przestał mi działać kierunek, wymieniłem żarówkę i dalej to samo. Zajrzałem do lampy i czy w oprawce kierunkowskazu nie powinno być 2 "blaszek" po obu stronach?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
bjoern Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 powinny być ułamało się i wleciało do środka
jacek70 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 17 godzin temu, mnaso napisał: Zajrzałem do lampy i czy w oprawce kierunkowskazu nie powinno być 2 "blaszek" po obu stronach? Brak styku lub brak napięcia i dlatego nie działa. Gdyby był dobry styk to i z jedną blaszką powinno działać.
mnaso Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki, przynajmniej nie muszę wyciągać drugiej lampy. Pytanie teraz jak to sensownie naprawić? Idzie wymienić tą blaszkę czy cały ten tył lampy?
mnaso Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Szukam osoby która ogarnie mi przełożenie wkładu z lampy zwykłej do xenonu oraz pomalowanie ich w środku
jacek70 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 1 godzinę temu, mnaso napisał: Szukam osoby która ogarnie mi przełożenie wkładu z lampy zwykłej do xenonu oraz pomalowanie ich w środku Pisz do kolego Gwerty. - robi takie rzeczy.
turzol Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Nie ma ktoś polosiek że sprawnymi przegubami do 1.9 na handel?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mnaso Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 12 minut temu, jacek70 napisał: Pisz do kolego Gwerty. - robi takie rzeczy. To wiem, ale dawno na forum był. Może ktoś inny? Mam w razie czego opcję zrobić to w hidrtrofit.pl, ale może ktoś z forum wolałby zarobić
Karol89 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Nie ma ktoś polosiek że sprawnymi przegubami do 1.9 na handel?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk+48 602 537 327 zadzwoń do niego ma bardzo dużo części używanych do b6 ja od niego dużo rzeczy kupuje jeszcze nigdy nie było problemu powiedz ze od znajomego z forum z Bytowa masz ten numer[emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi