Onyks Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Spodziewalem się takiej odpowiedzi : ) Niestety przy moim 1BA większe felgi nie poprawia wyglądu, a wręcz przeciwnie.. Może kiedyś przy okazji grubszych zmian zawita coś konkretniejszego. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Onyks
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Spodziewalem się takiej odpowiedzi : ) Niestety przy moim 1BA większe felgi nie poprawia wyglądu, a wręcz przeciwnie.. Może kiedyś przy okazji grubszych zmian zawita coś konkretniejszego. Dajesz eibachy i po temacie do tego 19" i będzie kosa! Ja na wiosnę do passka chyba wstawię taki właśnie zestaw [emoji6]
rrrudy25 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Spodziewalem się takiej odpowiedzi : ) Niestety przy moim 1BA większe felgi nie poprawia wyglądu, a wręcz przeciwnie.. Może kiedyś przy okazji grubszych zmian zawita coś konkretniejszego. Masz racje ale...Springi np H&R kupisz juz za 2/3 stowkiJak nie jestes wojownikiem szosy to spokojnie mozesz je dac na amorki ba,moja zonka jezdzi na takim setupie i jest zadowolona a ja tez bo jakos to wyglada[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panowie żółte sprężyny jakiej mogą być firmy
afroo. Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 3 godziny temu, greg2505 napisał: Panowie żółte sprężyny jakiej mogą być firmy Googluj oznaczenia ze sprężyn to będziesz wiedział.
marec-ki Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panowie pytanie. Czy uszkodzona pompa vaccum (zauważyłem wyciek) może mieć wpływ na: - większe spalanie ? zdjąłem box z dachu i mimo spokojnej jazdy (100-110km/h) spalanie spadło nieznacznie i średnio wynosi 6.5l/100km. W maju przy prędkości 90-100km/h z boxem i autem napakowanym na full miałem 6.1l/100km - przyspieszenie ? 4 lata temu robiłem chipa na 170KM. We wrześniu przewiozłem kolegę co ma A4 coś ok 130km i mówi że według niego moja A4 nie idzie szybciej niż jego.
greg2505 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 miałem cieknącą pompę vacum z pod dekla, po zmianie na nową nie ma zmiany jakoś mocno odczuwalnej,przeloguj auto może coś wyjdzie
marec-ki Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 To jeszcze kolejna rzecz. Zauważyłem na parkingu plamę pod silnikiem całkiem sporą. Konsystencja cieczy lekko oleista. Barwa lekko brązowa. Zapach ... nie potrafię określić. Raczej nie jest to olej bo na bagnecie poziom ok no i olej już czarny. Płyn hamulcowy poziom w normie. Płyn wspomagania też ok. Płynu chłodzącego też nie ubyło. Czy przy wyłaczonym silniku, możliwe jest że cieknie paliwo z VACCUM ? i to w takich ilościach, że pomimo osłon pod silnikiem wyleciało na zewnątrz i zrobiło sporą plamę ?
nitroo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Vacum na wpływ na przyspieszenie na 100%.
greg2505 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 auto na podnośnik i trzeba sprawdzić gdzie jest wyciek ,u mnie ciekło z pod dekla vacum ,a dowiedziałem się jak strzelił wąż odpowietrzenia układu chłodzenia,plam pod autem nie było
bartekzks Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 22 godziny temu, marec-ki napisał: Panowie pytanie. Czy uszkodzona pompa vaccum (zauważyłem wyciek) może mieć wpływ na: - większe spalanie ? zdjąłem box z dachu i mimo spokojnej jazdy (100-110km/h) spalanie spadło nieznacznie i średnio wynosi 6.5l/100km. W maju przy prędkości 90-100km/h z boxem i autem napakowanym na full miałem 6.1l/100km - przyspieszenie ? 4 lata temu robiłem chipa na 170KM. We wrześniu przewiozłem kolegę co ma A4 coś ok 130km i mówi że według niego moja A4 nie idzie szybciej niż jego. Z tym spalaniem to może skończyło Q górę przez temp w zimę mi zawsze ciut więcej pali
Horneth Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jest ktoś chętny na podświetlane klamki kpl z diodami w ładnym stanie oraz na maty z grzniem do foteli Sportów kpl na przód ?
staniek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Panowie, sprawa jest taka, czy idzie rozpoznać wałek Kolbenschmidt'a. Ma wybite jakieś oznaczenia/cechy? A jeśli tak to jakie i gdzie? Pozdr i z góry dzięki
bartekzks Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam kupie licznik bądź sam wyświetlacz KOLOROWY licznika Może być z angola !! Jakby ktoś miał lub wiedział kto ma prosze o info tu lub na pw !! Pozdrawiam
YoGi1984 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kolego Bartku, ostatnio widzialem na alledrogo kolorowy fis za 150zl bodajże:)
Maciek02 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Mały problemik mam z fotochromem zewnętrznym tzn. jadę w dzień czy wieczorem jak jest ciemno i mam za sobą autko na światłach. W lusterku lewym, kierowcy widzę jakby podwojone światła. Jedzie za mna jedno auto na światłach a widzę jakby jechały dwa. Światła są jakby rozdwojone. Im auto jest dalej tym gorzej. Mocno mie to denerwuje. To samo jest jak szkła się ściemnią. Mam wkłady z b7 nowsze bez ramki. Zna ktos taką sytuację? Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Maciek02
mlodziak22 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie zalega komuś jedna stalówka 16 "? 5x112 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
MilUl Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Panowie szybkie pytanie, czy zamontuje siedzenia z sedana do kombi ? Tylna kanapa jest dzielona w Sedanie i jeszcze jak wygląda montaż rolety jak podpasi?
Rekomendowane odpowiedzi