Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu ja mam u siebie zamienniki i naprawde jest spoko, na pewno posiedza one dluzej niz naprawiany oryginał, a znalezc teraz ori bez rudej albo w pierwszym lakierze to graniczy z cudem , do tego polakierowac to wyjdzie kolo 7/8 stowek za element.

Te zamienniki daja rade, z dopasowaniem tez nie ma problemu jakiegos .

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, MichałA4 napisał:

Grzesiu ja mam u siebie zamienniki i naprawde jest spoko, na pewno posiedza one dluzej niz naprawiany oryginał, a znalezc teraz ori bez rudej albo w pierwszym lakierze to graniczy z cudem , do tego polakierowac to wyjdzie kolo 7/8 stowek za element.

Te zamienniki daja rade, z dopasowaniem tez nie ma problemu jakiegos .

Montowałem zamienniki u znajomego także temat nie jest mi obcy,są ok 

Opublikowano
W dniu 17.09.2018 o 21:57, marcin_o23 napisał:

Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara

Foty wrzuć bo u Ciebie w temacie już nie banglają i +/- cena. ; )

Opublikowano

na dniach się tym zajmę to będzie wszystko jasne

Opublikowano (edytowane)

Panowie szukam ogarniętego magika w dolnośląskiem który by mi ogarnął wrzucenie kompletnego BOSE do Avanta.. do kogo sie zwrócić, dla mnie to czarna magia. :eusathink:

Edytowane przez HOLMATRO
Opublikowano

@greg2505 Tylko, że ja wymieniłem na ori :) Jak coś to po pracy cyknę foto :) 

@MichałA4 No mi to sporo czasu zajęło znalezienie ori w kolorze bez rudej, ale się udało ;) LY7W z kilkoma drobnymi odpryskami, bez rudej od wewnętrznej strony itp. dałem za niego 450 złociszy

Opublikowano
31 minut temu, HOLMATRO napisał:

Panowie szukam ogarniętego magika w dolnośląskiem który by mi ogarnął wrzucenie kompletnego BOSE do Avanta.. do kogo sie zwrócić, dla mnie to czarna magia. :eusathink:

@kaju

Opublikowano

A na Śląsku kogo możecie polecić ?

Opublikowano
1 godzinę temu, luki19862121 napisał:

DZIEKi ! Ktos jeszcze, bliżej ? Do kaja mam 200 km 

Opublikowano

@greg2505 poniżej foto, przód nie spasował się tak jak należy, więc w sobotę szybka poprawka :)

20180920_170136.jpg

20180920_170154.jpg

20180920_170229.jpg

Opublikowano

Jest ok tylko coś przy masce, albo błotniki przy nisko, albo maska za wysoko,Ale jak to ori to spasowanie musi być , myślałem że zamiennik wrzuciłeś i tak z ciekawości zapytałem,co prawda montowałem już zamienniki, ale im więcej porównasz szt tym bardziej wiesz co o nich sądzić , dzięki za foto 

Opublikowano

Ogólnie wychodzi na to że zamienniki są ok tylko ta blacha w porównaniu z ori cienka jest 

Opublikowano (edytowane)

Witam..

Panowie miałby ktoś numer telefonu do @woszu??? Pilnie potrzebuje... może być na PW.

Edit: ogarnięte .. dzięki :hi:

Edytowane przez Adam87
Opublikowano

Powitać z rana.

Orientuje się ktoś, czy wlepkę z kodami wyposażenia co jest w bagażniku mozna zamówić w aso?

Opublikowano
W dniu 20.09.2018 o 14:06, HOLMATRO napisał:

DZIEKi ! Ktos jeszcze, bliżej ? Do kaja mam 200 km 

Holmatro niektórzy mają po 500 i jeżdżą... ? jedz na wycieczkę do Karola i będziesz zadowolony :hi:

Opublikowano

Witajcie, szukam kogoś, kto ogarnia Bixenony z B6.. Lampy słabo świecą i parują jednocześnie.. Pomoże ktoś ? Co najrozsądniej zrobić ? Odbłyśniki były już kiedyś regenerowane..

Opublikowano
54 minuty temu, dex1991 napisał:

Witajcie, szukam kogoś, kto ogarnia Bixenony z B6.. Lampy słabo świecą i parują jednocześnie.. Pomoże ktoś ? Co najrozsądniej zrobić ? Odbłyśniki były już kiedyś regenerowane..

Najróżniejsze będzie włożenie soczewek B8 i uszczelnienie regulacji. Na forum @Gwertyzajmuje się reflektorami. 

Opublikowano

Witam mam pytanko bo kompletnie sie nie znam i nie rozróżniam. Tak wygląda grill z s4 b6? 

Pozdrawiam 

Screenshot_20180926-144335.jpg

Opublikowano

Tak.Była też wersja z ramką chrom

Opublikowano

Panowie, czy po vinie sprawdzą ilu pinowe jest lusterko w drzwiach?