Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inter cars bez zniżek to akurat ma zaporowe ceny na wszystko... 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiadomo ale nawet po zniżkach myślę że 150 zł nie opuszczą , dlatego zastanawiam się nad tym z allegro tylko czy to nie jest jakaś podjebka.

Opublikowano

@MichałA4

w skrócie są firmy co ściągają towar na lewo (nie jet to żadna kradzież) z fabryk skody czy tam vw?

Opublikowano

Nie zawsze. Przykład z życia : szukałem tego czujnika do b5, pytam w jednej z hurtowni : 220 zł z Hella, przychodzę dosłownie dwa tygodnie później - 520 zł.

Tak jak wcześniej na stronie IC był za 300 tak te dwa tygodnie później był za 600..

Opublikowano

I bądź tu mądry i kup , ale chyba zaryzykuje , sprzedaje to firma więc w razie czego jakaś gwarancja będzie jak nie zadziała .

Opublikowano

Panowie pytanko bym miał nt zamienników osłon do tarcz hamulcowych z s4 b6 345mm, opłaca się kupować zamiennik bo jednak jest duzo tańszy a to tylko kawałek blachy. Jak już to z jakiej firmy i czy pasuje rozstaw śrub jak w ori osłonie.

Opublikowano

A są zamienniki? :co: Jak nie chcesz płacić za nowe 345 to bierz używki 320 bo pasują na styk do tarczy 345.

Opublikowano

Są zamienniki. Jak piszecie to kawałek blachy więc nie wiem co może nie grać

Opublikowano
2 godziny temu, afroo. napisał:

A są zamienniki? :co: Jak nie chcesz płacić za nowe 345 to bierz używki 320 bo pasują na styk do tarczy 345.

lepiej dac od 345mmm bo po kilku tysiacach km brzeg tarczy (tak ok 1-1.5cm) nie pracuje z klockiem

Opublikowano

Ja mam zwykłe osłony z 312mm zostawione i jest na równo z tarczą.

Opublikowano

Panowie, jak podczas jazdy czuć szarpnięcie po dodaniu gazu (nie zawsze) to jest to dyfer w skrzyni, czy ślizgające się sprzęgło?

Opublikowano

Panowie szukam A4 b6 AVF , mile widziany s-line, quattro. Jak by ktoś wiedział o czymś ciekawym dajcie znać na PW. 

Będę wdzięczny ? 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jozek726 napisał:

Panowie szukam A4 b6 AVF , mile widziany s-line, quattro. Jak by ktoś wiedział o czymś ciekawym dajcie znać na PW. 

Będę wdzięczny ? 

AVF z Q i niezmęczone oraz rozsądnej cenie to jak yeti. :P

Edytowane przez george
Opublikowano

cześć, ma ktoś nr tel do Stichy zrobiłem mu przelew za części a kontakt praktycznie z Nim zerowy, jeśli ktoś ma poślijcie na priv, dzięki ;)

Opublikowano
14 godzin temu, venom171 napisał:

cześć, ma ktoś nr tel do Stichy zrobiłem mu przelew za części a kontakt praktycznie z Nim zerowy, jeśli ktoś ma poślijcie na priv, dzięki ;)

Jeśli dobrze kojarzę, to nie mieszka w ojczyźnie i może się to czasowo trochę zejść - mogło mu coś wypaść - zdarza się każdemu, jak długo to trwa? 

Opublikowano
13 godzin temu, kaju napisał:

Jeśli dobrze kojarzę, to nie mieszka w ojczyźnie i może się to czasowo trochę zejść - mogło mu coś wypaść - zdarza się każdemu, jak długo to trwa? 

właśnie pisał tydzień temu, że od 03.09 będzie w PL?

Opublikowano

Panowie, 

Podpowiedzcie proszę. 

Chcę kupić A4 b6 2.5 180km Quattro z tiptronic. 

Silnjk po remoncie w zeszłym roku, są faktury.

Skrzynia nie wiem czy była robiona. 

Jakieś rady? 

Ile wytrzymują około te skrzynie średnio km do naprawy? 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.09.2019 o 15:08, jozek726 napisał:

Będę wdzięczny ? 

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-sprzedam-audi-a4-b6-sprint-blue-ID6AWcxS.html#b82c94656a

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2004-1-8t-bex-quattro-s-line-rns-e-ID6CtpKZ.html#b82c94656a

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-avant-s-line-quattro-1-9tdi-ID6Ct7bT.html#b82c94656a

Edytowane przez MichałA4